Hmotnost a výška – jak to máte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.19 18:51
@Anonymní píše:
Zdravim, jen tak ze zvedavosti by mě zajimalo, kolik važite vy s podobnou vyškou jako já. Je mi 20 let, meřim 176 cm a vazim 65 kg, dost sportuji a snažim se jist zdravěji, ale i presto se mi to zda nějak dost. Lide kolem mi typuji tak do 60 kg a když jim řeknu svou vahu, nevěří mi.. Jak jste na tom vy s podobnou vyškou? Jinak omlouvam se za chyby, pisu z mobilu :)

Jsem jen o 1 cm menší a má váha ve 20 byla okolo 48-50 kg. 65 jsem vážila když jsem šla do porodnice ve 30 letech. 4 měsíce po porodu zase 52. Ale s blížící se čtyřicítkou nějak kynu, teď mám 60 a připadám si jak velryba. Nemám moc svaly, takže je to samý tuk. Přes boky 100, prsa 85. Mnohaleté braní kortikoidů taky udělalo své.

• Citovat
  • Upravit
2276
14.8.19 19:00

Ja mam 176cm a 59kg :D par let zpet jsem se rozesla s partnerem a na zal jsem se odjela mesic valet na Djerbu s ultra all inclusive. Nemusim ani rikat, ze jsem pribrala na 75kg a hnus :D vypadala jsem jako prase :D a pul roku mi trvalo nez sem to vycvicila na 65kg…tak jsem se stydela, ze jsem nechodila ani nikam ven…jen do prace a domu :lol: pak prisel uraz a s cvicenim byl konec, svaly sly pryc a mam 59 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.8.19 19:03
@Anonymní píše:
Jsem jen o 1 cm menší a má váha ve 20 byla okolo 48-50 kg. 65 jsem vážila když jsem šla do porodnice ve 30 letech. 4 měsíce po porodu zase 52. Ale s blížící se čtyřicítkou nějak kynu, teď mám 60 a připadám si jak velryba. Nemám moc svaly, takže je to samý tuk. Přes boky 100, prsa 85. Mnohaleté braní kortikoidů taky udělalo své.

Kortikoidi jsou zlo, taky jsem je brala a zmizely mi svaly, udelala se mi celula na zadku (hrozna) a klouby mam jak 80leta babicka :zed: mam 176/59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 19:17

Ja 26 let. 162cm a 42kg. Vaha se mi drzi uz 8 let  :)

• Citovat
  • Upravit
2128
14.8.19 19:25
@Anonymní píše:
Zdravim, jen tak ze zvedavosti by mě zajimalo, kolik važite vy s podobnou vyškou jako já. Je mi 20 let, meřim 176 cm a vazim 65 kg, dost sportuji a snažim se jist zdravěji, ale i presto se mi to zda nějak dost. Lide kolem mi typuji tak do 60 kg a když jim řeknu svou vahu, nevěří mi.. Jak jste na tom vy s podobnou vyškou? Jinak omlouvam se za chyby, pisu z mobilu :)

Já mám teď na tvou výšku 80kg a je to už fakt hodně. Mivala jsem vždy +-70kg a myslím, že to na mě bylo akorát. jednou jsem měla 62kg a vypadala jsem naprosto hrozně, i jsem se tak cítila. Jde i o stavbu těla. Ja jsem mohutná, široká,…nevím jak to popsat. a při těch 62kg jsem byla jak nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.19 19:27
@Janli píše:
Když jsem měla při 177cm 65kg, vypadala jsem jak smrtka. Vzít si kosu, tak citlivější osoby dostanou infarkt :mrgreen:. Pro mě je ideál tak 72kg. Teď mám o deset víc a jsem holka krev a mlíko.

@Janli kolik máš kozy? Když píšeš, že jsi krev a mlíko, dvojky to určo nebudou. :mrgreen: Jinak ženský, máte pěkné figury, to je fakt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.8.19 19:32

@opozice kozy nemám, nejsem sedlák. A pokud se ptáš na velikost mého poprsí, tak je akorát na holku krev a mlíko.

• Citovat
  • Upravit
28075
14.8.19 19:35
@Janli píše:
@opozice kozy nemám, nejsem sedlák. A pokud se ptáš na velikost mého poprsí, tak je akorát na holku krev a mlíko.
škoda, že jsi nenapsala velikost, abych byl v obraze. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
14.8.19 19:48

V tvém věku jsem tak do těch 28 let při výšce 178 vážila kolem 58-60kg. Sportovala jsem tak běžně rekreačně - hýbala jsem se téměř denně, ale nic výkonostního.

Teď po 2 dětech mám 70kg :nevim: Tlustá si nepřipadám (ale to já nikdy, jen mi vždy nějací skřítci zmenší oblečení :mrgreen: ), ale je neuvěřitelné, že jsem mívala o 12 kg méně. V současném věku už by to u mě ale nemohlo vypadat dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.19 19:52
@vulpes píše:
V tvém věku jsem tak do těch 28 let při výšce 178 vážila kolem 58-60kg. Sportovala jsem tak běžně rekreačně - hýbala jsem se téměř denně, ale nic výkonostního.Teď po 2 dětech mám 70kg :nevim: Tlustá si nepřipadám (ale to já nikdy, jen mi vždy nějací skřítci zmenší oblečení :mrgreen: ), ale je neuvěřitelné, že jsem mívala o 12 kg méně. V současném věku už by to u mě ale nemohlo vypadat dobře :think:

ty váhy jsou někdy zavádějící. Jak tu už bylo zmíněno, rozhodující fakta jsou v tom, jaká je skladba těla. Síla kostí, svalů atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
14.8.19 19:58
@opozice píše:
ty váhy jsou někdy zavádějící. Jak tu už bylo zmíněno, rozhodující fakta jsou v tom, jaká je skladba těla. Síla kostí, svalů atd. :think:

kosti, to jsou mrchy, ty věkem děsně těžknou… :think: :lol: :lol:

ne, vážně, vidím to taky na sobě - před 5 lety jsem musela vážit o celých 5kg méně, abych měla míry, jako mám teď. Tenkrát jsem moc nesportovala, jen trochu běhala.
Teď celkem dřu…ty svaly jsou těžší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.8.19 20:00

Měřím 168 a když mi bylo 20, vážila jsem max. 50 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.19 20:01
@vulpes píše:
kosti, to jsou mrchy, ty věkem děsně těžknou… :think: :lol: :lol:ne, vážně, vidím to taky na sobě - před 5 lety jsem musela vážit o celých 5kg méně, abych měla míry, jako mám teď. Tenkrát jsem moc nesportovala, jen trochu běhala.
Teď celkem dřu…ty svaly jsou těžší :nevim:

mě zaujal ten výrok krev a mléko, jestli je společný náhled, nebo si to představuje každý dle svého obrazu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
14.8.19 20:15
@opozice píše:
mě zaujal ten výrok krev a mléko, jestli je společný náhled, nebo si to představuje každý dle svého obrazu. ;)

„krev a mléko“ je to v těch 16 (možná ještě 20 letech)…pak se to mění na „sádlo, samý sádlo…“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.8.19 20:18
@opozice píše: škoda, že jsi nenapsala velikost, abych byl v obraze. :mavam:

Uchylaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...