Vánoční dárky 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14630
30.10.21 11:43
@lucynka25 píše:
@Andělka55 dáš mi odkaz na ten nůž? Manžel nože miluje, to by mohl být dobrý dárek..letos jsem nějak bez nápadu. Chci ho fakt potěšit. Dík :kytka:

Jestli manžel miluje noze, můžeš zkusit nějakou ruční výrobu, Bolt, Strejček a další… ale to bude hodně drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 17:06

@Káťa19 Jeee to je fakt pěkný ten batoh.

• Citovat
  • Upravit
3087
30.10.21 17:34

Máte nějaké tipy co pro rodiče, kteří nic nechtějí, nepotřebují, nepoužívají? Oblečení, kosmetiku, knihy, hry, puzzle ani nic takového ne. Popravdě už nevím co vymýšlet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.10.21 17:37

@Quinn7 lístky do divadla, nabytá karta do obchodu kam chodí nakupovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
30.10.21 17:40
@Netopirek píše:
@Quinn7 lístky do divadla, nabytá karta do obchodu kam chodí nakupovat. :nevim:

do divadla vůbec nechodí a kvůli covidu by ani nešli. Do obchodů taky moc ne, protože bydlí na vesnici, takže max do supermarketu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.10.21 17:43
@Quinn7 píše:
do divadla vůbec nechodí a kvůli covidu by ani nešli. Do obchodů taky moc ne, protože bydlí na vesnici, takže max do supermarketu :roll:

já dávala kartu do obchodního centra :mrgreen:
Jestli máš děti, tak něco s dětmi. My loni dělali kalendáře. Letos asi uděláme hrnky s fotkami dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
30.10.21 17:47
@Netopirek píše:
já dávala kartu do obchodního centra :mrgreen:
Jestli máš děti, tak něco s dětmi. My loni dělali kalendáře. Letos asi uděláme hrnky s fotkami dětí

děti nemám, takže to taky nic :D. Když oni do žádných nákupáků nechodí, nákupy si neužívají a na vesnici ani nic není, museli by jet do vedlejšího města a to už je pro ně komplikace. Ach jo, mám pocit, že pro ně se nic vymyslet nedá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.10.21 17:54

Letos jsem dost bezradná. Dcera 11 má prý všechno a nic nechce. Super, že? :roll: Chce akorát knížku o čarodějnictví :mrgreen: a koupila jsem jí krásné kameny. Sbírá je, tak jsem vzala extra kousky, co si jen tak nekoupí. Ta starší už žije s přítelem. Mají 22 a mají už všechno. :zed: Dala mi tip akorát na jeden parfém. Manžel potřebuje novou tašku do práce, tak jsem ráda, že mám tip. Jinak klasika trenky, žiletky, pěnu na holení a šampon. To už si ale rozebírají holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
30.10.21 17:55

@drewlet :mrgreen: :mrgreen: u psa sem to Vali vysvětlila že je lepší počkat na jaro a vybereme sami. třeba by se ježíšek spletl a přinesl místo feny psa nebo úplně jiné plemeno :mrgreen: Tak pak Vali do dopisu napsala at ježíšek donese na psa alespoň peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
30.10.21 17:58

U manžela čekám co bude chtít, prý má vše a nic nepotřebuje. Konečně letos dostane manboxeo a včera sem našla eshop na krásné mlýnky a pepř. Cena už je horší ale nejspíš koupím a dostane k výročí, to máme v prosinci ;). A pak sem našla úplnou náhodou retro hry na tv tak to by mohlo udělat radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
30.10.21 17:59
@Anonymní píše:
Nějaký tip na hlavní dárek pro chlapa 30-40 let? Nepište mi prosím, že já ho znám nejlépe… Prostě už jsem se za roky vyčerpala s nápady - dávala jsem dron, kameru do auta, elektrokoloběžku, bezdrátová sluchátka, reproduktory, gramofon, hoverboard, houpací křeslo, kávovar, chytré hodinky… Prostě už došly nápady a chtěla bych něčím překvapit. Zájmy jako třeba specifický sport, rybaření nemá - žije pro rodinu a děti. Já se ani nevyznám třeba v novinkách v elektronice, v různých vychytávkách.
Kdyby chtěl někdo tipy na menší dárky, dávala jsem předplatné sportovních TV kanálů, předplatné Netflix, pyžamo s potiskem fotek dětí, Dedoles pantofle s pivama, předplatné piv z menších pivovarů, předplatné různých časopisů třeba D-test, o autech, krimi…, zrnková káva, parfémy, elektrický zubní kartáček, španělskou šunku, kvalitní kapesní nůž, lístky na MMA, lístky na koncert, do divadla, lístky na Partičku open air - už si vše nepamatuji. Vždy i oblečení, on si sám nemůže nikdy nic vybrat. Zážitky žádné už nechci, nemáme hlídání pro děti a s covidem se pořád vše odkládá.
Anonymně prosím, kdyby mi tu slídil.

Manžel měl radost z hvězdářského dalekohledu, hned si stáhnul aplikaci Stellarium a sledoval oblohu (ale my máme na chalupě fakt naprostou tmu bez světelného smogu, tam se to sleduje nádherně). Ze stejného ranku byl dalekohled pro noční vidění, chodí nám do sadu zvěř a on ji chodí v noci šmírovat. Ale nejsou to dárky do města, no.
Jinak to mám jednoduché, manžel miluje knihy a vždycky má spoustu knižních přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.10.21 18:02
@Quinn7 píše:
Máte nějaké tipy co pro rodiče, kteří nic nechtějí, nepotřebují, nepoužívají? Oblečení, kosmetiku, knihy, hry, puzzle ani nic takového ne. Popravdě už nevím co vymýšlet. :think:

dárkový koš s jídlem :think: :nevim:

tady jsou taky nějaké tipy

Příspěvek upraven 30.10.21 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.10.21 18:04
@Anonymní píše:
@Káťa19 Jeee to je fakt pěkný ten batoh.

můžeš mu tam udělat i jméno, manžel to dostal ke 30. a byl nadšený, nosí ho do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
30.10.21 18:06

Klukovi bude 11. Dostane velké lego technik, Kindle, stolní hru Minecraft, malé rozšíření ke gravitrax, knižní sérii Prašina.
Pro partnera zatím netuším.
Pro bráchu máme poukaz na létání ve větrném tunelu, stejně tak pro švagrovou.
Pro mamku mám zatím CD oblíbené skupiny. Pro babičku protipožární alarm. Pro tátu balíček potravin (různé světové čokolády, ovoce v alkoholu apod.).

• Citovat
  • Upravit
3087
30.10.21 18:17
@Káťa19 píše:
dárkový koš s jídlem :think: :nevim:

tady jsou taky nějaké tipy

Příspěvek upraven 30.10.21 v 18:12

já vůbec nevím, asi jo :D Asi jim koupím rohlíky s paštikou a to je třeba potěší :D. Minulý rok ani CD oblíbenýho zpěváka nevybalili z obalu, to docela naštve no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák