Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23987
19.1.14 15:20

Takze, udelala bych si ridicak, nechala koupit auto, klidne seconhand s automatem, proste priblizovadlo. Kourit bych chodila ven. Ale jinak? Chtel mladou samici, v podstate jinou generaci, tak musi kmitat, no ne? Spousta zhrzenych prvnich manzelek se mnou jiste bude souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.1.14 15:21

Já samozřejmě vím, jaké má manžel plusy. Že bych si měla udělat řidičák a asi by se toho i hodně vyřešilo. Mám ho pořád ráda a on mě taky. Možná, že to je krize. Manžel byl s toho rozvodu v šoku. Asi by jsme si měli sednout a promluvit si o tom všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.1.14 15:22
@Arturie píše:
Takze, udelala bych si ridicak, nechala koupit auto, klidne seconhand s automatem, proste priblizovadlo. Kourit bych chodila ven. Ale jinak? Chtel mladou samici, v podstate jinou generaci, tak musi kmitat, no ne? Spousta zhrzenych prvnich manzelek se mnou jiste bude souhlasit.

OMG :roll:

• Citovat
  • Upravit
661
19.1.14 15:25

No a auto mi už koupil, protože jsem si řidičák udělat chtěla, ale potom jsem
couvla, stálo tady přes rok, říkal, že nutit mě nebude, protože chápe, že se
bojím, tak jsme druhé auto prodali. Ale budu na tom pracovat a někdy si ho snad
udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
19.1.14 15:29

Kdyz na sobe zacnes pracovat, co se tyce rizeni auta a koureni, mel by to brat jako vstricny krok a uvedomit si, co v tobe ma. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 15:31
@Arturie píše:
Kdyz na sobe zacnes pracovat, co se tyce rizeni auta a koureni, mel by to brat jako vstricny krok a uvedomit si, co v tobe ma. Drzim palce!

A co v ní prosímtě má? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
19.1.14 15:38

Tak je mi manzela lito, je to zlatej chlap, ktery chce, aby to doma klapalo. Pokud on ma vyznamnou pozici a dost velky plat, tak nechapu proc delas dvanactky a nenajdes si nejakou praci, aby jsi mela vic casu na domacnost. Jinak opet, jako uz tolikrat, souhlasim se vsim co napsala Bohunka.
Muzu se zeptat, jaky je mezi vami vekovy rozdil?

• Citovat
  • Upravit
23987
19.1.14 15:41

Je to mlada krasna holka, teda minimalne byla, kdyz si ji bral. On je o 18 let starsi chlap. Jestli cekal, ze mu bude delat stejny servis jako jeho puvodni vrstevnice, tak se holt prepocital. Dnesni mlady holky uz nejsou tak pitomy jako my, Husakovy deti. Teda mluvim za sebe, ktery je 40 plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 15:45

@Arturie Ty jsi ji viděla, že říkáš, že je krásná? :think: A myslím, že po krásu zde ale nejde.
Ale to, že ona si vzala bohatýho chlapa, to je v pořádku a měla by si hodit nožky nahoru a enchat se obskakovat co? A myslím si, že od zakladatelky teda žádný servis nemá - vařit nechce, uklízet taky moc ne, chodit na tenis, do divadla apod ji taky nebaví.
Jak jsem již psala, pokud jí nevyhovuje chlap, který má rád rodinu a rodina mu stačí, může se rozvest a najít si chlapa, který bude mít tisíc přátel a doma ho uvidí jen když se bude potřebovat najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.1.14 15:50
@Arturie píše:
Je to mlada krasna holka, teda minimalne byla, kdyz si ji bral. On je o 18 let starsi chlap. Jestli cekal, ze mu bude delat stejny servis jako jeho puvodni vrstevnice, tak se holt prepocital. Dnesni mlady holky uz nejsou tak pitomy jako my, Husakovy deti. Teda mluvim za sebe, ktery je 40 plus.

Jenže ona nedělá nic! V tom je ten problém a všechno co udělá on, je špatně… s takovýma řečma si trochu mimo mísu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 15:52
@Verunecka289 píše:
Jenže ona nedělá nic! V tom je ten problém a všechno co udělá on, je špatně… s takovýma řečma si trochu mimo mísu :roll:

Ona bude asi ta zhrzená prvomanželka :mrgreen:
EDIT: tak ona měla doma chlapa, který na vše kašlal, mel milenky, chlastal… Ale o to víc se divím, že by si takovýho jako má zakladatelka nevážila :think:

Příspěvek upraven 19.01.14 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
19.1.14 15:54

@Paťka08

a ty jsi manželovi k čemu - krom toho, že jsi porodila děti? Na veřejnosti mu děláš ostudu, neboť se nejspíš oblékáš nevhodně, o nákupy se nestaráš, o děti se taky nestaráš, jsi závislá na jeho odvozu, nenecháš ho vyspat, zařizuje za tebe pracovní záležitosti, nejsi ochotná típnout cigáro do popelníku, nejsi ochotná sdílet s ním jeho aktivity a jeho oblíbené jídlo považuješ za rozmazlenost.. no holka, máš nakročeno k tomu, aby tě kopnul do řiťky, tohle nemůže žádný chlap dlouho vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.14 15:58
@Arturie píše:

A jak vis, ze je mlada? Treba je ji 40 a manzelovi 58 :think: :mrgreen: A myslim, ze to neni o veku, znam spoustu mladych holek co jsou pracovity a snazivy 8)

• Citovat
  • Upravit
8781
19.1.14 16:01
@Sonarka píše:
A jak vis, ze je mlada? Treba je ji 40 a manzelovi 58 :think: :mrgreen: A myslim, ze to neni o veku, znam spoustu mladych holek co jsou pracovity a snazivy 8)

Je jí cca 31-32 ;) A není to o věku. Nikdy po ní nechce, aby se strhala a sedřela, ale aby něco dělala. Já se mu nedivím, že s ní má problém. Ale některé dámy si prostě musí natlouct ten svůj nosánek, aby si pak vážily toho zlata co doma mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
19.1.14 16:08

Zakladatelko, myslim, ze mas skveleho chlapa a ze se ze spousta veci z prvniho vztahu poucil. Kdyz mu vyjdes vstric ( za me to auto a vajgly), tak se vsechno srovna a budes mit i chut a vetsi energii delat i ty nepopularni veci jako probirat ledicku, proslou kosmetiku, leky, tridit detem hracky, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí