Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
4camping.cz … Na tomto eshopu jsem koupila
Je třeba se podívat a vybrat si, který by se mohl muži líbit..:)
@Quinn7 píše:
já vůbec nevím, asi joAsi jim koupím rohlíky s paštikou a to je třeba potěší
. Minulý rok ani CD oblíbenýho zpěváka nevybalili z obalu, to docela naštve no.
tak já tím nemyslela rohlíky s paštikou, ale když nic neocení, tak si s tím hlavu nedělej… akorát budeš vymýšlet, utrácet a radost žádná, to bych se na to vyprdla.
koupila veci, co mají rádi jako příklad olivy, sýry, domácí pastiky, marmelády a takové lepší delikatesy, co by si normálně nekoupili třeba… kvalitní potraviny prostě
@Káťa19 píše:
tak já tím nemyslela rohlíky s paštikou, ale když nic neocení, tak si s tím hlavu nedělej… akorát budeš vymýšlet, utrácet a radost žádná, to bych se na to vyprdla.
koupila veci, co mají rádi jako příklad olivy, sýry, domácí pastiky, marmelády a takové lepší delikatesy, co by si normálně nekoupili třeba… kvalitní potraviny prostě
Ona ale právě spousta starších lidí tyhle delikatesy nejí, nejsou na to zvyklí, mají třeba i předsudky apod. Já jsem taky takhle chtěla babičce vždycky dát nějaké dobroty, ale ona pak půlku rozdala nebo měla ve špajzu už prošlé. Nakonec jsem udělala líp, když jsem jí nakoupila Nutellu/Nugetu a k tomu třeba zásobu domácího medu na celý rok (miluje čaj s medem, ale byla zvyklá, že to je drahé, když dostane 10 sklenic, tak si dopřává).
A našim taky neexperimentuju, koupím jim Herz uherák (ten si dávali u Balatonu a běžně se u nich v městečku koupit nedá) a třeba kilo slaných mandlí, ty mají rádi a jsou dražší. Ale žádné jiné drahé dobroty. Prostě to „co by si nekoupili“ musí být s dodatkem „ale vím, že to mají hrozně rádi“, experimentování se mi nikdy nevyplatilo, a to jsem kupovala třeba hodně drahý pršut a fakt kvalitní věci, ale akorát oni litovali, že jsem za to dala tolik peněz a oni to dostatečně neocení, takže jim to působilo spíš rozpaky.
@zrcadlo přesně. Nakoupit co jedí normálně. U nás už taky nechtějí ochutnantnic nového
@Quinn7 píše:
děti nemám, takže to taky nic. Když oni do žádných nákupáků nechodí, nákupy si neužívají a na vesnici ani nic není, museli by jet do vedlejšího města a to už je pro ně komplikace. Ach jo, mám pocit, že pro ně se nic vymyslet nedá
Taťkovi předplatné piva z domácích pivovarů. Každý měsíc mu dovezou domů 6 nebo 12 piv. Jmenuje se to myslím pivojinak. A mamce obdoba balík s potravinovými novinkami například mujsuperbox.
Já jsem dokupovala kamarádce náušnice, chtěla perlu tak má s perličkou. Tátovi jsem vzala poukaz do restaurace. Mamka chce batoh, ségra chce něco do čeho se zachumla. Takže jsem nakoupila overaly a chlupatou deku. Manžel ještě dostane sportovní tašku a poukaz do sauny.
@zrcadlo jj vim, jak to myslis, ja to myslela podobne, jako neexperimentovat, ale osvedcene, co maji radi, ale kdyz maji radi olivy, tak nekoupim ty nejlevnejsi, ale nejake dobre proste…
kazdy zna svou rodinu nejlepe, tak si to musi prizpusobit.
pokud bych vedela, ze se toho ani nedotknou, tak bych nekupovala asi uz nic ![]()
Mam tip na darek pro muze. Priteli jsem pred lety zaplatila holeni, strih a masaz hlavy v barbershopu. Byl nadsenej. Tyhle Vanoce to mam v planu taky. ![]()
@Káťa19 píše:
@zrcadlo jj vim, jak to myslis, ja to myslela podobne, jako neexperimentovat, ale osvedcene, co maji radi, ale kdyz maji radi olivy, tak nekoupim ty nejlevnejsi, ale nejake dobre proste…
kazdy zna svou rodinu nejlepe, tak si to musi prizpusobit.
pokud bych vedela, ze se toho ani nedotknou, tak bych nekupovala asi uz nic
rodiče právě na ty novoty nejsou, jediné co mě napadlo, koupit jim pytel nějakých třeba ořechů, to vím, že jedí. Jinak na jakýkoli neznámý jídlo se tváří, jakože je chci otrávit
Ale jeden dárek je málo, trávím Vánoce s nima, takže koukam tam na jeden dárek, to by asi nešlo. Vždy si dáváme spíše drobnosti, ale i to mi dává zabrat vymyslet
@willandraify píše:
Mam tip na darek pro muze. Priteli jsem pred lety zaplatila holeni, strih a masaz hlavy v barbershopu. Byl nadsenej. Tyhle Vanoce to mam v planu taky.
Tak to by pro mého muže i tátu bylo za trest. Oba si radši koupili strojek, aby na ně nesahal nikdo cizí ![]()
@Quinn7 To znám moc dobře ![]()
Babička co nikdy nic nechce a nepotřebuje dostává pořád dokola to samé, kalendář s vnoučaty, dárkový koš s dobrotama a vitaminama, italskou bábovku a ještě nějakou maličkost, co mi padne do oka třeba na trzích.
Druhé babičce (obě jsou skoro 80lete), ta je kulturní, takže nějaké lístky někam za kulturou a taky kalendář, třeba knížku..
Mám ráda Slevomat, tam se dá pořídit zajímavý voucher na cokoliv, když dojdou nápady.
@willandraify taky jsem manželovi kupovala první Barber, nějak moc se netvářil, ale když tam šel, byl šílenej spokojenej a velkej fešák ![]()
My děckám pořizujeme tuto trampošku https://shop.atranet.cz/…iny-bellicon menší aby si ji mohli vzít do bytu. Jinak mojému toho mám hodně, nějaké tepláky a oblečení, knížku, kožený pásek a koženou peněženku. Ale našim teda spíš nevím, ti nikdy nic nechtějí samozřejmě
, tak to asi posté vyřeším nějakou fotoknihou
![]()
No ja vlastne ani neviem čo. Zatiaľ robím ako darček pre priateľa pletený sveter s jeho obľúbeným nórskym vzoro, tak držte palce.
Kamarátkam asi tiež niečo upletiem, šály, čelenky, minulý rok to malo dosť úspech.
Mamke neviem, u tej sa mi nechce ani premýšľať a niečo kupovať, keď všetko ofrfle. Pre ľudí, ktorým sa ničím nezavďačíte, to vás proste nebaví. Jediné, čo zatiaľ mám je táto vlnená deka: https://www.cellbes.cz/…vka-cerven-6
pre priateľovú babičku, ktorá už viac posedáva než chodí a je jej stále zima na nohy, tak si myslím, že ju poteší.
A pre seba mám doplnky do nového bytu, to bude Ježiška až až…:D ![]()