Vánoce v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
23.12.11 18:05

Tak já několik let po sobě trávila vánoční svátky v práci, denní i noční, a většinou všechny tři po sobě. Dobrovolně a nevadilo mi to. Naopak mi přišlo hloupé, aby tam byli kolegyně, které mají doma děti. S holkama jsme si to vždy dělaly pěkné. Daly jsme si dárky, vypily skleničku vaječňáku, pustily pohádku a jedly cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.12.11 18:56

Mě osobně se to momentálně netýká, ale táta vždy sloužil na směny a často to vyšlo tak, že byl v práci. Letos zrovna má 24., 25. noční. Ale nikdy jsme nebyli o Vánoce ochuzeni, buď se večeřelo, než šel do práce, nebo se na něj čekalo, až přišel z práce… :)
Možná kdyby takhle sloužila máma, vnímala bych to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 19:02

Řekla bych že my: přítel je u policie, už několik let slouží štědrý den. Jako již poněkolikáté - štědrý den služba, silvestr volno. Za sebe - mě to velice vyhovuje :mrgreen: :mrgreen:

Baslerinda píše:
Zdravím a přeji krásné odpoledne, celý den čtu, jak všichni plánují štedrý večer, svátky a Silvestr, co kdo nestíhá atd… Je tady vůbec někdo, kdo letošní Vánoce nebo Silvestr bude muset strávit v práci? Zdravotníci, policie, hasiči …
Za sebe říkám, že letošní vánoční atmosféra a nálada absolutně chybí, nadcházející dny budou jako každé jiné, sloužím štedrou noc a pětadvacátého, přítel slouží silvestr, takže kdybych dnes nemusela jít zabalit dárky, ani nevím, co je zítra za den… nějak jde všechno kolem mě a nad davovým předvánočním šílenstvím jen kroutím hlavou …
Co vy, je tu někdo, kdo letos vše bojkotuje a nějak to extra neprožívá?
  • Citovat
  • Upravit
Baslerinda
23.12.11 19:07

Larr - právě :mrgreen: mě se týká zdravotnictví a přítele PČR ;) takže holt si to vynahrazujeme kdykoliv když se zrovna potkáme mezi směnama ;)

• Citovat
  • Upravit
8523
23.12.11 20:20

Tak já jdu na noční 25. Na Štědrý den jde na noc starší paní, co má už velký děti a mladá bezdětná holka. Noční je ten den od šesti místo od sedmi. Pak jdu 30. a na Silvestra. Nijak mi to nevadí, stejně bysme byli doma. Jediný, co mně štve, že měl mít manžel na Silvestra ranní, ale přehodili mu to taky na noční (PČR) a já teď musím zase otravovat mámu, aby si tam nechala děti přes noc. :roll: Jo a já dělám v ústavu s postiženýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
23.12.11 21:22

u nas je letos cely vanoce v praci manzel..ja byla v praci na vanoe jednou ale pouze do dvou takze pohoda..ted jsem na matersky a chlap je v praci dnes a zitra na denni do pul sedme a na svatky ma nocni..mame 4mesicniho syna a tak me to letos hodne mrzi protoze az chlap prijde z prace tak bude malej akorat uz pekne nevrlej a jsem zvedava jak bude probihat vecerea rozbalovani darku..kazdy rok chodime po rozbaleni darku k mojim rodicum posedet s babicko a pratetou a rozbalit si darky..tim ze je chlap takhle dlouho v praci to nejspis nepujde a ani manzel si to nepreje, ze prej budeme doma..takze zitra budu celej den sama s malym pak tak hodinku a pul az prijde chlap z prace malej vydrzi a to uz bude pekne uknouranej a pujde spat no a konec smitec..natahnem se k telce a bude…ikdyz by to letos mely byt ty nejhezci vanoce tak ja bych je taky klidne vymazala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
23.12.11 23:42

Za celá léta,co jsem chodila do práce jsem nevěděla,co jsou to volný svátky :zed: Pracovala jsem jako barmanka v hotelu a 8 let u mě Štědrý den probíhal tak,že jsem dopoledne odešla do práce a přišla kolem půlnoci :zed: U přítele podobně :zed: Dost špatně jsem to vždycky nesla,protože Vánoce mám opravdu moc ráda :kytka: Silvestr jsem taky vždycky sloužila,ale to mi nevadilo…Letos se hrozně těším,protože čekáme miminko,termín za měsíc :srdce: Konečně si užiju Vánoce se vším všudy s rodinou a u pohádek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
25.12.11 18:08

taky se přidávám, strávila jsem vánoce v práci, nastoupila jsem před 14 dny a dovču jsem nedotala, jako všichni i ti dlouhodobě pracující. Dělám v zemědělství u kraviček a ty musí dávat mlíčko svátek nesvátek. Takže celkem mazec. Zvádla jsem to i když to byl mazec, když člověk stává o půl třetí ráno do práce. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.12.11 11:45

Ahoj, v této době tě celkem chápu, nyní mám totiž období, kdy chodím spát v půl druhé ráno, takže budík v půl třetí bych fakt nedala :lol: :mrgreen:

Naštěstí mám práce, kdy vstávám v 8 ráno a nebýt psa, bylo by to ještě později:))) :lol:

Diggy píše:
taky se přidávám, strávila jsem vánoce v práci, nastoupila jsem před 14 dny a dovču jsem nedotala, jako všichni i ti dlouhodobě pracující. Dělám v zemědělství u kraviček a ty musí dávat mlíčko svátek nesvátek. Takže celkem mazec. Zvádla jsem to i když to byl mazec, když člověk stává o půl třetí ráno do práce. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: Renča
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová