Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
20.1.14 08:32
@šudlinka píše:
Můj taky je raději s rodinou, ale chodíme ven spolu sami dva nebo každý zvlášť. Zakl. manžel nikam nechce. Ona by ráda šla, bavit se. Já jsem taky byla včera večer na firemním večírku a na diskotéce. Je mi 37 let. To nemá člověk právo se ani bavit? Připadá mi, že si ji chce uzpůsobit k obrazu svému. Prostě nevím :nevim:
Krucipísek, kde je ta zakladatelka, aby nám ujasnila ještě pár věcí.. :lol:

Ale ona mohla jít, kdyby si sehnala hlídání. Ale to jí neklaplo a chlap byl v práci. No tak co se asi dá dělat. To jako měl její manžel ten den seknout s prací a jet domů hlídat děti, aby se ona mohla jít bavit? Oni jsou oba rozdílných povah. Ale to snad musela vědět, už když si ho brala. Nehledě na to, že ve svém úvodním příspěvku si víceméně nestěžuje na to, že nikam nechodí, ale na to, že její manžel „prudí“, když ona típe cigára do lopatky u krbu, nechává plesnivý jídlo v ledničce apod. Kdyby tohle dělat můj chlap, tak bych taky prudila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.1.14 08:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 08:46
@Anonymní píše:
Takže bych měla chodiv čem chce on, chovat se jak by chtěl a být pořád doma bez kamarádek. Manžel by chtěl jít do divadla, ale to mě nebaví. Měli jsme firemní večírek na druhém konci republiky. Chtěla jsem tam jet, byl tam i odvoz, ale tam jsem nemohla jet, protože by neměl kdo hlídat děti. Manžel do práce musel a máma taky.Taky bych se ráda pobavila s kamarádkami z práce. Bydlíme na samotě. Manžel nikam nechodí i když mu říkám, aby šel. Je to kutila dokáže hodně věcí si udělat sám. Chybí mi nějaké odreagování. Manžel chce chodit na tenis, baví mě to, ale není to pro mě odreagování. Kamarády nemá žádné, protože oně nestojí, ale oni o něj stojí. Kolegové z jeho zaměstnání, by se rádi kamarádili, ale on říká, že to jsou pouze známí z práce a né přátelé. Říká, že mu stačí rodina. Vařím já a někdy i manžel. Je rozmazlenej od mámy svojí. Chce jablka nastrouhat a pocukrovat. Někdy si to udělá sám a dělá to i dětem. Já bych byla radši, kdyby je tak nerozmazloval.Do práce chodí od 6 a z práce chodí, kdy chce, pokuď ho není akutně potřeba. Je z domova zvyklý na lepší stravu, tak by to chtěl i doma.Moje máma moc nevařila a dodnes moc nevaří a tak vařil táta, protože prý moc vařit neuměla a on kuřecí nejí, teda jak od koho.

Že Ty si z nás střílíš? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 08:55

Zakladatelko,
pošli mi prosím adresu. V rychlosti jsem zabalila popelník, hadr, smeták a teď strouhám ta jablka :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 08:56
@Gingerka píše:
Zakladatelko,
pošli mi prosím adresu. V rychlosti jsem zabalila popelník, hadr, smeták a teď strouhám ta jablka :mrgreen: :mrgreen: :zed:

tak moment jses v poradi… tady uz se o nej holky prali a aktualne je na prvni pozici @AngelLilly
zase nejaka pravidla v teto diskuzi musi byt!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 08:58

Normálně jsem si vzpomněla na Ku-vahoši gutten Tag…
Bohůši, co sis to dotáhl dom?
Kdyby to máma viděla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 09:01
@Gingerka píše:
Normálně jsem si vzpomněla na Ku-vahoši gutten Tag…
Bohůši, co sis to dotáhl dom?
Kdyby to máma viděla… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 09:02
@nadus píše:
tak moment jses v poradi… tady uz se o nej holky prali a aktualne je na prvni pozici @AngelLilly
zase nejaka pravidla v teto diskuzi musi byt!!! :cert:

Hernajs, co já teď s těma jabkama? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 09:06
@Gingerka píše:
Hernajs, co já teď s těma jabkama? :think: :mrgreen:

Diky za nastrouhani, s laskou mu je predam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 09:08
@AngelLilly píše:
Diky za nastrouhani, s laskou mu je predam :mrgreen:

To budeš moc hodná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.1.14 09:37

Vidím, že jdu pozdě :,(.
Sem si myslela, že mám doma luxusní model, ale tady bude brzo volný jeden Mercédes, tak bych si s dovolením taky stoupla do fronty.
Prosím o info, na kolikátém místě v pořadníku jsem. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 09:41

Tak holky mame tady prvni trojku :
@AngelLilly za ni v tesnem zavesu s nastrouhanyma jabkama @Gingerka a treti misto netrpelive drzi @ana11
KDO CHCE BRAMBORUUUU? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.1.14 09:44
@nadus píše:
Tak holky mame tady prvni trojku :
@AngelLilly za ni v tesnem zavesu s nastrouhanyma jabkama @Gingerka a treti misto netrpelive drzi @ana11
KDO CHCE BRAMBORUUUU? :mrgreen:

Nechápu, že @Gingerka je přede mnou :cert:. Je to kvůli tomu, že už strouhá a cukruje? Nebo že si veze popelník? Na sobě bych ráda vyzdvihla, že nekouřím a tudíž popelník nepotřebuji a ty jablka budu strouhat těsně před odjezdem, čili dovezu čerstvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.1.14 09:45

Jinak @AngelLilly chápu - ta je všude prgo, tam se nehádám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
20.1.14 09:46
@ka2ka píše:
Mě by zakladatelko ještě zajímalo co budeš dělat když se rozvedeš??? Ted máš veškerý servis zajištěný asi se budeš dost divit až budeš muset dělat všechno sama

Tak to mě napadlo jako první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria