Vánoce bez dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21905
18.12.16 19:27

Ja taky nechapu, co se furt nakupuje.My si neco lepsiho koupime, ne ze ne, treba ruzne orisky, kesu, pistacie atd, neco malo na chlebicky a to je tak vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
18.12.16 19:40

Ja taky nekupuji nic extra. Jen věci na salat, kus krkovice nebo kotlety, vinnou klobásu.
Místo chlebíčků letos udělám závitky z uzeného lososa, ančovičky, nějaký lepší sýr a milujeme Chorizo. Ovoce kupuji pořád.
A mám objednanou jednu vánočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.12.16 19:43

@Eemii @maminecka4 @Kirstenn Chichi…a kdo teda tahá ty přeplněné vozíky? :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.12.16 19:45

@laducha Jaaaa budu. Normalne nakupuju vetsinou kazdy den, max ob den, takze ted musim na ty 3 dny, kdyz bude zavrino :D takze zasoby musi byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
18.12.16 19:54
@laducha píše:
@Eemii @maminecka4 @Kirstenn Chichi…a kdo teda tahá ty přeplněné vozíky? :mrgreen: 8)

duchyši :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
18.12.16 19:55
@laducha píše:
@Eemii @maminecka4 @Kirstenn Chichi…a kdo teda tahá ty přeplněné vozíky? :mrgreen: 8)

Třeba moje teta. Jsou čtyři a měsíčně prožerou nejmíň 20 000, taky podle toho vypadají, že :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
18.12.16 20:14

@laducha to by me taky zajimalo, ja urcite ne :lol:,me stoji nakup na Vanoce o 200 - 300 Kč vic, nez bezny nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
18.12.16 22:40
@Aristolochia píše:
Mám to stejně jako zakladatelka. Dárky se sestrama, mým a jejich dětmi jsem zrušila a jsem za černou ovci.
Jednak mě nebaví pořád něco vymýšlet a také jsem často dostávala věci, které jsem nepotřebovala. Peněz taky nemám na rozhazování, vyrábět nic neumím a hlavně nesnáším, když se doma kupí krámy.
Co se týče dětí, my jako malé taky od tet a strýců nic nedostávaly a bylo mi to jedno.
S chlapem si taky nic nekupujeme a oběma se nám ulevilo, když jsme to zrušili. Když chceme, koupíme si dárek kdykoliv během roku, když nám něco zrovna padne do oka. Moje dcera dostane pod stromeček 2 knížky. Jsou jí dva roky a jsem přesvědčená, že bude mít hezčí vánoce než leckteré děti s hromadou darů, které jsou pak třeba ještě naštvané, že toho dostaly málo nebo nedostaly to, co chtěly.

Tak malá je ještě malinká tak dvě knížky jsou ok i když přiznám že já mám pro 1,5stare dítě toho daleko víc i když z toho ještě nebude mít rozum :-D ovšem je otázka jestli zůstaneš u dvou dárků pro dítě každý rok. Nesouhlasím s tím že dětem nejde o dárky a že budou šťastné jen za tu atmosféru. Jako malá si moc dobře pamatuji že jsem milovala to rozbalování dárků a to napětí co tam bude:-D ostatně to mám ráda do teď :-D jako dítě bych byla určitě zklamaná kdybych dostala jen dva dárky od Ježíška a není to o penězích. Holkám se dá koupit spoustu kravinek za pár korun a zabalit to zvlášť ať je co rozbalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.12.16 22:45
@kacenka8 píše:
Tak malá je ještě malinká tak dvě knížky jsou ok i když přiznám že já mám pro 1,5stare dítě toho daleko víc i když z toho ještě nebude mít rozum :-D ovšem je otázka jestli zůstaneš u dvou dárků pro dítě každý rok. Nesouhlasím s tím že dětem nejde o dárky a že budou šťastné jen za tu atmosféru. Jako malá si moc dobře pamatuji že jsem milovala to rozbalování dárků a to napětí co tam bude:-D ostatně to mám ráda do teď :-D jako dítě bych byla určitě zklamaná kdybych dostala jen dva dárky od Ježíška a není to o penězích. Holkám se dá koupit spoustu kravinek za pár korun a zabalit to zvlášť ať je co rozbalovat.

jééje no jasně.. nám mamina balila i každou pastelku zvlášť, jen aby bylo co rozbalovat a aby toho bylo moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
18.12.16 22:47
@jdukolem píše:
jééje no jasně.. nám mamina balila i každou pastelku zvlášť, jen aby bylo co rozbalovat a aby toho bylo moc :D

Já to dělám do teď :-D i mému manželovi je to hold zvyk ale zas to rozbalování trvá déle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.12.16 22:58
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Oživuji tuhle diskuzi. Prosím o zachování anonymity, zdůvodu rodinnych vztahu, chodí sem známi, rodina a nechci aby se sestra dozvěděla, že sem píšu.
Jde o dárky k vánocům. Obe dvě nemáme děti. Ona dárky na Vánoce dávat chce, ja a rodina davat nechceme.Jsem názoru, že Vánoce jsou hlavně o odpočinku, klidu, pohádkách a mlsání cukroví a darky se kupují dětem. My dospělí si už mužem koupit sami co chceme a potřebujeme. Ona je názoru, že si dárky dávají i dospělí. Coz ano, nekde to tak je.
Navíc já mám měsíční příjem menší než ona, tak počítám každou korunu, mezitím co ona si vydělává víc a na korunu nehledí. Tak je urazena, že nejsem pro si dávat dárky k Vánocům. :? Mě je přes 30,sestra má přes 25 let.

to není o věku a ani o vánocích, ale je to o tom jak to máš nastavené a pokud něco nechceš už z jakéhokoliv důvodu tak to nedělej je to to tvoje rozhodnutí a ani to nemusíš nijak nikomu obhajovat ;) Co se týká vánoc tak ani ty nejsou důvodem něco měnit co nepovažuješ za správné ;) pokud tě někdo má rád tak tě bere takovou jaká jsi a bez výčitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová