Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Netopirek píše:
ale masáž doporučuji koupit poukaz do salónu ať si dotyčný vybere sám. Je to lepší než koupit přímo určitý druh masáže.
@drewlet píše:jako, že bych koupila na záda a obdarovaný se dožadoval erotické?
Třeba
. Anebo že by jsi zvolila klasickou a dotyčný by chtěl zkusit Thajskou. Nebo zad a dotyčný by chtěl nohou
@Netopirek píše:
Třeba![]()
![]()
. Anebo že by jsi zvolila klasickou a dotyčný by chtěl zkusit Thajskou. Nebo zad a dotyčný by chtěl nohou
pro dospělé dobrý nápad. ![]()
@drewlet píše:
pro dcery 10 a 13 let, pro 12 letou holku trochu pomalejší, tj. dárky pro menší děti, a pro chlapa. Pro mladou ženu a chlapečka 5 let.
Moje mamka dostane kosmetiku, jako každý rok.
Nějaký tip na hlavní dárek pro chlapa 30-40 let? Nepište mi prosím, že já ho znám nejlépe… Prostě už jsem se za roky vyčerpala s nápady - dávala jsem dron, kameru do auta, elektrokoloběžku, bezdrátová sluchátka, reproduktory, gramofon, hoverboard, houpací křeslo, kávovar, chytré hodinky… Prostě už došly nápady a chtěla bych něčím překvapit. Zájmy jako třeba specifický sport, rybaření nemá - žije pro rodinu a děti. Já se ani nevyznám třeba v novinkách v elektronice, v různých vychytávkách.
Kdyby chtěl někdo tipy na menší dárky, dávala jsem předplatné sportovních TV kanálů, předplatné Netflix, pyžamo s potiskem fotek dětí, Dedoles pantofle s pivama, předplatné piv z menších pivovarů, předplatné různých časopisů třeba D-test, o autech, krimi…, zrnková káva, parfémy, elektrický zubní kartáček, španělskou šunku, kvalitní kapesní nůž, lístky na MMA, lístky na koncert, do divadla, lístky na Partičku open air - už si vše nepamatuji. Vždy i oblečení, on si sám nemůže nikdy nic vybrat. Zážitky žádné už nechci, nemáme hlídání pro děti a s covidem se pořád vše odkládá.
Anonymně prosím, kdyby mi tu slídil.
Poukaz na skolu cepovani piva nebo jizdu supersportem nebo terenakem. Xbox, kindle, telefon (na to neni potreba hlidani), GoPro kamera, lego architektura nebo nejakou limitku (land rover, atd), dalekohled.
Lego napr. https://www.mall.cz/…ver-defender?…
@masima píše:
@Oudrey Máte GoPro doma? Vyuzivate hodne?
Ano a využíváme. Na kolo, na lyže, v bazénu.
@Markéta80 píše:
@drewlet holky si řeknou co chtějí ne
elektrické koloběžky a to nekoupím. ![]()
@Anonymní píše:
Nějaký tip na hlavní dárek pro chlapa 30-40 let? Nepište mi prosím, že já ho znám nejlépe… Prostě už jsem se za roky vyčerpala s nápady - dávala jsem dron, kameru do auta, elektrokoloběžku, bezdrátová sluchátka, reproduktory, gramofon, hoverboard, houpací křeslo, kávovar, chytré hodinky… Prostě už došly nápady a chtěla bych něčím překvapit. Zájmy jako třeba specifický sport, rybaření nemá - žije pro rodinu a děti. Já se ani nevyznám třeba v novinkách v elektronice, v různých vychytávkách.
Kdyby chtěl někdo tipy na menší dárky, dávala jsem předplatné sportovních TV kanálů, předplatné Netflix, pyžamo s potiskem fotek dětí, Dedoles pantofle s pivama, předplatné piv z menších pivovarů, předplatné různých časopisů třeba D-test, o autech, krimi…, zrnková káva, parfémy, elektrický zubní kartáček, španělskou šunku, kvalitní kapesní nůž, lístky na MMA, lístky na koncert, do divadla, lístky na Partičku open air - už si vše nepamatuji. Vždy i oblečení, on si sám nemůže nikdy nic vybrat. Zážitky žádné už nechci, nemáme hlídání pro děti a s covidem se pořád vše odkládá.
Anonymně prosím, kdyby mi tu slídil.
kožený batoh, tašku? já kupovala manželovi Bagind se jménem a mám i kabelku a super
@drewlet a nic jiného nechtějí? Vali už to má vše sepsané a Viki chce jen oblečení ![]()
@Markéta80 píše:
@drewlet a nic jiného nechtějí? Vali už to má vše sepsané a Viki chce jen oblečení
bišonka ![]()
@Andělka55 dáš mi odkaz na ten nůž? Manžel nože miluje, to by mohl být dobrý dárek..letos jsem nějak bez nápadu. Chci ho fakt potěšit. Dík ![]()