Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gingerka píše:
No moment, první jsem já!
Je to moje první výhra v životě, celej den jsem nedočkavě přešlapovala u okna a těšila se na tu šťastnou chvíli, až budu manželovi vyprávět, jak jsem vyhrála ženicha. Pobalila jsem půlku domácnosti, včetně nové lopatky ke krbu. Manžel teda velkou radost neměl… Nevím proč![]()
Tak příště to ale musíš napsat, že tu první pozici bereš
Takhle ti to příště někdo vyfoukne
A kdy odjíždíš za lepším? ![]()
@Magnifique píše:
Nene…Jen se kochám…
Jste úžasné…
Mjn taky přemýšlím, proč se to manželovi nelíbilo…
Gingerko?
![]()
@Gingerka nemá čas, strouhá jablka
A nebo ji vzal manžel tou lopatkou ke krbu po hlavě
![]()
Tak jsem to přečetla a vůbec se tomu chlapovi nedivim. Zakladatelko a to se chceš rozvádět? Víš kolik práce má sama ženská z dětma? Strouha bych mu jablka denně za to co doma vše dělá.
@martina1988 píše:
Tak jsem to přečetla a vůbec se tomu chlapovi nedivim. Zakladatelko a to se chceš rozvádět? Víš kolik práce má sama ženská z dětma? Strouha bych mu jablka denně za to co doma vše dělá.
chces taky do poradovniku? ![]()
@nadus píše:
chces taky do poradovniku?
Sem dneska říkala přiteli, že jestli bude zlobit, že se taky nahlásím do pořadníku
![]()
@AngelLilly píše:
@Gingerka nemá čas, strouhá jablkaA nebo ji vzal manžel tou lopatkou ke krbu po hlavě
![]()
Ale houby, marně čekám až zakladatelka písne adresu, abych si zjistila spojení.
Rozhodla jsem se, že pojedu vlakem, když auto dostanu od svého nového manžela
Chtěla jsem dát svému manželovi ještě poslední šanci, ale nádobí neumyto, neuvařeno ![]()
Ještě ho zkusím v noci probudit až usne, jestli by mě nevzal na výlet a pokud bude protestovat a nedej Bože bude chtít strouhaná jablka, tak půjde k Turkovi. ![]()
Tak holky prvni pokus o korupci. @Gingerka poslala tajne panu bozskymu uplatek!!! njn. sorry @Gingerka ale hlasit se to musi…
@nadus píše:
Tak holky prvni pokus o korupci. @Gingerka poslala tajne panu bozskymu uplatek!!! njn. sorry @Gingerka ale hlasit se to musi…
Tak to teda ne
diskvalifikace ![]()