Hmotnost a výška – jak to máte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
14.8.19 20:19
@vulpes píše:
„krev a mléko“ je to v těch 16 (možná ještě 20 letech)…pak se to mění na „sádlo, samý sádlo…“ ;)

takto vidím já krev a mléko. Méně je už štíhlost a více už boubelka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
14.8.19 20:23
@opozice píše:
takto vidím já krev a mléko. Méně je už štíhlost a více už boubelka. :think:

neeee, silikony se přece nevyrábějí ani z krve ani z mléka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.19 20:25
@vulpes píše:
neeee, silikony se přece nevyrábějí ani z krve ani z mléka :think:

silikony přehlédneme, o tom to není, jinak máš pravdu, příroda je příroda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
14.8.19 20:30
@opozice píše:
silikony přehlédneme, o tom to není, jinak máš pravdu, příroda je příroda. :palec:

tak pak je řešení si sundat brýle úplně a může ti to být vlastně úplně fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.19 20:36
@vulpes píše:
tak pak je řešení si sundat brýle úplně a může ti to být vlastně úplně fuk :D

odbočuješ, padla tu slova krev a mlíko. Dal jsem vzorek jak to vidím já s tím, že se budeme tvářit, že to nejsou silikony. Nic více. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
14.8.19 21:02

Podle mého váha, jakožto číslo, není moc směrodatná. Kor jestli sportuješ - svaly váží více než tuk.

Ale i tak mi to přijde v pohodě. Já mám 65 kg při 168 cm a jsem už tedy spíše oplácaná. :oops: Ale už se na tom pracuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 21:42

Vaha - jak to mate vy?

Moc dekuji za reakce, jen me ta vaha docela zarazila, když jsem se po delsi dobe vazila, protože jsem takhle nikdy nemela problemy s vahou, dokonce jsem mela jednu dobu problemy s mirnou podvahou a to jsem jedla opravdu vse, co mi pod nos prislo, pak jsem zacala cvicit, běhat a nějak to narostlo nahoru, tak me to cislo zaskocilo

• Citovat
  • Upravit
2128
14.8.19 21:53
@Anonymní píše:
Moc dekuji za reakce, jen me ta vaha docela zarazila, když jsem se po delsi dobe vazila, protože jsem takhle nikdy nemela problemy s vahou, dokonce jsem mela jednu dobu problemy s mirnou podvahou a to jsem jedla opravdu vse, co mi pod nos prislo, pak jsem zacala cvicit, běhat a nějak to narostlo nahoru, tak me to cislo zaskocilo

Tak v tomto případě jsi ale nabrala svaly a ty jsou těžší, než tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 23:26

Mám 171cm a vážím 71 kg.. no procento mého tělesného tuku je 10, hah :lol: váha ti nikdy nic neřekne, někdo může být tlustý a přesto může vážit méně než ty, jiný zas bude vyzáblý a může být stejně těžký jako ty. Nechápu ten trend orientovat se podle čísla, příjde mi to směšné. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Wag.Marťa
13.11.20 20:12

Váha je jen číslo, které neříká samo o sobě nic. Záleží na celkovém složení těla, svalů tuků, vody.. ono se stačí třeba jen odvodnit a máte hned 4kg dole ;)

• Citovat
  • Upravit
2962
13.11.20 20:38

Ahoj já 175 cm a váhu 64 kg. Před rokem jsem měla váhu 52. :oops: Přestala jsem kouřit a váha šla nahoru. Jinak nesportuji a mám sedavé zaměstnání. Mám bohužel tuk na břiše, jinak ruce a nohy hubené. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.1.21 20:01

Na číslo na váze se vykašlete, neřekne vám fakt vůbec nic o tom, jak člověk vypadá. Zásadní je v jakém poměru má svaly a tuky vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 16:24

Já 170cm/98kg, dřív jsem měla tak 85kg a to bylo lepší

Příspěvek upraven 27.05.22 v 16:27

• Citovat
  • Upravit
Myška zlatá
27.5.22 16:25

165 cm a 57 kg. Hubnu zpátky na svým ideálních 50 kg

• Citovat
  • Upravit
10757
27.5.22 17:03

163 cm, ideální váha 60-63 kg, aktuálně 62. Sportuji. Nosím velikost XS/S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová