Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
21.1.14 15:57
@CokeLady píše:
Zakladatelko, mohla bys odpovědět už na několikátý dotaz :TY KOUŘÍŠ DOMA V DOMĚ? Podle toho, že to típeš ke krbu a manžel říká, že popelníků máte spousty?

Asi ano, na tom teda nevidim nic tak hroznyho, protoze nevime, jak maji postaveny barak, ale nechapu to tipani vajglu do lopatky…

• Citovat
  • Upravit
191
21.1.14 17:12

@CokeLady Zakladatelka už ti asi neodpoví. Myslím, že po týhle oprávněný kritice se na tuhle diskuzi už radši ani nepodívá :mrgreen: No dopadlo to trochu jinak než očekávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.1.14 17:15
@Moňas.p píše:
Asi ano, na tom teda nevidim nic tak hroznyho, protoze nevime, jak maji postaveny barak, ale nechapu to tipani vajglu do lopatky…

Já jsem tedy nekuřák, takže nemám zkušenosti, ale pokud kouří uvnitř, tak už mně přijde uplně jedno, kam to típne. Přece to tam smrdí tak jako tak, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.1.14 17:15
@Moňas.p píše:

Já jsem tedy nekuřák, takže nemám zkušenosti, ale pokud kouří uvnitř, tak už mně přijde uplně jedno, kam to típne. Přece to tam smrdí tak jako tak, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
21.1.14 17:25
@ana11 píše:
Já jsem tedy nekuřák, takže nemám zkušenosti, ale pokud kouří uvnitř, tak už mně přijde uplně jedno, kam to típne. Přece to tam smrdí tak jako tak, ne?!

K my mame primo mistnost urcenou ke koureni a v baraku nic citit neni a nikoho to neohrozuje, proto rikam, ze nevime, jak maji reseny dum. Jinak taky jsem nekurak :-)

• Citovat
  • Upravit
13714
21.1.14 17:38
@CokeLady píše:
Zakladatelko, mohla bys odpovědět už na několikátý dotaz :TY KOUŘÍŠ DOMA V DOMĚ? Podle toho, že to típeš ke krbu a manžel říká, že popelníků máte spousty?

A co. Její barák, ať si hulí třeba v ložnice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
21.1.14 17:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.1.14 18:30

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.1.14 18:33

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.14 18:57
@CokeLady píše:
Já snad říkala něco o tom, že tam kouřit nesmí? :think: Já se ptala, zda kouří v domě. Protože mě to zajímá, nechápu, proč máš potřebu řešit mojí otázku na zakladatelku?

Pokud by to nebylo kapitálkami a takovým hysterickým způsobem - mohla bys odpovědět už na několikátý dotaz, tak bych to asi přeskočila.
Tohle ve mně evokovalo místní hysterické výkřiky typu: TO MYSLÍŠ VÁŽNĚ? CHCEŠ HO ZABÍT? Atp.
Je celkem možné, že jsem to pochopila mylně, ale na první pohled to vypadá, jako by ses nad tím pohoršovala. A nemám žádnou potřebu to řešit, jen mi to přišlo k smíchu, řešit, jestli někdo v jeho vlastním domě kouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.14 19:15

@CokeLady A není to její věc? Jo, jsou lidi, co doma kouří, i když mají děti. Co je napájejí umělýma limonádama, cpou zbytečně lékama na nervy, krmí sra*kama, odkládají k tv, no miliony věcí, se kterými člověk nesouhlasí, ale zároveň nemá žádnou možnost to ovlivnit. Takže stejně dojdu k závěru, že je to její věc, i když si o tom myslím svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
21.1.14 19:33
@CokeLady píše:
@Virginia

No to je logika jak stehno. Jen proto, že to dělám ve svém vlastním domě je to moje věc. :roll: Je spoustu věcí, které když uděláš, je jedno, kde, něco je trestné, něco velice škodlivé, něco je nemorální apod.

Pohoršená nejsem, vyrostla jsme v tom. A v případě, že má někdo 2 malý děti a típá cigára ke krbu, tak ten asi nebude ve sklepě, tudíž by mě zajímalo, co lidi pudí kouřit v prostředí, kde jsou děti (dokonce vlastní) a zda zakladatelka žije dobře s tím, že si z dětí dělá pasivní kuřáky. :palec:

Třeba se ozve i jiná kuřačka, co kouří v bytě a vysvětlí mi svoje počínání. Třeba mám mezery ve vzdělání.

Jak jsem jiz psala, nikdo z nas s nimi nezije a tudiz nevime, jak jejich dum vypada. My treba budeme mit v „kuřárně“ krb

@CokeLady píše:
@Virginia

Samozřejmě že je to její věc, stejně tak jako je moje věc, že dítěti dávám vietnamské hračky a hodně často ho výchovně biju :palec: a jí v rámci mého přesvědčení jen 2× denně.

Ráda bych ale znala vyjádření těch lidí a k tomu se dostanu jen tak, že potvrdí, že opravdu doma s dětmi kouří a pak zda by mi laskavě řekli proč.

Odpovidam ti zde :-) nazor na koureni pred detmi mam taky ostrejsi :-)

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
21.1.14 19:33
@CokeLady píše:
@Virginia

No to je logika jak stehno. Jen proto, že to dělám ve svém vlastním domě je to moje věc. :roll: Je spoustu věcí, které když uděláš, je jedno, kde, něco je trestné, něco velice škodlivé, něco je nemorální apod.

Pohoršená nejsem, vyrostla jsme v tom. A v případě, že má někdo 2 malý děti a típá cigára ke krbu, tak ten asi nebude ve sklepě, tudíž by mě zajímalo, co lidi pudí kouřit v prostředí, kde jsou děti (dokonce vlastní) a zda zakladatelka žije dobře s tím, že si z dětí dělá pasivní kuřáky. :palec:

Třeba se ozve i jiná kuřačka, co kouří v bytě a vysvětlí mi svoje počínání. Třeba mám mezery ve vzdělání.

Jak jsem jiz psala, nikdo z nas s nimi nezije a tudiz nevime, jak jejich dum vypada. My treba budeme mit v „kuřárně“ krb

@CokeLady píše:
@Virginia

Samozřejmě že je to její věc, stejně tak jako je moje věc, že dítěti dávám vietnamské hračky a hodně často ho výchovně biju :palec: a jí v rámci mého přesvědčení jen 2× denně.

Ráda bych ale znala vyjádření těch lidí a k tomu se dostanu jen tak, že potvrdí, že opravdu doma s dětmi kouří a pak zda by mi laskavě řekli proč.

Odpovidam ti zde :-) nazor na koureni pred detmi mam taky ostrejsi :-)

• Citovat
  • Upravit
661
21.1.14 20:41

Já tedy odpovím na nějaké Vaše dotazy, které tu zazněly. Kouřím pouze v jakési
společenské místnosti, kde má manžel kulečník a kde máme otevřený krb a posezení
pro hosty. Je to na druhém konci domu, přes několik místností a navíc děti mají
své pokoje v prvním patře domu. Dětem tady určitě pod nos nikdo nehulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
21.1.14 20:46
@Paťka08 píše:
Já tedy odpovím na nějaké Vaše dotazy, které tu zazněly. Kouřím pouze v jakési
společenské místnosti, kde má manžel kulečník a kde máme otevřený krb a posezení
pro hosty. Je to na druhém konci domu, přes několik místností a navíc děti mají
své pokoje v prvním patře domu. Dětem tady určitě pod nos nikdo nehulí.

No a to je presne to, co jsem psala… nekteri te soudi, pritom nevi, jaky mate dum. Ono je to mnohdy v dome jina, nez v byte :-)

Jinak svuj nazor na vec jsem napsala jiz na zacatku a te zustava stejny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí