Vánoční dárky 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
19.10.21 17:21

Já nemám zatím nic.. 🤔 Pořád jen přemýšlím co koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
19.10.21 19:37

Já jsem pro manžela přihodila interiérovou autokosmetiku.

• Citovat
  • Upravit
16219
19.10.21 19:56
@Altavista píše:
Já jsem pro manžela přihodila interiérovou autokosmetiku.

Tohle třeba chápu, pokud má někdo nějakého veterána, kterého si hýčká a je na to potřeba speciální přípravky na kůži apod. Ale jinak je to pro mě stejné, jako kdybych dostala pod stromečkem Cif na koupelnu nebo přípravek na odmaštění trouby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
19.10.21 20:16
@zrcadlo píše:
Tohle třeba chápu, pokud má někdo nějakého veterána, kterého si hýčká a je na to potřeba speciální přípravky na kůži apod. Ale jinak je to pro mě stejné, jako kdybych dostala pod stromečkem Cif na koupelnu nebo přípravek na odmaštění trouby :nevim:

Muž má :D a kožený interiér si péči zaslouží, měla bych ošetřit i svoje auto je v béžové :think:. navíc jsem našla spesl na plasty a tak, jeho to potěší ;) znám svého manžela.

• Citovat
  • Upravit
21680
21.10.21 17:52
@Petramarkova90 píše:
Ahoj, už máte nakoupeny všechny dárky na Vánoce? Klidně se pochlubte a dejte nám tipy, co letos kupujete svým partnerům, manželům… :)
Moc děkuji :)

já letos už mám většinu ajsem spokojená, nakoupila jsem spoustu maličkostí ve výprodeji a nebo, co jsem narazila na akci, mam fakt radost :dance:
ale nemůžu to tu taky propálit :oops: radši…
pro děti mám:

barbie color reveal (tajemný box)
povlečení H&M
puzzle
aktovka
lego
mobigo
takenoko
par kousků oblečení na léto z výprodeju
elektrické kartáčky - ty ještě nemám

pro rodinu
mořské houby na myti
pelíšek pro kočky šaty

tady dávám tipy na dárky pro děti dle věku
sepsala jsem loni clanek

Příspěvek upraven 22.10.21 v 07:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.21 23:27

Manžel zacal chodit zase do prace, takze kupuju kabát. A abych trefila velikost, tak mam v planu koupit treba 3kousky pred Vánoci na aboutyou, a pak nejlepsi zabalim a kdyby nebyl tak vytahnu ty dalsi dva a vyzkouší si a zbylé vratim. 😀 Asi slozity, ale nemam rada to vracení, a objednávání, kdyz uz vi o co jde🙈 😂

Jinak jeste pak do prace ho vybavim svacinovym boxem s designem hor, ma rad turistiku, Bioloco to dela.

A pro maminu cestovni varnou konvici a asi klasika nejake obleceni a kosmetiku. Proste u nas letos pofrci praktické dárky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.21 15:01

Poslední dobou mám raději nehmotné dary. Co nutně potřebuji si koupím během roku a nepochybně to mají tak i mí blízcí. Co si manžel si nekoupí tak je většinou drahé nad mé limity a potřebovala bych stejně jeho asistenci s výběrem, protože když je věc dražší tak má pak na ni i vyšší nároky… Zkrátka proto preferuji zážitek, kt. bud podnikneme spolu a beru to jako formu „rande“ či trávení společného času nejen večer po práci např. u filmu, tak něco co si vyzkouší a třeba si i rozšíří obzory (loni dostal vocuher na řezbářský kurz)… Ikdyž zrovna letos to nebude nicmoc pro mě, ikdybych nebyla zrovna těhotná…
Letos mě tak ségra přivedla na myšlenku, koupit voucher do Prague Armory v Praze. Je to arena, kde dle cenové výše ti nabídnou určitý počet zbraní, kt. pak střílíš na cíl… Ségra tam byla jestě se 17 a 15 brachou… Oba meli oči navrch hlavy, tak snad se to bude libit i tricatnikovi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.10.21 17:16
@makahamapak píše:
Poslední dobou mám raději nehmotné dary. Co nutně potřebuji si koupím během roku a nepochybně to mají tak i mí blízcí. Co si manžel si nekoupí tak je většinou drahé nad mé limity a potřebovala bych stejně jeho asistenci s výběrem, protože když je věc dražší tak má pak na ni i vyšší nároky… Zkrátka proto preferuji zážitek, kt. bud podnikneme spolu a beru to jako formu „rande“ či trávení společného času nejen večer po práci např. u filmu, tak něco co si vyzkouší a třeba si i rozšíří obzory (loni dostal vocuher na řezbářský kurz)… Ikdyž zrovna letos to nebude nicmoc pro mě, ikdybych nebyla zrovna těhotná…
Letos mě tak ségra přivedla na myšlenku, koupit voucher doPrague Armory v Praze. Je to arena, kde dle cenové výše ti nabídnou určitý počet zbraní, kt. pak střílíš na cíl… Ségra tam byla jestě se 17 a 15 brachou… Oba meli oči navrch hlavy, tak snad se to bude libit i tricatnikovi :mrgreen: :mrgreen:

Tenhle dárek u nás v rodině už taky byl. A velká spokojenost. Obdarovaný ho chce znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.10.21 10:21

deskovky - Zooloretto a Takenoko

Dětem mam vybráno:

ZOOLORETTO

Snad každý v dětství rád navštěvuje zoo a obdivuje zvířátka z různých koutů světa. Nyní máte možnost postavit si svoji vlastní zoo a do výběhů umístit svá oblíbená zvířata ať již se jedná o zebru, velblouda, pandu, opici nebo spoustu dalších neméně zajímavých potvůrek.

Ve hře každý hráč buduje svoji vlastní zoologickou zahradu ve snaze přilákat co nejvíce návštěvníků. Úspěšnost hráčů je vyhodnocena na konci hry, kdy je každá zoo ohodnocena body podle množství chovaných zvířat a různorodosti vybavení zahrady v podobě různých prodejních stánků. Hráč s nejvíce body vítězí a může se těšit z oblíbenosti své zoo mezi návštěvníky.

Samozřejmě nic není zadarmo a proto je velmi důležité dobře hospodařit s penězi, za které můžete nakupovat jednotlivé zvířata, rozšířit zahradu o další výběh nebo pořídit nový stánek.

TAKENOKO

Popis hry
Takenoko je rodinná hra pro dva až čtyři hráče, ve které jsou hráči pověřeni císařem, aby se starali o bambusovou zahrádku a pěstovali na ní bambus. Všudypřítomná žravá panda se však zahradou potuluje a okusuje ty nejlepší kousky.

Průběh hry
Hráči postupně budují bambusovou zahrádku, pěstují bambus a především se snaží plnit úkoly, za které získávají body. Jedná se o následující kategorie úkolů:

políčkové úkoly - rozestavět v zahradě bambusová políčka tak, jak má hráč na kartě
zahradnické úkoly - vypěstovat bambusy určité barvy o určité výšce (ty vám ale užírá panda)
pandí úkoly - panda se snaží sežrat kousky bambusu určitých barev.
Hráč na tahu má vždy dvě akce, kterými může zvětšovat zahradu, zavlažovat, pěstovat bambus, krmit pandu a brát si další úkoly. Ve hře hraje roli též počasí, které se určuje hodem kostkou a může hráči pěkně napomoci.

Hra končí poté, co některý z hráčů splní stanovený počet úkolů (jejich počet se liší dle počtu hráčů ve hře).

Takenoko je hra určená na rodinné hraní s dětmi či pro seance příležitostných hráčů. Vyniká především výborným zpracováním, které zahrnuje i dvě namalované figurky - pandu a zahradníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
28.10.21 18:13

Nemám nic a nevím co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.10.21 18:14
@drewlet píše:
Nemám nic a nevím co koupit.

a pro koho budeš kupovat? Třeba ti tu někdo hodí nějaký typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
28.10.21 18:21
@Netopirek píše:
a pro koho budeš kupovat? Třeba ti tu někdo hodí nějaký typ ;)

pro dcery 10 a 13 let, pro 12 letou holku trochu pomalejší, tj. dárky pro menší děti, a pro chlapa. Pro mladou ženu a chlapečka 5 let.
Moje mamka dostane kosmetiku, jako každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.10.21 18:32

@drewlet a co je všechny baví?
U těch holek se určitě chytíš se šminkami - lak na nehty, stíny, lesky, řasenky… U nás po nich touží i tříletá. ženské i chlapovi můžeš koupit poukaz na masáž. Tou se strefíš u většiny lidí.
U chlapečka se zeptej rodičů, aby si nekoupila něco co už má. Pokud má třeba Albi tužku, tak mu koupit novou knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
28.10.21 18:41
@Netopirek píše:
@drewlet a co je všechny baví?
U těch holek se určitě chytíš se šminkami - lak na nehty, stíny, lesky, řasenky… U nás po nich touží i tříletá. ženské i chlapovi můžeš koupit poukaz na masáž. Tou se strefíš u většiny lidí.
U chlapečka se zeptej rodičů, aby si nekoupila něco co už má. Pokud má třeba Albi tužku, tak mu koupit novou knihu.
šminky jo, to je baví. :mrgreen: Masáž je dobrý nápad. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.10.21 18:43
@drewlet píše: šminky jo, to je baví. :mrgreen: Masáž je dobrý nápad. :palec:

ale masáž doporučuji koupit poukaz do salónu ať si dotyčný vybere sám. Je to lepší než koupit přímo určitý druh masáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák