Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
20.1.14 22:04
@nadus píše:
Tak holky prvni pokus o korupci. @Gingerka poslala tajne panu bozskymu uplatek!!! njn. sorry @Gingerka ale hlasit se to musi…

Normálně bych napsala, že to je hnus a nesportovní chování, ale beztak byla v pořadníku jako první, tak co už… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
21.1.14 08:55
@šudlinka píše:
Mně to nevadí. Já jen si myslím, že je perfektní, že se chlap stará. Chce pomáhat, tak ať pomáhá. Teda spíš musí. Ona je v práci. Ale necítím to prostě tak, že by u nich byl všude bordel, ona neprala, nevařila, nestaral se o děti… Prostě jsou každý někde jinde…

konečně někdo kdo mě trochu chápe. Jinak děkuju, že jste mě tu pěkně zdrbly. Docela by mě zajímalo, jak máte doma naklizeno, když tu prosedíte půl dne. Já chodim na net strašně málo, ale je fakt, že když jsem byla na mateřský, tak jsem chodila častějc. Zlatokopka fakt nejsem, protože to co máme jsme budovali spolu.To co měly s ex jí nechal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
21.1.14 08:57

@Paťka08 uklizeno mám celkem pořád a to tu stihnu ještě sedět, jsem dobrá což? chceš fotku? :mrgreen:
Se divíš že tě tu drbou, když píšeš takový deb. lní dotaz? :think: Se rozveď, aspon se bude mít někdo jiný lépe a ještě ti bude vděčný :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4838
21.1.14 09:03
@Paťka08 píše:
konečně někdo kdo mě trochu chápe. Jinak děkuju, že jste mě tu pěkně zdrbly. Docela by mě zajímalo, jak máte doma naklizeno, když tu prosedíte půl dne. Já chodim na net strašně málo, ale je fakt, že když jsem byla na mateřský, tak jsem chodila častějc. Zlatokopka fakt nejsem, protože to co máme jsme budovali spolu.To co měly s ex jí nechal. :cert:

u nas uklizi zasadne chlap a neprosedim tu pul dne ale cely :mavam: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.14 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
21.1.14 09:04
@Gingerka píše:
Normálně jsem si vzpomněla na Ku-vahoši gutten Tag…
Bohůši, co sis to dotáhl dom?
Kdyby to máma viděla… :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
21.1.14 09:04
@nadus píše:
u nas uklizi zasadne chlap a neprosedim tu pul dne ale cely :mavam: :mrgreen:Příspěvek upraven 21.01.14 v 09:04
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4838
21.1.14 09:19

@Paťka08 hele ale aby ses necitila tak uplne trapne, ja to myslim fakt vazne. Ja jsem na rizikaci s nutnosti lezem s nohama nahore, takze skutecne vsechno dela muj manzel :D takze ono to az tak mysleno ze srandy nebylo…
kazdopadne, k nasim prispevkum je potreba nadhled.. sorry, kazdy ma svuj zivot a svoje pocity, tak vlastne z podstaty meho ja ti preju vsechno dobre a at se u vas situace sklidni k oboustrane spokojenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.1.14 12:24
@Paťka08 píše:
konečně někdo kdo mě trochu chápe. Jinak děkuju, že jste mě tu pěkně zdrbly. Docela by mě zajímalo, jak máte doma naklizeno, když tu prosedíte půl dne. Já chodim na net strašně málo, ale je fakt, že když jsem byla na mateřský, tak jsem chodila častějc. Zlatokopka fakt nejsem, protože to co máme jsme budovali spolu.To co měly s ex jí nechal. :cert:

Stíhám v pohodě uklízet, žehlit, vařit, péct a starat se o dítě a u toho ještě i sedět na netu… to je coo? :lol: no jo no, kdo umí umí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.1.14 12:26
@Paťka08 píše:

Aha takže ty jsi chtěla politovat chudinko co? Tak tě teda hroooozně moc lituju. Jsi vážně chudák.
Njn čekala jsi jak tě tu všichni budou chlácholit a ono se to nepovedlo že? To naštve. Ale divná budeš asi jen ty, když tady 99% ženských je na straně tvého chlapa ;) Jsi prostě mladá rozmlsaná slečna, která by chtěla sedět s nohama hore a chlape sedři se.

A ještě by mě zajímalo co jsi ty vybudovala, když jsi s ním 13 let a šla jsi ted po 10ti letech do práce? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.1.14 12:33
@AngelLilly píše:
Aha takže ty jsi chtěla politovat chudinko co? Tak tě teda hroooozně moc lituju. Jsi vážně chudák.
Njn čekala jsi jak tě tu všichni budou chlácholit a ono se to nepovedlo že? To naštve. Ale divná budeš asi jen ty, když tady 99% ženských je na straně tvého chlapa ;) Jsi prostě mladá rozmlsaná slečna, která by chtěla sedět s nohama hore a chlape sedři se.A ještě by mě zajímalo co jsi ty vybudovala, když jsi s ním 13 let a šla jsi ted po 10ti letech do práce? :think: :mrgreen:

No přece budovali společně z jeho platu, nechápu co na tom nechápeš :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.1.14 12:35
@Verunecka289 píše:
No přece budovali společně z jeho platu, nechápu co na tom nechápeš :think: :mrgreen:

Děkuji moc za vysvětlení :mrgreen: :kytka:
Budu si muset vzít ze zakladatelky příklad, hodit nohy hore a budovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.1.14 12:38
@AngelLilly píše:
Děkuji moc za vysvětlení :mrgreen: :kytka:
Budu si muset vzít ze zakladatelky příklad, hodit nohy hore a budovat :mrgreen:

Není zač :kytka:
No a ty to ještě neděláš? :roll: a pak nezapomeň na chlapa nadávat, třeba za to, že dává prkýnko na záchodě dolů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.1.14 12:41
@Verunecka289 píše:
Není zač :kytka:
No a ty to ještě neděláš? :roll: a pak nezapomeň na chlapa nadávat, třeba za to, že dává prkýnko na záchodě dolů :pankac:

Tak říkám si, že začnu tím, že nechám vše zplesnivět a doufám, že to bude i pořádně smrdět a chlap to bude muset vyhazovat :mrgreen: To by mohl být první krůček k úspěšnému vztahu a k budování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.1.14 12:48
@AngelLilly píše Tak říkám si, že začnu tím, že nechám vše zplesnivět a doufám, že to bude i pořádně smrdět a chlap to bude muset vyhazovat :mrgreen: To by mohl být první krůček k úspěšnému vztahu a k budování :mrgreen:

Jj a nebo típat cigára třeba do dřezu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
21.1.14 15:22
@Paťka08 píše:

možná, že kdybys tady komunikovala, tak bys nedostala takovou čočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí