Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@G12 píše:
jo? jak to víš? osobně znám takových asi 5, kteří musí chodit na 6Pokud teda pro tebe je příjem přes 100 tis. měsíčně vysoký manažerský post
Ono se to odvíjí od lokality. V Praze je ve většině mezinárodních firem pracovní doba od 9-18h a manažeři chodí kolikrát ještě později a pak tam zůstávají třeba do 20h.
@LuMiTa píše:
přesně tak, zlatá práce od 6
Tak to by mě zabilo
Mně vyhovovalo pracovat až od 9 ![]()
@Anonymní píše:
Takže bych měla chodiv čem chce on, chovat se jak by chtěl a být pořád doma bez kamarádek. Manžel by chtěl jít do divadla, ale to mě nebaví. Měli jsme firemní večírek na druhém konci republiky. Chtěla jsem tam jet, byl tam i odvoz, ale tam jsem nemohla jet, protože by neměl kdo hlídat děti. Manžel do práce musel a máma taky.Taky bych se ráda pobavila s kamarádkami z práce. Bydlíme na samotě. Manžel nikam nechodí i když mu říkám, aby šel. Je to kutila dokáže hodně věcí si udělat sám. Chybí mi nějaké odreagování. Manžel chce chodit na tenis, baví mě to, ale není to pro mě odreagování. Kamarády nemá žádné, protože oně nestojí, ale oni o něj stojí. Kolegové z jeho zaměstnání, by se rádi kamarádili, ale on říká, že to jsou pouze známí z práce a né přátelé. Říká, že mu stačí rodina. Vařím já a někdy i manžel. Je rozmazlenej od mámy svojí. Chce jablka nastrouhat a pocukrovat. Někdy si to udělá sám a dělá to i dětem. Já bych byla radši, kdyby je tak nerozmazloval.Do práce chodí od 6 a z práce chodí, kdy chce, pokuď ho není akutně potřeba. Je z domova zvyklý na lepší stravu, tak by to chtěl i doma.Moje máma moc nevařila a dodnes moc nevaří a tak vařil táta, protože prý moc vařit neuměla a on kuřecí nejí, teda jak od koho.
tak ted jsem to pochopila… jedina rada, ano je to nevhodny partner pro tvuj zivot. Urcite se s nim rozved, takto nebudes stastna…
PS. holky, udelate poradovnik? muzu to pohlidat, aby o nej nebyla prilis velka rvacka
![]()
@nadus píše:
tak ted jsem to pochopila… jedina rada, ano je to nevhodny partner pro tvuj zivot. Urcite se s nim rozved, takto nebudes stastna…
PS. holky, udelate poradovnik? muzu to pohlidat, aby o nej nebyla prilis velka rvacka![]()
Hele já se nemusím rozvádět ani s nikým rozcházet, tak bych měla být první v pořadí ![]()
@MUFICE píše:
Ono se to odvíjí od lokality. V Praze je ve většině mezinárodních firem pracovní doba od 9-18h a manažeři chodí kolikrát ještě později a pak tam zůstávají třeba do 20h.
co ja znam spickove manazeri jedne nejmenovane korporatni firmy, tak jejich prace konci v ca 21.00 - dostavali jsme od nich denne maily, ke kterych se konecne pak dostali i ve 2.00 rano… mno a od pul 5 - nekdy o pul 6te jim zacal denni program… ale oni hodne cestuji, o kterych mluvim, takze rozumejte, ze prvni jednani mivali kolem 8.00 - takze od rana pouze cestovali… tedy pouze…
Ono to uz davno nefunguje stylem JDU DO POJISTOVNY s tenisama v ruce… ![]()
@AngelLilly píše:
Hele já se nemusím rozvádět ani s nikým rozcházet, tak bych měla být první v pořadí
Dobre, zacinam si psat rebricek. Kto je dalsi v poradi?
![]()
@Paťka08 píše:
Takže bych měla chodiv čem chce on, chovat se jak by chtěl a být pořád doma bez kamarádek. Manžel by chtěl jít do divadla, ale to mě nebaví. Měli jsme firemní večírek na druhém konci republiky. Chtěla jsem tam jet, byl tam i odvoz, ale tam jsem nemohla jet, protože by neměl kdo hlídat děti. Manžel do práce musel a máma taky.Taky bych se ráda pobavila s kamarádkami z práce. Bydlíme na samotě. Manžel nikam nechodí i když mu říkám, aby šel. Je to kutila dokáže hodně věcí si udělat sám. Chybí mi nějaké odreagování. Manžel chce chodit na tenis, baví mě to, ale není to pro mě odreagování. Kamarády nemá žádné, protože oně nestojí, ale oni o něj stojí. Kolegové z jeho zaměstnání, by se rádi kamarádili, ale on říká, že to jsou pouze známí z práce a né přátelé. Říká, že mu stačí rodina. Vařím já a někdy i manžel. Je rozmazlenej od mámy svojí. Chce jablka nastrouhat a pocukrovat. Někdy si to udělá sám a dělá to i dětem. Já bych byla radši, kdyby je tak nerozmazloval.Do práce chodí od 6 a z práce chodí, kdy chce, pokuď ho není akutně potřeba. Je z domova zvyklý na lepší stravu, tak by to chtěl i doma.Moje máma moc nevařila a dodnes moc nevaří a tak vařil táta, protože prý moc vařit neuměla a on kuřecí nejí, teda jak od koho.
Tak podívej se - jaký je, takového sis ho vzala.
Pokud se Ti nelíbí, můžeš nadávat jen sama na sebe.
A tenhle Tvůj příspěvek je přesně o tom, o čem jsem psala - kde je nějaká láska, něha, úcta? Když má rád jablka s cukrem, tak ať je jí s cukrem, a co jako? On chce chodit na tenis, chce chodit do divadla - a Ty remcáš, protože to Ti není dost dobré odreagování. Ale pro něj ano - tak jdi prostě s ním… a další dva dny si najdi zase odreagování podle svého gusta. Všechno je o kompromisech, o toleranci, o respektu.
Je neuvěřitelné číst takovéhle ukřivděné výlevy… rozmazlená puberťačka, nic jiného.
Hlavně si udělej řidičák, ať nemusí v noci pro tebe jezdit a všude tě vozit a může se trochu vyspat. Ty si pak budeš moci zajet někam za kámoškou na nákup k doktorovi atd. a nebude všechno na něm. Já bych teda odpadl, makat celý den, cestou domů udělat nákup, pak se do 22h starat o děti, pak jet pro tebe a o víkendu hákovat okolo baráku. Jo a ještě v půl pátý ráno mýt nádobí. Když jste někde na samotě, nebo v malé vsi, tak jsou papíry nutnost. Strach časem překonáš.
A vajgly bych doma nesnesl kdekoliv, jestli je nekuřák, tak ho obdivuju, že ti vůbec toleruje doma kouřit.
@BohunkaP píše:
Tak podívej se - jaký je, takového sis ho vzala.Pokud se Ti nelíbí, můžeš nadávat jen sama na sebe.
A tenhle Tvůj příspěvek je přesně o tom, o čem jsem psala - kde je nějaká láska, něha, úcta? Když má rád jablka s cukrem, tak ať je jí s cukrem, a co jako? On chce chodit na tenis, chce chodit do divadla - a Ty remcáš, protože to Ti není dost dobré odreagování. Ale pro něj ano - tak jdi prostě s ním… a další dva dny si najdi zase odreagování podle svého gusta. Všechno je o kompromisech, o toleranci, o respektu.
Je neuvěřitelné číst takovéhle ukřivděné výlevy… rozmazlená puberťačka, nic jiného.
ne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ona ma pravdu.
ROZVOD TO CHCE A CO NEJRYCHLEJI ZENSKY JA HLASUJI ZA!!!
![]()
@nadus píše:
ne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ona ma pravdu.ROZVOD TO CHCE A CO NEJRYCHLEJI ZENSKY JA HLASUJI ZA!!!![]()
![]()
Vlastně… sorry…
![]()
Rozvod to chce!!!
Nároku na pořadník se za trest vzdávám
![]()
@nadus píše:
ne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ona ma pravdu.ROZVOD TO CHCE A CO NEJRYCHLEJI ZENSKY JA HLASUJI ZA!!!![]()
![]()
Myslím, že bys měla začít více spoléhat sama na sebe. Také bych doporučila, aby ses přiměla k tomu udělat si řidičák. Mně k tomu dohnal manžel. Nikdy jsem neměla vztah k autům, bála jsem se do toho jít a už ho mám 1,5 roku a můžu říct, že jsem moc ráda, že mě k tomu manžel dostrkal. Když se nám narodila Simonka bral si volno, aby s námi mohl jezdit na vyšetření a teď budeme mít třetí mimčo a můžu vše zařizovat sama. A mám z toho daleko lepší pocit. Tvému manželovi se určitě uleví až budeš jezdit z práce autem a bude moct jít večer dříve spát, aby se vyspal do práce.
@MUFICE píše:
Tak to by mě zabiloMně vyhovovalo pracovat až od 9
Chodim docasne na osmu, kym sa decka zabehnu v jasliach/skolke. Cely den zabity, este aj jest varime v nedelu na 5 dni. Ja sa tak tesim az zase zacnem na tri smeny a rannu pekne od sieste do tretej.
Zakladatelko, muzu se zeptat, a ty jses jeho druha zena? Vypada to, ze byl zvykly na jiny servis.