Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je fakt a fakt velká škoda, že prostě pro ten daný druh není jednotná doba pečení a stupně. Teď jsem pekla bábovku, v receptu bylo na 160 45 minut, dělala jsem ji na 170 asi hodinu a pak jsem ji vypla a nechala dojít, takže celkem to bylo něco přes hodinu.
tak zkouším čoko lanýže,zítra je budu tvořit,dnes jsem udělala čokoládu,tak se na ně moc těším
Pettulle píše:
To je fakt a fakt velká škoda, že prostě pro ten daný druh není jednotná doba pečení a stupně. Teď jsem pekla bábovku, v receptu bylo na 160 45 minut, dělala jsem ji na 170 asi hodinu a pak jsem ji vypla a nechala dojít, takže celkem to bylo něco přes hodinu.
Ahoj,Salko v Albertu a Intersparu 27,90kč.Kdyby bylo někde levněji dejte vědět.
má to být do 14.12.Leták platí 27.10-14.12 ale je mi to nějak divný že by tak dlouho ten leták platil.Sem to vykoukala na netu.
Příspěvek upraven 11.11.10 v 22:40
Prosim vas dnes jsem pekla linecke na slepovane a rozpadalo se mi to na pisek po upeceni ,co jsem udelala spatne? ![]()
podle jakýho receptu jsi to dělala? Podle mě tam bylo moc másla.
28dkg masla,42 dkg mouky,14 dkg cukru moucky ,2 zloutky ..urcite jsme na nic nezapomenela ,jsem s toho zoufala tolik prace ![]()
Napadá mě jestli nebylo těsto příliš teplý (neodleželý v chladu)
. Jednou se mi něco podobného stalo právě proto, že jsem strašně pospíchala a chtěla to mít za sebou.
mela jsme to hodku v lednici ,ale mozna to bylo malo ,dneska s toho nebudu ani spat jsem vazne nastvana ![]()
No tak tomu věřim, leda z toho udělat nějaký „nepečený“ cukroví a nebo přidat do nějaký buchty, nebo jako „drobenku“ na koláč? Mě to čeká taky brzo. Lepší je to nechat odležet přes noc. Tak ať se příští podaří.