Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej post
Ti do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté ![]()
@LuMiTa píše:
@Nina Filipi No můžeme jít pěšky s kočárkem…
Autem což je za 20min nákup hotový, hodit do auta a jít se projít..
jet nakoupit o vínedu ráno a odpo jít s prckem ven.. myslím že unás se toto nezmění
no, jezdíme vždy na veliký nákup, to se ručně odtahat nedá
nebo nedej bože s kočárem
@Nina Filipi píše:
No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej postTi do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté
To me taky napadlo, ale jsou ni takovi…
treba musi, aby se mel kdo starat o deti
@Nina Filipi píše:
no, jezdíme vždy na veliký nákup, to se ručně odtahat nedánebo nedej bože s kočárem
ok tak vzít auto o víkendu dojet nakoupit s kočárem nebo s autosedačkou, a odpoledne celé strábvit venku, nevím v tom problém nevidím.
ale to se tu neřeší..
@Nina Filipi píše:
No holky, zamyslete se…on to nebude žádnej vysokej manažerskej postTi do práce nechodí na 6, aby museli vstávat v půl páté
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6
Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post
@G12 píše:
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post
a to chodí do fabriky na 6, jo?
no tak to bych chtěla vidět
@Nina Filipi píše:
a to chodí do fabriky na 6, jo?![]()
ano, klidně se přijeď podívat
@G12 píše:
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post
JJ, všichni nebydlí v Práglu ![]()
Tak podle mě je zbytečné řešit, jakou má práci a v kolik vstává. Zakladatelka napsala, že vydělává hodně a ona a ani děti nestrádají.
Tady jde spíš o to, aby ona změnila ten svůj lemroidní způsob žití. Podle toho co popsala to vypadá, že její chlap toho dělá dost.
Prachy vydělá, o děti se postará, vyzvedává ji z práce, nakoupí atd. A co dělá ona? ![]()
@Nina Filipi píše:
a to chodí do fabriky na 6, jo?![]()
Nevím, co je na tom divného
. Dřív do práce, dřív domů, proč by to nemohli praktikovat manažeři.
To jenom v Praze se chodí do práce na devátou
.
@AngelLilly píše:
Tak podle mě je zbytečné řešit, jakou má práci a v kolik vstává. Zakladatelka napsala, že vydělává hodně a ona a ani děti nestrádají.
Tady jde spíš o to, aby ona změnila ten svůj lemroidní způsob žití. Podle toho co popsala to vypadá, že její chlap toho dělá dost.Prachy vydělá, o děti se postará, vyzvedává ji z práce, nakoupí atd. A co dělá ona?
nic, pospí si a chodí do práce ![]()
@Kaatia píše:
Nevím, co je na tom divného. Dřív do práce, dřív domů, proč by to nemohli praktikovat manažeři.
To jenom v Praze se chodí do práce na devátou.
přesně tak, zlatá práce od 6 ![]()
Tak dělám na 12 hod směny, krátký a dlouhý týden. Doma normálně uklízim. Teď je fakt, že mi nebylo nejlépe, tak jsem na domácnost trochu kašlala. vajgly je fakt, že jsem tam típam a jo asi ho tím provokuju.Taky mi říká, že děti hlídat nebude, aby je hlídala máma a že si mám najít jinou práci. A říká to proto, že toho je na něj moc.Ale zatim je vždycky pohlídal. K mámě jsem šla protože jsem chtěla vidět sourozence.Taky nadává, když jsem v práci dýl a za darmo a pak se moc nevyspí. Třeba když se občas stane, že je toho hodně a končíme v 23 hod třeba. Jinak nikde necouram a buď jsem doma a nebo v práci. Chtěla bych nosit oblečení, které se líbí mě, ale když jdu s ním, tak vyžaduje, abych se oblékala jak chce on, protože si myslí, že nemám vkus a že lidi člověka souděj podle oblečení. Když ho naštvu, tak třeba kope do věcí, prý aby mě nepraštil. Do 8 let vyrůstal v domácím násilí. Taky se stalo, když jsem ho něćím vytočila, že po mě něco hodil, ale už je to delší dobu.
Tak pokud už se to zvrhlo až do takových podrobností jako je pracovní doba, tak třebá já jsem jeden čas chodil do práce ve čtyři, protože do 8-mi až 9-ti byl úžasnej klid a navíc jsem to pak mohl kolem páté odpoledne zabalit a být s dětmi.
Opravdu neznamená že každý, kdo je v určité pozici, tak chodí do práce v 9.
Třeba František Josef pracoval taky od čtyř a těžko si představit vyšší post, než zastával on.
![]()
Tak já se teda divím, že tvůj chlap pouze „remcá“, být jím, tak takovou dobu bych tvé sobecké chování opravdu neunesla
Byla jsem taky (silný) kuřák a nikdy by mne nenapadlo típat cigaretu jinam než do popelníku (navíc doma) a pak to tam ještě nechat opakovaně válet. Plesnivé věci v lednici no tak to je humus, možná, až si děcko jednou hrábne po něčem z čeho bude mít zažívací problémy, tak tě napadne, že i ty bys mohla když tu lednici otevřeš letmo prolítnout co tam leží už sto let a neříkej, že ji nikdy neotvíráš a nemáš alespoň pidi přehled co tam bylo před týdnem nebo dýl - názor, že to nakupuje manžel (ač zbytečně), tím pádem ať si to on sám vyhazuje je zarážející
To, že v době, kdy máš ležet a mají to v práci nahlášené si trajdáš venku a ještě v oblasti, kde tě může každý vidět - nemám slov
A že pro tebe jezdí každý večer po práci? Tak to má můj velký obdiv, to bych také brala
Hlídá děti - tak jasně, když přijde domů dřív. A ráno brzy vstává - to ty si zase ráda přispíš, hmm mě by to bylo blbé (když on pro tebe musí pokaždé chtě nechtě v noci jezdit), vstávala bych s ním, i když třeba pomaleji a buď něco obstarala v domě - ať už je to jen „hloupé“ vyházení plesnivin z lednice, nebo něco okolo dětí, záleží v kolik chodíš do práce ty. Teď mě tak napadá - nevaří on i o víkendu?
Myslím, že máš doma super chlapa a ty jsi pěkně rozcapená
A to mě většinou chování chlapů spíš rozčiluje ![]()