Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
20.1.14 19:27
@Gingerka píše:
No moment, první jsem já! :P
Je to moje první výhra v životě, celej den jsem nedočkavě přešlapovala u okna a těšila se na tu šťastnou chvíli, až budu manželovi vyprávět, jak jsem vyhrála ženicha. Pobalila jsem půlku domácnosti, včetně nové lopatky ke krbu. Manžel teda velkou radost neměl… Nevím proč :think: :mrgreen:

Tak příště to ale musíš napsat, že tu první pozici bereš :roll: Takhle ti to příště někdo vyfoukne :cert: :mrgreen: A kdy odjíždíš za lepším? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.1.14 19:29

@Gingerka :lol: :lol: :lol: to je divný, co se manželovi na tom nelíbilo?? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.14 19:53

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 19:56
@Magnifique píše:
Nene… :lol: Jen se kochám… :palec: Jste úžasné… :hug: Mjn taky přemýšlím, proč se to manželovi nelíbilo… :mrgreen: Gingerko? :think: :mrgreen:

@Gingerka nemá čas, strouhá jablka :mrgreen: A nebo ji vzal manžel tou lopatkou ke krbu po hlavě :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
20.1.14 20:05

Tohle je skoro tak dobré jak Myšáčková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.1.14 20:08

Tak jsem to přečetla a vůbec se tomu chlapovi nedivim. Zakladatelko a to se chceš rozvádět? Víš kolik práce má sama ženská z dětma? Strouha bych mu jablka denně za to co doma vše dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.14 20:29

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 21:03
@martina1988 píše:
Tak jsem to přečetla a vůbec se tomu chlapovi nedivim. Zakladatelko a to se chceš rozvádět? Víš kolik práce má sama ženská z dětma? Strouha bych mu jablka denně za to co doma vše dělá.

chces taky do poradovniku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.1.14 21:07
@nadus píše:
chces taky do poradovniku? :mrgreen:

Sem dneska říkala přiteli, že jestli bude zlobit, že se taky nahlásím do pořadníku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 21:25
@AngelLilly píše:
@Gingerka nemá čas, strouhá jablka :mrgreen: A nebo ji vzal manžel tou lopatkou ke krbu po hlavě :think: :mrgreen:

Ale houby, marně čekám až zakladatelka písne adresu, abych si zjistila spojení.
Rozhodla jsem se, že pojedu vlakem, když auto dostanu od svého nového manžela :mrgreen: Chtěla jsem dát svému manželovi ještě poslední šanci, ale nádobí neumyto, neuvařeno :nevim:
Ještě ho zkusím v noci probudit až usne, jestli by mě nevzal na výlet a pokud bude protestovat a nedej Bože bude chtít strouhaná jablka, tak půjde k Turkovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 21:31

Tak holky prvni pokus o korupci. @Gingerka poslala tajne panu bozskymu uplatek!!! njn. sorry @Gingerka ale hlasit se to musi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 21:33
@nadus píše:
Tak holky prvni pokus o korupci. @Gingerka poslala tajne panu bozskymu uplatek!!! njn. sorry @Gingerka ale hlasit se to musi…

Tak to teda ne :cert: diskvalifikace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 21:39

Pan Božský :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.1.14 21:44

@Gingerka :lol: :lol: Tak to si s jablečnou bábovkou moc nešplhnu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.1.14 21:57

@nadus No začnu o tom přemýšlet :mrgreen: takový chlap se vždy hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie