Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuMiTa píše:
@Nina Filipi nemám problém s tím když nakupuje muž, aler my jezdíme tedy většinou nakupovat spoluA že vyhazuje plesnivé věci, no já nevím, těžko říct, ono kdyby možná vařila… tak toho tolik nevyhodí
taky jsme jezdívali spolu, ale co máme malý dítě, je třeba aby s ním někdo byl
takže to převzal na 100% manžel
Přijde mi smysluplnější jít s malou ven, nebo si hrát než chodit po nákupech ![]()
Pro ty, co se zastávají autorky- berme to z druhého pohledu. Kdyby tohle psal muž, že žena vyzvedne děti, pak pro něj jezdí do práce, meje nádobí, uklízí, a remcá. To by se každý zastal ženy, že toho dělá až až, ne?
@Nainuva píše:
Pro ty, co se zastávají autorky- berme to z druhého pohledu. Kdyby tohle psal muž, že žena vyzvedne děti, pak pro něj jezdí do práce, meje nádobí, uklízí, a remcá. To by se každý zastal ženy, že toho dělá až až, ne?
tak nějak, jsem to tu psala taky
![]()
@LuMiTa píše:
No tak jsem to přelouskala a tak nějak na to mám kapku jiný názor než ty![]()
Manžel nakupuje, uklízí, stará se o děti, vyřizuje s tvým šéfem že můžeš být doma…
Že nemá rád bordel například v kuchyni do druhého dne chápu, nesnáším to, takže uklízím kuchyn třeba hned po vaření, po obědě, nebo tak, ale nenechám to tam přes noc..
Že pro tebe jezdí večer do práce je od něj moc hezké..
Že kouříš a típáš to do krbu by mi vadilo už jen z důvodu, že krb je doma a tím pádem to musíš nosit smradlavé (nedej bože že kouříš doma) přes dům/pokoj..
A s tvou mámou, měla přijet ona, změnila to (asi né poprvé) a tys měla být v práci kde ti manžel zařídil že kvůli uchu budeš doma a ty si jedeš trajdat k mámě kde tě může vidět spousta lidí, pokud nevím lidi jsou drbny a už možná dneska vědí že jsi tam včera byla přitom jsi měla být v práci, řeknou to frantovi od vedle a je z toho průser jako praseprotože ten to řekne zasev práci… a manžel bude chudák za „blbce“..
Že přemýšlíš o rozvodu, spíš by ses měla zamyslet nad sebou jestli nejsi jen kapku víc rozmazlená že se za tebe vše udělá a ty nehneš moc prstem krom toho že chodíš do práce… a pak ti ještě vadí že po tobě manžel něco chce..
promin, ale myslím že máš doma chlapa s velkým CH…
Co myslíš když se rovedeš? najdeš si lepšího který tě nechá vyspávat, uklidí, navaří, postará se o děti? Tsss.. stím bych nepočítala..
Souhlas s každým slovem, zakladatelka určitě nedělá po-ne do 10 hodin do večera
tady se prezentuje jako chudinka, ale z toho co píše, je mi spíš líto toho chlapa ![]()
@Nina Filipi No můžeme jít pěšky s kočárkem…
Autem což je za 20min nákup hotový, hodit do auta a jít se projít..
jet nakoupit o vínedu ráno a odpo jít s prckem ven.. myslím že unás se toto nezmění ![]()
No jo, manžel má na krku další dítě…a nedivím se, že se ji snaží trochu korigovat, podle popisu zakladatelka moc dospěle nepůsobí ![]()
@Nina Filipi píše:
taky jsme jezdívali spolu, ale co máme malý dítě, je třeba aby s ním někdo byltakže to převzal na 100% manžel
Přijde mi smysluplnější jít s malou ven, nebo si hrát než chodit po nákupech
u nas to taky dela manzel - ja mu dokonce pisu listecek presne podle toho jake oddeleni nasleduje at to ma postupne - a stejne vzdy neco dokoupi, ale je to uplne supr, nakupuje mnohem prakticteji nez ja, a napriklad u mych rodicu to funguje taky tak, ze chodi nakupovat tata… jenom obcas se delaji takove ty spolecne mega nakupy, a to je v pohode… ![]()
Teda jak takove manzelstvi muze fungovat
docela se divim, ze se nechce rozvest manzel, myslim, ze by mu to pomohlo! Jestli je ve vedouci pozici, vozi te z prace, venuje se detem a jeste po tobe uklizi, to chudak asi nema moc klidu…Proc vlastne pracujes, kdyz pises, ze jste dobre zajisteni manzelovou pozici? A urcite nedelas od rano do 10 do vecera
V tomhle pripade by bylo lepsi, kdybys zustala doma, vice dbala o domacnost, mela vice casu na deti a dokazala doma vytvorit priznivejsi atmosferu i pro manzela
Příspěvek upraven 19.01.14 v 11:17
A tobě vadí co
, proč zbytky z cigaret rovnou nevyhazuješ, to by mě dost vadilo ale my oba jsme nekuřáci
, plesnivé jídlo nevidíš? manžel taky kolikrát nakoupí tak se kouknu na spotřebu ale abych měla plesnivé jídlo a nevěděla o tom
. Tobě by se líbilo ještě takhle večer pravidelně jezdit pro manžela, asi ne vid
. Mámě si měla říct at přijedou že jsi nemocná, to by mě hodně naštvalo abych manžela jela omlouvat do práce a on by si pak šel chodit po městě
, já taky nesnesu neumyté nádobí, to kolikrát ještě jdu o půlnoci, prostě by mě to vadilo. o jen se rozved pak uvidíš co vše manžel dělal
. většinou se zastávam ženský ale v tomto případě ne, navíc jsi nenapsala co teda děláš ty, směny od kolika do kolika děláš, jen že manžel se stará od děti od odpoledne do večera a pak ještě jede pro tebe
ale co děláš ty jsi nepsala. to plesnivé jídlo teda nechápu vůbec, ty nic nejíš, nechodíš do lednice ![]()
Mě by zakladatelko ještě zajímalo co budeš dělat když se rozvedeš??? Ted máš veškerý servis zajištěný asi se budeš dost divit až budeš muset dělat všechno sama
Tak zakladatelko, obávám se, že jestli se rozvedeš manžel dlouho sám nezůstane
ono těžko radit, pokud nezažiješ, jak to může vypadat jinde, nebudeš vděčná za to co máš…chtělo by to trošku pokory, kompromisu a ocenit to co máš…než ti ho vyfoukne nějaká jiná, chytřejší…
Hm až se rozvedete, tak mi dej kontakt. Já jsem pro něho ideální - mám řidičák a klíďo mu ty nákupy budu třídit a po sobě uklízet. Jo a jako bonus nekouřím.
Hmmmm, ale teď když tak o tom přemýšlím tak možná by se to nelíbilo tomu mému, že ho chci vyměnit. No ale co, aspoň budu mít někoho v záloze ![]()
Edit: jo a klidně si vezmu i Vaše děti do péče ![]()
Příspěvek upraven 19.01.14 v 11:24
Ja bych rekla ze jedina chybs je u tebe. kdyby si byla ma zenska uz bys sla k vode
@Zakladatelka: Požádej o rozvod. Takového manžela si nezasloužíš. On si určitě najde v blízké budoucnosti nějakou rozumnou ženu, která mu bude rovnoceným partnerem a nebude se muset starat o další dítě, kterým ty evidetně jsi.
Ahoj, nevim, jestli uz jsi tady na to odpovidala, nestiham to ted cele cist… ale ty delas cele dny od rana az do 22.00? Ja taky delala cele dny krome vikendu, ale bohuzel mi nezbylo nic jineho nez varit na druhy den vecer a i jeste trochu poklidit. Nastesti jsem teda delala od 7.15 do 18.00, ale nez jsem dojela domu, bylo pred osmou. A ty se ani nevidas s detmi cele dny? Uprimne si myslim, ze si na manzela moc stezovat nemuzes, stara se o domacnost a o deti a jeste te vecer vyzvedava z prace. A s tou navstevou u tve mamky by me to taky vytocilo, kdybych pritele omlouvala v praci, ze lezi a on se pak promenadoval venku, nekdo te uvidi a manzel bude za blba…