Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25138
19.1.14 17:44
@AngelLilly píše:
Tak jsem se o tom bavila s kamarádkou a ta mi řekla, at se zeptám, kde se prý dá takový chlap najít a co musela zakladatelka udělat pro to, aby ho okouzlila :mrgreen:

Vidíš, zakladatelko. Už je to tady, jak jsem říkala, hlavně tady nikomu neříkej, jak se jmenuje a kde bydlíte, jinak Ti ho rozeberou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 17:46
@MartinaIrena píše:
Vidíš, zakladatelko. Už je to tady, jak jsem říkala, hlavně tady nikomu neříkej, jak se jmenuje a kde bydlíte, jinak Ti ho rozeberou :lol: :lol: :lol:

Však už máme pořadník udělaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
19.1.14 17:47

@AngelLilly Hele a berete i lidi mimo e-mimino? Že bych poslala kontakt dvěma kamarádkám, co nemají chlapa a jsou děsně super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
19.1.14 17:48
@Arturie píše:
Je to mlada krasna holka, teda minimalne byla, kdyz si ji bral. On je o 18 let starsi chlap. Jestli cekal, ze mu bude delat stejny servis jako jeho puvodni vrstevnice, tak se holt prepocital. Dnesni mlady holky uz nejsou tak pitomy jako my, Husakovy deti. Teda mluvim za sebe, ktery je 40 plus.

KRÁSNÁ a MLADÁ rozhodně nejsou synonymum pro LÍNÁ a ROZMAZLENÁ.

Ve skutečnosti tímhle blábolem urážíš nejen vlastní generaci, ale taky všechny ty dnešní dvacítky, které se po založení vlastní rodiny chovají jako normální dospělé ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 17:48
@MartinaIrena píše:
@AngelLilly Hele a berete i lidi mimo e-mimino? Že bych poslala kontakt dvěma kamarádkám, co nemají chlapa a jsou děsně super :lol:

hele, já jsem na pořadníku na prvním místě a vzdát se ho nehodlám, tak je zbytečný zvát další do řady :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.1.14 17:50

8o To si děláš srandu ne? Tvůj chlap chodí do práce, stará se celé odpoledne o děti, večer pro tebe jezdí do práce místo toho, aby si v klidu dáchnul když děti spěj a ty máš pocit že tě buzeruje. Nejsem přehnaně uklízecí, ale bordel v kuchyni mě se. e,takže ho uklidím i kdyby to bylo o půlnoci, k típání do lopatky se nebudu ani vyjadřovat, jsem kuřák, ale zapálit si doma, tak se mnou chlap vyrazí dveře. Plesnivé jídlo to taky moc nechápu, to už tam musí být fakt hodně dlouho. Nevím proč se chceš rozvádět ty, super chlap, táta a ještě bohatej :nevim: spíš se divím, že se nechce rozvést on, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
308
19.1.14 17:51

Pěkná pohádka! a hodně kreativity, že jsem to vůbeč četla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 17:56

@rozmary a to jsi možná nečetla další její příspěvky a problémy s nastrouhaným jablkem, tenisem, divadlem a s tím, že je to chlap, který je rád se svou rodinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.1.14 17:56

Netreba poradniku, bude mit rovnou harem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 17:58

Já teda radím jít od sebe. Já mám chlapa, co je tvému hodně podobný, ale že by mi kecal do toho, co dělám špatně, tak to ne. Máme 5 dětí, chodím do práce, není perfektně uklizeno, jezdí pro mě do práce, vozí mě i k lékaři, stará se o děti… má náročnou práci( natírá stožáry, bývá přes týden pryč). NIKDY mně nic nevyčetl. Ale aby mi vyčítal kdejakou moji chybu, řídil mi život… Vše je na domluvě. Ty jsi v tom vztahu jako v kleci, za chvíli se budeš hlídat, co zas uděláš špatně, budeš akorát vynervovaná. a partner by potřeboval ženskou, která bude věkově k němu, mít určité zkušenosti, prostě bude vše perfektní. A to teda nevím, kde najde. Myslím, že není nic špatné na tom, co chceš ty, jen si každý představujete rodinný život jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:03

A ještě bych prosila zakladatelku pro ujasnění, kdo je s dětma dopoledne, když je manžel v práci a jak je to tedy s uklízením, vařením, praním, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.1.14 18:07
@šudlinka píše:
Já teda radím jít od sebe. Já mám chlapa, co je tvému hodně podobný, ale že by mi kecal do toho, co dělám špatně, tak to ne. Máme 5 dětí, chodím do práce, není perfektně uklizeno, jezdí pro mě do práce, vozí mě i k lékaři, stará se o děti… má náročnou práci( natírá stožáry, bývá přes týden pryč). NIKDY mně nic nevyčetl. Ale aby mi vyčítal kdejakou moji chybu, řídil mi život… Vše je na domluvě. Ty jsi v tom vztahu jako v kleci, za chvíli se budeš hlídat, co zas uděláš špatně, budeš akorát vynervovaná. a partner by potřeboval ženskou, která bude věkově k němu, mít určité zkušenosti, prostě bude vše perfektní. A to teda nevím, kde najde. Myslím, že není nic špatné na tom, co chceš ty, jen si každý představujete rodinný život jinak.

A děláš si srandu? 8o

Od začátku to tu jen čtu ale tohle mi nedalo! :pocitac: Chudák chlap fákt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.1.14 18:11

@MartinaIrena Tak doraž s nima k nám, já mám dva šváry, co nikoho nemaj. Co jsme se od nich odstěhovali, tak se naučili i vařit a péct, mají rádi zvířata a děti :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:17
@Anýsek18 píše:
A děláš si srandu? 8oOd začátku to tu jen čtu ale tohle mi nedalo! :pocitac: Chudák chlap fákt.

Opravdu si nedělám srandu :mavam:. Myslím, že se oba dva k sobě nehodí. Mají zcela jiné představy o životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24257
19.1.14 18:19
@BohunkaP píše:
KRÁSNÁ a MLADÁ rozhodně nejsou synonymum pro LÍNÁ a ROZMAZLENÁ.Ve skutečnosti tímhle blábolem urážíš nejen vlastní generaci, ale taky všechny ty dnešní dvacítky, které se po založení vlastní rodiny chovají jako normální dospělé ženské.

Mluvim o konkretnim pripade, rozhodne nezevseobecnuju. Proste mi to pripada Pygmalion, vzal si mladickou holku, a ted je prekvapeny, ze ona ma vlastni zpusob zivota. Vsak nestranim jenom ji, ma mista na vylepseni. Ale jejiho chlapa bych doma mit nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí