Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vulpes píše:
„krev a mléko“ je to v těch 16 (možná ještě 20 letech)…pak se to mění na „sádlo, samý sádlo…“
takto vidím já krev a mléko. Méně je už štíhlost a více už boubelka. ![]()
@opozice píše:
takto vidím já krev a mléko. Méně je už štíhlost a více už boubelka.
neeee, silikony se přece nevyrábějí ani z krve ani z mléka ![]()
@vulpes píše:
neeee, silikony se přece nevyrábějí ani z krve ani z mléka
silikony přehlédneme, o tom to není, jinak máš pravdu, příroda je příroda. ![]()
@opozice píše:
silikony přehlédneme, o tom to není, jinak máš pravdu, příroda je příroda.
tak pak je řešení si sundat brýle úplně a může ti to být vlastně úplně fuk ![]()
@vulpes píše:
tak pak je řešení si sundat brýle úplně a může ti to být vlastně úplně fuk
odbočuješ, padla tu slova krev a mlíko. Dal jsem vzorek jak to vidím já s tím, že se budeme tvářit, že to nejsou silikony. Nic více.
![]()
Podle mého váha, jakožto číslo, není moc směrodatná. Kor jestli sportuješ - svaly váží více než tuk.
Ale i tak mi to přijde v pohodě. Já mám 65 kg při 168 cm a jsem už tedy spíše oplácaná.
Ale už se na tom pracuje ![]()
Moc dekuji za reakce, jen me ta vaha docela zarazila, když jsem se po delsi dobe vazila, protože jsem takhle nikdy nemela problemy s vahou, dokonce jsem mela jednu dobu problemy s mirnou podvahou a to jsem jedla opravdu vse, co mi pod nos prislo, pak jsem zacala cvicit, běhat a nějak to narostlo nahoru, tak me to cislo zaskocilo
@Anonymní píše:
Moc dekuji za reakce, jen me ta vaha docela zarazila, když jsem se po delsi dobe vazila, protože jsem takhle nikdy nemela problemy s vahou, dokonce jsem mela jednu dobu problemy s mirnou podvahou a to jsem jedla opravdu vse, co mi pod nos prislo, pak jsem zacala cvicit, běhat a nějak to narostlo nahoru, tak me to cislo zaskocilo
Tak v tomto případě jsi ale nabrala svaly a ty jsou těžší, než tuk.
Mám 171cm a vážím 71 kg.. no procento mého tělesného tuku je 10, hah
váha ti nikdy nic neřekne, někdo může být tlustý a přesto může vážit méně než ty, jiný zas bude vyzáblý a může být stejně těžký jako ty. Nechápu ten trend orientovat se podle čísla, příjde mi to směšné. ![]()
Váha je jen číslo, které neříká samo o sobě nic. Záleží na celkovém složení těla, svalů tuků, vody.. ono se stačí třeba jen odvodnit a máte hned 4kg dole ![]()
Ahoj já 175 cm a váhu 64 kg. Před rokem jsem měla váhu 52.
Přestala jsem kouřit a váha šla nahoru. Jinak nesportuji a mám sedavé zaměstnání. Mám bohužel tuk na břiše, jinak ruce a nohy hubené. ![]()
Na číslo na váze se vykašlete, neřekne vám fakt vůbec nic o tom, jak člověk vypadá. Zásadní je v jakém poměru má svaly a tuky vodu.
Já 170cm/98kg, dřív jsem měla tak 85kg a to bylo lepší
Příspěvek upraven 27.05.22 v 16:27
163 cm, ideální váha 60-63 kg, aktuálně 62. Sportuji. Nosím velikost XS/S.