Válka v Sýrii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
15.3.14 21:47

@vykladzkaret sleduju to docela dost. Manzel je z Kurdistanu, coz je hranice. Spoustu mych kamaradu tady ze Syrie pochazi- jsou to uprchlici a vidim Jim ten strach ve tvarich, kdyz vime, ze Jim tam zustala cela rodina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
15.3.14 21:47

@nehik take netusim, a odpoved by me zajimala - jak jinak tomu predchazet?

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
15.3.14 21:48

@Lizzi tohle chce opravdu odhodlani, a obcas vidim, co to s lidmi dela… ale myslim si, ze je to paradoxne potreba, aby se pri techto krizich neco zmenilo - nemuzeme delat rozhodnuti sedice nekde v pohodli v Zeneve nebo v Moskve ci kde (KDE?). Je potreba jet do daneho mista a neco tam videt, videt tvare lidi a slyset jejich hlasy..

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
15.3.14 21:50

@svycarka Kurdistan neni jeste stat - je z turecke nebo iracke casti?

Jeden muj ex-kolega je iracky Kurd, rodinu nastehoval do Evropy… mnozi to stesti nemeli.
Dneska jsou to tri roky, co ta stupidni valka, kterou nakonec stejne nikdo nevyhraje, akorat se napakuji velmoci, zacala. Tri roky… a nic z toho. Jen bolest, strach a utrpeni.

• Citovat
  • Upravit
178
15.3.14 21:54
@vykladzkaret píše:
@tynuša301 a libilo?

Tak byla bych nejraději, kdyby takový videa nemusely vůbec vznikat..Ale jinak se mi ta animace líbila. Je fakt hrozný, když se nad tím člověk zamyslí, jak dobře si žije. Nemyslím až tak materiální věci ale jen to že se nemusíme bát o svůj život a vychováváme svoje děti v zemi kde je mír. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.3.14 21:55

Je z iracke strany, ale na hranicich mel pribuzne. nastesti je rodina dostala dal do zeme. Denne proudi do Kurdistanu uprchlici a oni si s nimi pomalu nevi rady..
P. S ze Kurdistan neni statem vim ;) ale oni se uz tak pomalu berou. Prece jen jsou uz pres 13 let automonni oblasti s vlastni samospravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.3.14 22:06
@vykladzkaret píše:
@S.maya diky

Neni zac :) opravdu stoji za shlednuti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.3.14 22:54

@vykladzkaret Banksyho mám ráda a toto je opravdu hodně silné a dojemné video. Nesnáším pocit bezmoci, který ve mně vyvolal :,( Ale to „kdyby se zmobilizovaly a nejen krčily rameny“ přeci nemůžete myslet vážně… (i když tuším, že jde o nadsázku) :roll:

@S.maya ty filmy neznám a bezva, že jste je zmínila. Od Doueiriho jsem viděla Černou vdovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová