Váha přes 100 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzukaa
28.3.11 19:37
Monjie píše:
az bude vic casu poslu odkaz na stob:)

dekuji budu rada :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5331
28.3.11 19:44

Ahojky.Já bych ti doporučila 4 krát týdně třičtvrtě hodiny na rotopedu.Jídlo přiměřené, nehladovět, ale nemlsat.Pokud bude hlad mimo hlavní jídla tak zeleninu.Podle mě není potřeba žádná speciální dieta ani cviky.Jen musíš chtít a nevymlouvat se.A uvidíš že to půjde.hlavně nehladov- to pak budeš mít tendenci dohnat a s tím cvičením dodrž pravidelnost ne že se sedřeš první týden a pak s tím sekneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.3.11 19:44

tak budu rychlejší ((-:

je to www.stob.cz

no a mě doporučili jíst přesně po třech hodinách, ne dřív ne později, pětkrát denně. Samozřejmě, že to nejde na stoprocent, ale snažím se tak jíst.

a řídím se tím stobáckým talířkovým jídelníčkem. takže se podívej.

http://www.stob.cz/…o-jidelnicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
28.3.11 21:39

holky dekuji moc za rady ten stob me hodne zaujal tak urcite vecer jak mi ditko usne prostuduju :think: dekuji :hug: :hug: kdybi si jete nekdo mel naky napad tak poslete budu rada :hug:

• Citovat
  • Upravit
7397
1.4.11 19:10

Já zhubnula 12kg tím,že jsem zmenšila porce,začala jíst zdravěji,ale nic extra(ne že bych jedla jen klíčky a jiné podobné)večeřím v 17hod a chodím dost pozdě spávat a když mě přepadne hlad,tak si dám ovoce nebo jogurt.Necvičím.Ze začátku jsem nejedla vůbec sladké jen hořkou čokoládu,ale sladké jsem postupně přidala,bez sladkého bych totiž nepřežila.žaludek si musí zvyknout na menší porce a pak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
3.1.18 13:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat