Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já se nechci tady s nikým hádat. Musím jít vařit, došel můj chlap a ještě mně vynadá, že sedím celé odpoledne u PC.
Tak pěkný večer.
@šudlinka píše:
Ale to je zase co chce on. Firemní večírek beru, to bych taky nejela bez zajištění hlídání. Ale šel by se bavit on s ní, kam by chtěla? Tenis taky nemusím, nejsem sportovní typ.
řekla bych, že pokud by ona občas šla s ním, tak on by na oplátku doprovodil ji. Ovšem když se k divadlu staví hned s tím, že ji to nebaví, tak proč by se on namáhal. Ostatně - může si vyrazit sama, ne? jo valstně nemůže, je uvázaná na samotě jako na řetězu ![]()
Příspěvek upraven 19.01.14 v 18:56
Tragedie, zabila bych ho kdyby po me chtel nastrouhat jablka nebo pocukrovat nebo kdyvy si to nedej Boze udelal sam a jeste i detem??????!!!!!!Rekni mi jedno: proc sis ho brala?????
@Anonymní píše:
Takže bych měla chodiv čem chce on, chovat se jak by chtěl a být pořád doma bez kamarádek. Manžel by chtěl jít do divadla, ale to mě nebaví. Měli jsme firemní večírek na druhém konci republiky. Chtěla jsem tam jet, byl tam i odvoz, ale tam jsem nemohla jet, protože by neměl kdo hlídat děti. Manžel do práce musel a máma taky.Taky bych se ráda pobavila s kamarádkami z práce. Bydlíme na samotě. Manžel nikam nechodí i když mu říkám, aby šel. Je to kutila dokáže hodně věcí si udělat sám. Chybí mi nějaké odreagování. Manžel chce chodit na tenis, baví mě to, ale není to pro mě odreagování. Kamarády nemá žádné, protože oně nestojí, ale oni o něj stojí. Kolegové z jeho zaměstnání, by se rádi kamarádili, ale on říká, že to jsou pouze známí z práce a né přátelé. Říká, že mu stačí rodina. Vařím já a někdy i manžel. Je rozmazlenej od mámy svojí. Chce jablka nastrouhat a pocukrovat. Někdy si to udělá sám a dělá to i dětem. Já bych byla radši, kdyby je tak nerozmazloval.Do práce chodí od 6 a z práce chodí, kdy chce, pokuď ho není akutně potřeba. Je z domova zvyklý na lepší stravu, tak by to chtěl i doma.Moje máma moc nevařila a dodnes moc nevaří a tak vařil táta, protože prý moc vařit neuměla a on kuřecí nejí, teda jak od koho.
@neumisa Je fakt vidět, že jsou každý uplně jinde, myslím si, že časem si nebudou mít ani co říct. Když už teď (aspoň mi to tak přijde) nemají krom dětí skoro nic společného ![]()
@neumisa píše: řekla bych, že pokud by ona občas šla s ním, tak on by na oplátku doprovodil ji. Ovšem když se k divadlu staví hned s tím, že ji to nebaví, tak proč by se on namáhal. Ostatně - může si vyrazit sama, ne? jo valstně nemůže, je uvázaná na samotě jako na řetězuPříspěvek upraven 19.01.14 v 18:56
Tak dobré, chlap nic neřekl ![]()
To máš pravdu. Je to o dohodě. Všechno je o komunikaci.
@šudlinka píše:
Můj taky je raději s rodinou, ale chodíme ven spolu sami dva nebo každý zvlášť. Zakl. manžel nikam nechce. Ona by ráda šla, bavit se. Já jsem taky byla včera večer na firemním večírku a na diskotéce. Je mi 37 let. To nemá člověk právo se ani bavit? Připadá mi, že si ji chce uzpůsobit k obrazu svému. Prostě nevím
Krucipísek, kde je ta zakladatelka, aby nám ujasnila ještě pár věcí..
Možná, že kdyby se zakladatelka neválela a dělala co má, neměl by její muž poblém s tím, když by chtěla někam jít… Jenže chlap dělá v podstatě oslíčku otřes se a chůvu a posluhovačku v jednom, tak se nedivím že není nadšenej z toho, že by jí měl vozit někam na pařby
ostatně já bych se jí na to taky ani nevy.rala
ať se začne chovat jako dospělej člověk a přestane s chovat jako rozmazlenej spratek a bude líp ![]()
Tak ještě mi chybí k dokreslení obrázku informace, jeslti už byl rozvedený než ste se poznali…skoro bych řekla, že ne
a že u bývalé ženy takhle patky asi nesekal ![]()
No já si myslím, že je toho na něho moc. Udělej si ten řidičák, at si může jít dřív lehnout a né jezdit pro tebe…Promiň, ale vidím chybu u tebe…čtu jen uvod…
Ale tak su aj chlapi, ktorym sa proste nezavdacis, ja ked som nechcela ist s byvalym na jazzovy koncert, tak bolo zle, a ked som sla, bolo este horsie, ze som sa tam nebavila
(Lenze vo mne ten jeho oblubeny „syrovy jazz“ vyvolaval chut hadzat taniermi o stenu).
Na druhu stranu, toho mojho konkretneho byvaleho si nedokazem predstavit starat sa o decka… ked sm chcela aby po mna prisiel autom do prace, tiez to ofrflal do aleluja, hoci som to po nom chcela tak raz za pol roka ![]()
@magicalee píše:
Zase nějaký vtipálek, ne? takhle blbej být nikdo nemůže..
To nee, je odtajněná
Sama se teda odtajnila, asi nechtěně ![]()
To je sranda to tu číst
zakladatelka je jednou anonymní, pak odtajněná ![]()
Fakt super počtení, ale nechápu když někdo založí diskuzi, chce říct jestli je to normální, tady se od 90% dozví že ona normální moc není, tak si stejně stojí za svým a zamýšlet se nad sebou nechce ![]()
@Verunecka289 Přesně tak. On dělá v domácnosti naprosto všechno a ona místo toho, aby si toho vážila, tak mu přidělává práci a navíc si na něj tady stěžuje. Hodně chlapů musí ženský do domácích prací nutit. O výchově dětí ani nemluvím. A ona si ještě stěžuje. Co by za takovýho chlapa některý ženský daly? Kdyby mu aspoň trochu pomohla, možná by měl náladu někam zajít i s ní. Ale po tomhle denodenním kolotoči musí být naprosto vyšťavenej. Znám to z vlastní zkušenosti, když je manžel třeba na služebce a já se musím 2-3 dny o dítě a o psa starat sama. Je toho prostě hodně a jsem ráda, když mi s tím pomůže.
@LuMiTa To víš, čekala, jak ji tady budou všichni litovat a říkat, jak to má těžký. Přijde mi, že žije trochu mimo realitu. Má doma chlapa, který ji miluje, doma uklízí, stará se o děti, všude ji vozí atd. Proboha, co by ještě chtěla?
![]()
@Anonymní píše:
Někdy si to udělá sám a dělá to i dětem.
Ježiš to je ale pekelná formulace ![]()