Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59403
1.2.12 21:08
dalusa píše:
Markéta80 píše:
měla jsem špatný monitory a nevěděli co se děje :? a navíc jsem měla cukrovku tak musel ven. na fotce už je mu týden, první fotka bez kyslíku.
hlavně, že to dobře dopadlo :)
já mám právě taky cukrovku, ale dobře kompenzovanou, i přesto mám miminko velký

já právě moc ne a vždycky byly změny až kolem 34tt :? . ted je mimčo furt o 4 dny menší tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 21:11

tak to je v pohodě:-) doufám,že vše proběhne v poklidu a nebudu rodit dlozuho kamarádka prvorodička před měsícem porodila holčičku za 12h v hrozných boolestech a to ji davali ještě transfuzi krve chuděře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.2.12 21:14

Tak mě to trvalo 24 hodin, z toho 17 hodin bylo teda šílenejch :poblion: , ale znám jich plno, u kterých to bylo šup, šup :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 21:17

teda chuděrko a jaktože tak dlouho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
1.2.12 21:19
Markéta80 píše:
dalusa píše:
Markéta80 píše:
měla jsem špatný monitory a nevěděli co se děje :? a navíc jsem měla cukrovku tak musel ven. na fotce už je mu týden, první fotka bez kyslíku.
já právě moc ne a vždycky byly změny až kolem 34tt :? . ted je mimčo furt o 4 dny menší tak jsem zvědavá :lol:

jako, že se ti ta cukrovka zhoršila ve 34tt? já se snažím dietu fakt dodržovat, ale mám z toho strach, tak doufám, že i kvůli váze mimča i kvůli cukrovce budu rodit aspoň o týden dřív

• Citovat
  • Upravit
14535
1.2.12 21:25
terykt píše:

Prý mám nepravé kontrakce :nevim: :roll: . Na CTG stále nic nebylo, ale já se kroutila jak had a když už jsem prosila, ať se na mě někdo koukne, že už to cítím, tak jsem byla otevřená a šla na sál a pak se to honilo, protože malá měla decelerace a blbej nález. Ven šla špatně, protože měla pupečník kolem hrudníku, krku a něm uzel, takže vybrovala stále tam a zpátky. No nastřížení bylo solidní, ale pak jí vytáhli i bez kleští. Taky jsme si to tam o 10 dní prodloužily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 21:29
Terrad píše:
terykt píše:
Prý mám nepravé kontrakce :nevim: :roll: . Na CTG stále nic nebylo, ale já se kroutila jak had a když už jsem prosila, ať se na mě někdo koukne, že už to cítím, tak jsem byla otevřená a šla na sál a pak se to honilo, protože malá měla decelerace a blbej nález. Ven šla špatně, protože měla pupečník kolem hrudníku, krku a něm uzel, takže vybrovala stále tam a zpátky. No nastřížení bylo solidní, ale pak jí vytáhli i bez kleští. Taky jsme si to tam o 10 dní prodloužily.

ježiš tak to muselo teda bejt vůbec nezávidím..chuděro asi sis hodně vytrpěla i malá co.. no je to fakt hrozný kéž by ten porod šel nějak jinak než touhle cestou.. ale bohužel aspon jednou v životě si to musíme vytrpět douifám,že to nebudu mít tak nějak jak ty a půjde to samo a nebude to trvat dlouho..ale jste už ok ne?kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.2.12 21:37
terykt píše:
Terrad píše:
terykt píše:
ježiš tak to muselo teda bejt vůbec nezávidím..chuděro asi sis hodně vytrpěla i malá co.. no je to fakt hrozný kéž by ten porod šel nějak jinak než touhle cestou.. ale bohužel aspon jednou v životě si to musíme vytrpět douifám,že to nebudu mít tak nějak jak ty a půjde to samo a nebude to trvat dlouho..ale jste už ok ne?kolik je malé?

Osobně ti řeknu, že jsem měla takový bolesti, že bych jí byla ochotná klidně i vyzvracet, pokud by to šlo :mrgreen: . Oni totiž plánovali císaře, ale už se nestihl :roll: . Já byla po porodu v pohodě, i jsem hned seděla, ale pak se mi částečně rozpadlo šití a lečilo se to přes 6 týdnů. Malá skončila na nedonošencích (ale byla donošená), pořád teplotovala, měla stagnačku, dostala žloutenku a měla vysoký hodnoty, takže mě i strašili zánětem jater a transfúzema, ale naštěstí se za 7 dní dala do kupy a pak mi jí vrátili. Teď jí je rok a 2 dny a je to pěkný éro :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 21:52

teda tak vydím že sis pěkně prožila teda…to bych se asi hodně rozmýšlela nad druhým … po takové zkušenosti..hlavně že vše dobře dopadlo.. to šití je na prt je fakt že se tito pak hojí déle pokud se to roztrhne atd.. no jsem každopádně zvědavá sama na sebe ja kto budu zvládat a ja kto bude zvládat přítel u porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.2.12 21:56
terykt píše:
teda tak vydím že sis pěkně prožila teda…to bych se asi hodně rozmýšlela nad druhým … po takové zkušenosti..hlavně že vše dobře dopadlo.. to šití je na prt je fakt že se tito pak hojí déle pokud se to roztrhne atd.. no jsem každopádně zvědavá sama na sebe ja kto budu zvládat a ja kto bude zvládat přítel u porodu :D

neboj, já byla za manžela tak ráda, byla to jediná moje opora :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 21:59
cufka píše:
tak mi mame 1752g

to máte malinko teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 22:01
Terrad píše:
terykt píše:
teda tak vydím že sis pěkně prožila teda…to bych se asi hodně rozmýšlela nad druhým … po takové zkušenosti..hlavně že vše dobře dopadlo.. to šití je na prt je fakt že se tito pak hojí déle pokud se to roztrhne atd.. no jsem každopádně zvědavá sama na sebe ja kto budu zvládat a ja kto bude zvládat přítel u porodu :D
neboj, já byla za manžela tak ráda, byla to jediná moje opora :hug:

to věřím ..myslím si ,že to hodně pomůže,hlavně tam nejsi aspon sama ..a co druhý plánuješ po těch zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.2.12 22:08

Zatím neplánujem, on to byl dost silnej zážitek pro nás oba a manžel po porodu prohlásil, že druhé už nechce, že se moc bál. Občas si s tou myšlenkou pohrává, ale asi to chce pár let počkat. Já se do toho taky nehrnu :( . Kdyby to šlo bez toho, tak neváháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.2.12 22:14

jo to se jako ani nedivím je to hrozný taky bych se asi hodně rozhodovala.. a asi bych taky nechtěla..přece jen máš to pořád v paměti a není to jen tak na psychiku a tak že ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
1.2.12 22:52
dalusa píše:
Markéta80 píše:
dalusa píše:
Markéta80 píše:
já právě moc ne a vždycky byly změny až kolem 34tt :? . ted je mimčo furt o 4 dny menší tak jsem zvědavá :lol:
jako, že se ti ta cukrovka zhoršila ve 34tt? já se snažím dietu fakt dodržovat, ale mám z toho strach, tak doufám, že i kvůli váze mimča i kvůli cukrovce budu rodit aspoň o týden dřív

No pak už na utz vidí fetopatii :? tak uvidim jak to bude ted ale asi stejný, opět nemůžu srazit hodnoty na lačno, uvidim na kolik mě to navýšší zítra. Mě by těhu ukončovali ten 38tt, ale záleží na porodnici a ted možná ještě o týden dřív kvůli tomu že půjdu na 3 císaře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí