Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Drahomira Svobodova Já už mám upečené perníčky, linecké a pak ještě z pudinkového těsta (na slepování).. Tohle všechno mi zabere ještě dost zdobení a lepení, takže to si pak budu dělat v sedě už
Jinak cukroví mám v krabicích na balkoně, jako každý rok ![]()
Tak já budu dělat jen 5 druhů. Přítel na sladký moc není, já toho taky tolik nesnim, ale nedokážu si Vánoce představit bez pečení.
@Drahomira Svobodova píše:
Já právě neumím spát přes den…Tak se toho trochu bojím.
Mně malá nespala ani v noci ani ve dne
Takže loni jsem pekla jen 3 druhy cukroví, to měla 2 měsíce a myslela jsem, že u toho zemřu. Doporučuji napéct teď, pak jako když to najdete!
Vrhnu se na to příští týden! A už se těším…Pečené budu mít 3druhy, nepečené 2druhy…To snad bude stačit.
Vrhnu se na to příští týden! A už se těším…Pečené budu mít 3druhy, nepečené 2druhy…To snad bude stačit.
To víš že jo..Udělej to, co máte nejradši.. ![]()
Noo, kdyby to bylo na tatínkovi, tak máme vánoční bůček![]()
@Drahomira Svobodova
dneska jsem přinesla přítelovi koblihu a jeho reakce…bůček neměli???
Holky jestli některá pečete máte osvědčený recept na kakaové pracny? Někde se jím tuším říká i pracičky..:)) Už jsem zkoušela nějaký recept z netu a nic moc :/
@katiiik píše:
Holky jestli některá pečete máte osvědčený recept na kakaové pracny? Někde se jím tuším říká i pracičky..:)) Už jsem zkoušela nějaký recept z netu a nic moc :/
Bohužel pracny nedělám, takže moc neporadím..
@Silwinka87 píše:
Bohužel pracny nedělám, takže moc neporadím..
něco sem napíšu abych to pak našla…recept někde mám to určitě zkusím ho najít a kdyžtak Ti ho sem vložím
Taky jsem před porodem neuměla, ale velice rychle jsem se to naučila..