Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
19.1.14 11:33

No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej post :-) Ti do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.1.14 11:34
@LuMiTa píše:
@Nina Filipi No můžeme jít pěšky s kočárkem…
Autem což je za 20min nákup hotový, hodit do auta a jít se projít..
jet nakoupit o vínedu ráno a odpo jít s prckem ven.. myslím že unás se toto nezmění :-D

no, jezdíme vždy na veliký nákup, to se ručně odtahat nedá :-) nebo nedej bože s kočárem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
19.1.14 11:38
@Nina Filipi píše:
No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej post :-) Ti do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté :-)

To me taky napadlo, ale jsou ni takovi… :-) treba musi, aby se mel kdo starat o deti

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
19.1.14 11:39
@Nina Filipi píše:
no, jezdíme vždy na veliký nákup, to se ručně odtahat nedá :-) nebo nedej bože s kočárem

ok tak vzít auto o víkendu dojet nakoupit s kočárem nebo s autosedačkou, a odpoledne celé strábvit venku, nevím v tom problém nevidím. :oops: ale to se tu neřeší..

• Citovat
  • Upravit
G12
19.1.14 11:41
@Nina Filipi píše:
No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej post :-) Ti do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté :-)

jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6 :-) Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post

• Citovat
  • Upravit
7332
19.1.14 11:42
@G12 píše:
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6 :-) Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post

a to chodí do fabriky na 6, jo? :lol: :lol: no tak to bych chtěla vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.1.14 11:43
@Nina Filipi píše:
a to chodí do fabriky na 6, jo? :lol: :lol: no tak to bych chtěla vidět

ano, klidně se přijeď podívat

• Citovat
  • Upravit
66815
@G12 píše:
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6 :-) Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post

JJ, všichni nebydlí v Práglu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781

Tak podle mě je zbytečné řešit, jakou má práci a v kolik vstává. Zakladatelka napsala, že vydělává hodně a ona a ani děti nestrádají.
Tady jde spíš o to, aby ona změnila ten svůj lemroidní způsob žití. Podle toho co popsala to vypadá, že její chlap toho dělá dost. :think: Prachy vydělá, o děti se postará, vyzvedává ji z práce, nakoupí atd. A co dělá ona? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.1.14 11:47
@Nina Filipi píše:
a to chodí do fabriky na 6, jo? :lol: :lol: no tak to bych chtěla vidět

Nevím, co je na tom divného :nevim:. Dřív do práce, dřív domů, proč by to nemohli praktikovat manažeři.
To jenom v Praze se chodí do práce na devátou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
@AngelLilly píše:
Tak podle mě je zbytečné řešit, jakou má práci a v kolik vstává. Zakladatelka napsala, že vydělává hodně a ona a ani děti nestrádají.
Tady jde spíš o to, aby ona změnila ten svůj lemroidní způsob žití. Podle toho co popsala to vypadá, že její chlap toho dělá dost. :think: Prachy vydělá, o děti se postará, vyzvedává ji z práce, nakoupí atd. A co dělá ona? :think:

nic, pospí si a chodí do práce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
@Kaatia píše:
Nevím, co je na tom divného :nevim:. Dřív do práce, dřív domů, proč by to nemohli praktikovat manažeři.
To jenom v Praze se chodí do práce na devátou :lol:.

přesně tak, zlatá práce od 6 :pankac:

• Citovat
  • Upravit
661
19.1.14 11:55

Doplnění informací

Tak dělám na 12 hod směny, krátký a dlouhý týden. Doma normálně uklízim. Teď je fakt, že mi nebylo nejlépe, tak jsem na domácnost trochu kašlala. vajgly je fakt, že jsem tam típam a jo asi ho tím provokuju.Taky mi říká, že děti hlídat nebude, aby je hlídala máma a že si mám najít jinou práci. A říká to proto, že toho je na něj moc.Ale zatim je vždycky pohlídal. K mámě jsem šla protože jsem chtěla vidět sourozence.Taky nadává, když jsem v práci dýl a za darmo a pak se moc nevyspí. Třeba když se občas stane, že je toho hodně a končíme v 23 hod třeba. Jinak nikde necouram a buď jsem doma a nebo v práci. Chtěla bych nosit oblečení, které se líbí mě, ale když jdu s ním, tak vyžaduje, abych se oblékala jak chce on, protože si myslí, že nemám vkus a že lidi člověka souděj podle oblečení. Když ho naštvu, tak třeba kope do věcí, prý aby mě nepraštil. Do 8 let vyrůstal v domácím násilí. Taky se stalo, když jsem ho něćím vytočila, že po mě něco hodil, ale už je to delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
19.1.14 11:58

Tak pokud už se to zvrhlo až do takových podrobností jako je pracovní doba, tak třebá já jsem jeden čas chodil do práce ve čtyři, protože do 8-mi až 9-ti byl úžasnej klid a navíc jsem to pak mohl kolem páté odpoledne zabalit a být s dětmi.
Opravdu neznamená že každý, kdo je v určité pozici, tak chodí do práce v 9.
Třeba František Josef pracoval taky od čtyř a těžko si představit vyšší post, než zastával on. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.1.14 12:04

Tak já se teda divím, že tvůj chlap pouze „remcá“, být jím, tak takovou dobu bych tvé sobecké chování opravdu neunesla :nevim: Byla jsem taky (silný) kuřák a nikdy by mne nenapadlo típat cigaretu jinam než do popelníku (navíc doma) a pak to tam ještě nechat opakovaně válet. Plesnivé věci v lednici no tak to je humus, možná, až si děcko jednou hrábne po něčem z čeho bude mít zažívací problémy, tak tě napadne, že i ty bys mohla když tu lednici otevřeš letmo prolítnout co tam leží už sto let a neříkej, že ji nikdy neotvíráš a nemáš alespoň pidi přehled co tam bylo před týdnem nebo dýl - názor, že to nakupuje manžel (ač zbytečně), tím pádem ať si to on sám vyhazuje je zarážející :roll: To, že v době, kdy máš ležet a mají to v práci nahlášené si trajdáš venku a ještě v oblasti, kde tě může každý vidět - nemám slov :-O A že pro tebe jezdí každý večer po práci? Tak to má můj velký obdiv, to bych také brala :potlesk: Hlídá děti - tak jasně, když přijde domů dřív. A ráno brzy vstává - to ty si zase ráda přispíš, hmm mě by to bylo blbé (když on pro tebe musí pokaždé chtě nechtě v noci jezdit), vstávala bych s ním, i když třeba pomaleji a buď něco obstarala v domě - ať už je to jen „hloupé“ vyházení plesnivin z lednice, nebo něco okolo dětí, záleží v kolik chodíš do práce ty. Teď mě tak napadá - nevaří on i o víkendu? :D Myslím, že máš doma super chlapa a ty jsi pěkně rozcapená :nevim: A to mě většinou chování chlapů spíš rozčiluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí