Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
26.6.08 09:26

Vanessko drž sa :huban:
Marketko bud silna.nesmutni,Vanesska to z teba citi a pak je smutna aj ona.Cela naša rodina (a to nas je… :) ) vám drži palce a modlime sa za vas.
A k tomu mliečku Ti gratulujem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.6.08 09:35

holky, je moc super, že píšete taky svoje příběhy, myslím, že i nám co jsme porodili normální dětičky je hnedle líp, když čteme, že to i přes počáteční potíže dopadlo dobře.

a pro celou Markýskovou rodinku je to určitě velké povzbuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.6.08 09:38

Edit: všechno je jinak :/

Markýsku - mé první kroky na pc mířily hned sem a jak čtu, že se stav zas zhoršil, je mi ouzko, přesto vím, že se to zas vrátí k dobrým zprávám a těch špatných bude víc a víc ubývat.
Držím palce, ať se dučej uzavře a posílám moc moc moc sil vám všem, jste báječná rodinka a tak všechny problémy společně překonáte.

kamm3 - Natálka na té fotce jasně vyjádřila svůj názor na to, že je tak malinká a myslím, že Vanesska je stejná :-)

Nevím co napsat, jak víc vyjádřit, že na vás pořád myslím, hlavně na malou princeznu, ale i na její rodiče a brášku.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.6.08 09:41

Vanessko bojuj holka :! i rodicum posilam hodne sily :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 09:43

kamm díky za info… byla malinká! a bojovnice jako Vanesska! koukám jestli jsou nějaké zprávy.. ale když ne.. tak snad je to ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.6.08 09:47

Ahojky, sice taky sem nepatřím, ale chci vám napsat, jak moc tomu maličkému uzlíčku štěstí držím, co můžu a chci napsat, že mám kamarádku, co porodila ve 26. týdnu a přes komplikace, jako každá nedonošená miminka, je holčička zdravá šikulka!!!

Vanessko!!!! Pěkně jim to všem ukaž, jaká si bojovnice!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.6.08 10:06

Hned po probuení jsem se letěla ke kompu kouknout,jak to vypadá.Večer nám nešel net.A koukám a moooc dobrá zprávička,až mě to dojalo.A pak… :cry: Snad už je to zase na cestě k dobrému.Je mi líto,že jsem tu v noci nebyla,abych se mohla aspoň pokusit o podporu. :cry:

Markétko,Jirko,Jiříku a prostě všichni,Vanesska to určitě zvládne.Je o ní dobře postaráno.Vanesska je bojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.6.08 10:19

Taky mé první kroky směřovaly sem. Snad bude dnešek dobrý a vše půjde tím spráným směrem.
Držte se, stále na vás myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
26.6.08 10:20

Taky mi to nedá nenakouknout alespoň každou hodinku, jestli není něco nového.Ale ono je to takhle u nedonošeňátek typické, že se stav rychle mění a pořád je to jak na houpačce.Hlavně, že s infekcí Vanesska bojuje úspěšně, určitě přijdou dobré zprávy.
Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4120
26.6.08 10:33

Ahojky všichni, i my se s Natálkou přidáváme a moc držíme palečky. Myslíme na vás všechny neustále. I má Natálka byla narozena předčasně a všechno zvládá a dohání na 1. Nebojte určitě všechno dobře dopadne, prostě MUSÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
26.6.08 11:13

Ahojky,
i moje kroky vedly rychle k PC a k novým lepším zprávám o Vanessce.
Co dodat, palečky držíme stále - tak už se to snad projeví a Vanessce se začne dařit lépe. Marký a celá rodinko posílám hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.6.08 11:17

Tak koukám, co je novýho a ejhle… To je hodně divoká houpačka. přeju všem pevné nervy, aspoň trochu odpočinku a Vanessce hodně sil - ale ona to nevzdá - je to ženská šikovná!!!
Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
26.6.08 11:20

VANESSKO HURÁ DO ŽIVOTA!!! BOJUJ PRINCEZNO!!!

Filípek a spousta chlapečků potřebuje nevěstu :) V prosinci bylo tolik kluků že se o Vanessku poperou. Filípek si ji zamlouvá :lol:

Markétko,Jirko držte se Vanesska a i Jiřík vás potřebují!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
26.6.08 11:21

Tak zdravím další den :)
Musela jsem to nejdřív vydýchat u nás v srpňátkách......Nějak už člověk neví co psát, ale vnitřně si myslím, že budete Marky v pořádku. Je to nahoru a dolů, ale ono se to během pár týdnů ustálí a Vanesska bude pěkně papkat od tebe mlíčko a těch hadiček bude ubívat až jeden den přijdete a nebudou tam už žádně , a pak Vám řeknou - Zítra si jí vemete už domů :) Bude to eště chvilku trvat, ale tu větu určitě uslyšíte :)
My ti s holkama držíme v srpnu pěstičky a čekáme na každou zprávičku. Když je dobrá , tak se to tam smršť radosti a když je horší, tak máme umáčené klávesnice. Je to nic v porovnání co zvládáte vy, ale chci ti jen říct - Tobě i Jirkům......Vy si jí opravdu brzo odvezete domů a to proto, že si to zasloužíte a my Vám v tom tady držíme co se dá, aby to bylo co nejdříve. Pokuste se nabrat energii a vyspat se…pak budete o to moct dát víc Vanssce. A až jí odpojí od těch plastů.....tak jen si pamatuju jak jsme trojčátka nosili pod oblečením přímo na kůži. Tzv. jsme klokánkovali a jim to dělalo moc dobře. Seděli jsem třeba hodinu v křeslě a měli ty drobečky přímo v teple na prsou a ony byly tak malušenký, ale spokojený …dávalo jim to energii :)
Držete se !!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
26.6.08 11:28

Taky mi to nedá a pořád nakukuju. Vanessko - tolik lidiček na tebe myslí a drží ti palce. Tak bojuj holka, ať tady můžeme sledovat, jak rosteš a děláš rodičům radost. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová