Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
19.1.14 16:10

@Paťka08 ty by ses mela predevsim zklidnit a asi fakt rozvest, protoze takoveho manzela, jako mas ty, by brala urcite spousta zenskych vsemi deseti :palec:
tenis pro tebe odreagovani neni, divadlo te nebavi, ridit auto se bojis- vem si, ze nekdo nema ani takove moznosti jako ty, nema vubec zadnou moznost se odreagovat a stejne se s tim srovna.
a manzel chce nastrouhana a pocukrovana jablka - no to je opravdu vrchol rozmazlenosti :mrgreen: :mrgreen: teda fakt chudak chlap :,( mel by si tohle precist a treba by se mu rozsvitilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.14 16:24
@AngelLilly píše:
Je jí cca 31-32 ;) A není to o věku. Nikdy po ní nechce, aby se strhala a sedřela, ale aby něco dělala. Já se mu nedivím, že s ní má problém. Ale některé dámy si prostě musí natlouct ten svůj nosánek, aby si pak vážily toho zlata co doma mají.

Aha diky ;) Tak to uz neni zase tak mlada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8781
19.1.14 16:28

Každopádně stojím na straně toho chlapa a jsem první v pořadníku :mrgreen:
Ale mám ze zakladatelky pocit a snad se teda nepletu - že jí tato diskuze otevře oči a bude si toho chlapa vážit a bude se snažit nějak změnit.

@KlaraBoch ty nastrouhaný jablka mě taky dostaly :mrgreen: A to si je dělá i sám a i dětem. To je teda chlap rozmazlenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.1.14 16:49

@AngelLilly no jo, nekdo uz se tady trese na vdavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 16:50
@KlaraBoch píše:
@AngelLilly no jo, nekdo uz se tady trese na vdavky :lol:

Bych ho těma jablkama i nakrmila :mrgreen: Nee, dělám si srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.1.14 16:54

Hele, odmyslela jsem si ty zástupný důvody žabomyších sporů, co si budeme povídat, je toho na oba na Vás hodně. Je to prostě tak a není to jednoduchý. Rozvod Ti na rovinu říkám, myslíš si, že si tím pomůžete? Prdlajz, bylo by toho na Vás ještě víc. Takže ženská, seber se, jestli se máte rádi, myslím, že budete muset v sobě najít úctu k tomu druhému, začít ji projevovat formou poděkování za to, jak se ten druhý snaží a prostě uznat, že budete muset z některých věcí OBA slevit a začít dělat kompromisy. I o tom je manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
19.1.14 16:56
@Arturie píše:
Je to mlada krasna holka, teda minimalne byla, kdyz si ji bral. On je o 18 let starsi chlap. Jestli cekal, ze mu bude delat stejny servis jako jeho puvodni vrstevnice, tak se holt prepocital. Dnesni mlady holky uz nejsou tak pitomy jako my, Husakovy deti. Teda mluvim za sebe, ktery je 40 plus.

Bbost, me bude teprve 27 a automaticky vyhazuju plesnivy jidlo, myju nadobi a kdyz kourim, tak to tipam do popelniku, to neni o veku, ale o navycich, vychovani, slusnosti a hygiene :-)

• Citovat
  • Upravit
25123
19.1.14 16:58

Jo PS: zakladatelko, soudě dle předchozích komentářů, hlavně nikomu tady neříkej, jak se tvůj chlap jmenuje a kde bydlíte, jinak Ti ho tady minimálně půlka e-mimina vezme útokem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.1.14 16:59

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 17:16
@Nina Filipi píše:
a to chodí do fabriky na 6, jo? :lol: :lol: no tak to bych chtěla vidět

Taky jednoho takového doma mám :pankac: řídí tam 50 lidí. Nejsou jen manažeři, co sedí celý den u PC. Někteří opravdu řídí lidi a makají shodně s jejich pracovní dobou. Hlavně ve výrobním sektoru

• Citovat
  • Upravit
7332
19.1.14 17:19

Tak to se holky omlouvám s tím svým výrokem, že manažeři nechoděj na 6, fakt jsem si to myslela. Asi nějaký můj soukromý naivistán. Omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 17:31

Tak jsem se o tom bavila s kamarádkou a ta mi řekla, at se zeptám, kde se prý dá takový chlap najít a co musela zakladatelka udělat pro to, aby ho okouzlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.1.14 17:32

Teda to se mě snad jenom zdá! :mrgreen: Chudák chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.1.14 17:37
@nadus píše:
tak ted jsem to pochopila… jedina rada, ano je to nevhodny partner pro tvuj zivot. Urcite se s nim rozved, takto nebudes stastna…
PS. holky, udelate poradovnik? muzu to pohlidat, aby o nej nebyla prilis velka rvacka :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tohle mě fakt pobavilo. teda vlastně já se bavím od začátku diskuse.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
19.1.14 17:41

Nečetla jsem diskuzi…naprosto chápu, že byl v šoku z toho, že si mu řekla, že přemýšlíš o rozvodu :nevim: a mám takový dojem, že budeš v tomhle stylu pokračovat a žádost podá on :cert: a nedivila bych se mu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí