Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já porodila 5.5. Před jsem měla 72 kg, na sál jsem šla ve 39.tydnu s 83kg. Když jsem se vrátila skoro po týdnu z porodnice domu měla jsem 77 kg a teď mám už jen 75. Jim normálně a všechno ale mám hodně pohybu. Denně jsem venku a dost chodím a kdybych mohla už plavu a jezdím na kole takže u mě je to v klidu. Jen to na sobě nevidim kde ta kila vlastně mám. Připadám si stejná jako před těhotenstvím i nosím stejně oblečení.
@Hibou no to je rada teda
presne z takové to bude JoJo jak vyšitý!
Kdy lidi pochopí, že JIDLO JE 80% uspěchu!!!
Správně nastavený příjem a ideálně silový trénink …. To je ta cesta!
S tema 6 km je to celkem dost. Mne treba dite po hodine v kočárku začíná brecet. Ale jinak samozřejmě denně 4-5km rychlochuzi urcite ![]()
A pak si musi zakladatela sáhnout do svedomi a zamyslet se kde je ten problém proc pribira. ( Ji moc sladkeho? Peciva? Tuky? Smazeni? Velke porce?) A to v cem je problem nejak nahradit nebo odbourat.
Nezdrave potraviny vubec nekupovat a vse si psát do kalorickych tabulek.
A najit sport co te bude bavit, at uz kardio, silove cviceni, joga nebo treba box. Muzes chodit i na nejake cviceni s maminkama, ja na toto treba nejsem, radši si kvuli casu zacvicim doma, ale nekdo je „skupinovy“ typ.
@Mathe taky nejsem ten typ co by šel cvičit mezi lidi a všichni se na něj dívali
@Anonymní píše:
@Mathe taky nejsem ten typ co by šel cvičit mezi lidi a všichni se na něj dívali
Opravdu doporučuji začít odstavenim auta a cestovat všude MHD. To tě k te fyzické aktivitě přinutí tak nějak samo ![]()
A co uklid? Mas naklizeno doma? Nechceš zkusit flylady? Tam mas zase na každý den a týden ukoly a taky není zrovna lehké je splnit
a za odměnu budeš mít byt nebo dům jak klicku a kalorií te to taky zbaví a procvičis i angličtinu ![]()