Vánoční pečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
27.11.10 20:39
Anonymní píše:
28dkg masla,42 dkg mouky,14 dkg cukru moucky ,2 zloutky ..urcite jsme na nic nezapomenela ,jsem s toho zoufala tolik prace :nevim:

Já dělala dneska úplně to samý těsto a povedlo se mi. Je pravda, že když jsem to uhňácala, bylo to takový lepivý, ale po vychladnutí už to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.11.10 15:02

Ahojky hledam receptik na kokosove tycinky ,pak se pulka muze obalit v cokolade nemate nekdo receptik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.11.10 16:14

Ahoj, tak nevim, možná jsem je někde viděla. Zkusím se podívat a dam vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.11.10 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.11.10 17:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.11.10 19:05

dekuji mooooc ,ja jsme spis nepecka ,ale rikam si ,ze letos uz se nesmim nechat zahanbit ,hledam teda co nejjednoduzsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.11.10 18:54

První letošní várka zázvorek - před pečením:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.11.10 18:55

Po upečení - z jedna a půl várky bylo nakonec 7 plechů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.11.10 18:56

A s troškou jiným osvětlením. Jsou výborné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.11.10 18:58

Holky, nemáte některá osvědčený recept (hledat umím sama…) na cukroví, které se stříká na plech takovým tím cukrářským sáčkem? Zkoušela jsem teď z půl dávky z časopisu, takové pěkné „bobíky“ jsem si na plech udělala a vytáhla jsem totální placky…
Tak kdybyste některá věděly :nevim: :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.11.10 22:11
Pipet píše:
Holky, nemáte některá osvědčený recept (hledat umím sama…) na cukroví, které se stříká na plech takovým tím cukrářským sáčkem? Zkoušela jsem teď z půl dávky z časopisu, takové pěkné „bobíky“ jsem si na plech udělala a vytáhla jsem totální placky…
Tak kdybyste některá věděly :nevim: :think: :kytka:

našla jsem starší diskusi: recept-na-strikane-cukrovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.11.10 12:13

Ahojky, nečetla jsem všechno, tak nevím, jestli už jste to neprobíraly - máte tip, co udělat ze zbylých bílků? Já dělám klasicky ušlehané bílky z cukrem a kokosem, tzv. kokosky nebo kokosové pusinky, ale co dál? Mám tu asi 7 bílků, co mi zbylo, když jsem dělala těsto na linecké a rohlíčky. Co s tím?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
30.11.10 12:39

ahoj právě jsem našla u sebe recept na indiánky!
120g krup.cukru, 6 lžic vody, 50g mouč.cukru, 1 van.cukr, 4 bílky, piškoty, čokoláda

krupicový cukr a vodu svaříme na nit ( cukr se lepí a táhne jako nit). z bílků ušleháme sníh, přidáme moučkový a vanilkový cukr. svařený cukr vešleháme do sněhu.touto hmotou tvoříme (nejlépe zdobícím pytlíkem) bochánky na piškotech.dáme je do chladna a namáčíme v čokoládě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.11.10 13:22

a co pusinky?
podobně jako kokosky - ale bez kokosu ;)

nebo placičky: http://www.ireceptar.cz/…ky-s-orisky/

nebo tohle: http://recepty.vareni.cz/…ovi-z-bilku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.11.10 15:35

Sandrik, tak pusinky jsem dělala poprvý a naposled!!!! Nechápu co bylo špatně, ale dělala jsem je podle jednoho receptu na netu a totálně selhal. Paní tam měla krásně velké pusinky a sušila je asi půl hodiny, já měla maličké a sušila jsem je 4 hodiny!!!! Potom jsem je nechala v troubě do vychladnutí a přes noc a ony byly měkké a lepkavé!!! Tak jsem další 3 hodiny sušila a musela jsem je dát do dózy a pořádně zavřít. Nevim jak dělaj ty pusinky, že je nechaj normálně na vzduchu a ony nezměknou a jsou hezké, takže příště budu určitě dělat znovu kokosky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí