Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
19.1.14 18:33
@Anýsek18 píše:
@šudlinka Kdyby zakladatelka dělala to co každá žena v domácnosti chlap by byl spokojený a neremcal by. :palec: Docela se divím že s nápadem na rozvod nepřišel on. Mě je 20, jsem těhotná, mám nařízený klidový režim a stejně od rána lítám jak v domácnosti tak u zvířat a chlap? Má navařeno, uklizeno, vypráno a remcá? Neremcá jelikož nemá důvod. ;)

Tak to je mi líto. Já když jsem byla těhotná a musela jsem ležet, tak přítel se o mě staral a i o další děti. A taky neremcal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.1.14 18:33

@šudlinka Já nevím, ale přijde mi lepší postarat se o děti a umýt nádobí další den, než mít doma naklizeno a pořádně nevědět, co vlastně děti dělaj. A docela tě chápu, že s pěti dětmi je to opravdu už zápřah. Takže hodně sil ať to zvládáš dál a na nějaký rejpalky se neohlížej :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 18:36

Začíná mi být některých chlapů docela líto. Evidentně se zde rozmáhá způsob života takový, že chlap by se měl správně ze všeho pos*at a ženská má mít nohy hore :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.1.14 18:36

@šudlinka Já od přítele nic nechci ale to neznamená že pro mě nic nedělá. Každý večer mi udělá masáž zad a chodí do práce tak co víc bych po něm měla chtít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:37

Mně to nevadí. Já jen si myslím, že je perfektní, že se chlap stará. Chce pomáhat, tak ať pomáhá. Teda spíš musí. Ona je v práci. Ale necítím to prostě tak, že by u nich byl všude bordel, ona neprala, nevařila, nestaral se o děti… Prostě jsou každý někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:38
@Anýsek18 píše:
@šudlinka Já od přítele nic nechci ale to neznamená že pro mě nic nedělá. Každý večer mi udělá masáž zad a chodí do práce tak co víc bych po něm měla chtít :palec:

Tak radši nelétej a šetři se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
19.1.14 18:39
@šudlinka píše:
Jelikož dělá dle počasí a od jara do podzimu, tak mě vozí v tu dobu, kdy je doma. Přítelovi „nepořádek“ nevadí, jelikož ví, co obnáší práce s 5 dětmi, moje práce, atd. Sám se bez řečí přičiní, ale opravdu bez řečí. Výčitky, proč není umyté nádobí nebo by bylo něco v lednici zkaženého, by si nedovolil.

Péče o 5 dětí je ovšem trochu jiná liga nemyslíš? To uznám i já, mám rád pořádek, ale nedovolil bych si kritizovat pokud by nešlo o nějaký extrém. Já když najdu něco prošlého v lednici, tak to vyhodím a neřeším to. Nádobí neřeším, jelikož ho žena nebo dcera dá rovnou do myčky. Jedinej já myji nádobí standardně. Ale co bych nesnesl jsou ty vagly, přes to by vlak nejel a pokud ví, že mu to vadí, tak to prostě musí dělat naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 18:39

@šudlinka Ano, oni dva se k sobě prostě nehodí. To je evidentní.
Jen mi přijde vážně úsměvné, že někomu vadí to, že je manžel rád s rodinou a nemá potřebu vysedávat v hospodě s kamarádama a domus e chodit jen vyspat. To jde vážně mimo moje chápání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:47

Můj taky je raději s rodinou, ale chodíme ven spolu sami dva nebo každý zvlášť. Zakl. manžel nikam nechce. Ona by ráda šla, bavit se. Já jsem taky byla včera večer na firemním večírku a na diskotéce. Je mi 37 let. To nemá člověk právo se ani bavit? Připadá mi, že si ji chce uzpůsobit k obrazu svému. Prostě nevím :nevim:
Krucipísek, kde je ta zakladatelka, aby nám ujasnila ještě pár věcí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.1.14 18:48

@šudlinka Já sem asi jiná. Odpočívat můžu večer ale dokud nemám uklizeno, navařeno a obstaraný zvířata tak si prostě nesednu :) A chlapa mám super. Do hospody nechodí, pivo si dá doma a jedno mu bohatě stačí a už jen to že teď vydělává pouze on mě žene k tomu aby tu byl pořádek. :) Opravdu ale nechápu některé zakladatelčiny stížnosti na chlapa. Pořád si stojím za tím že pokud by dělala vše co má chlap by jí neřekl ani slovo. A stěžovat si na chlapa co chodí do práce, stará se o děti a ještě po ní uklízí je vážně vrchol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.1.14 18:49

Njn ale nikdo ji nenutil, aby si ho brala a byla s ním. :think: A pokud se chce bavit, tak asi bude muset zapátrat v nižších ročnících :think:
Ti dva k sobě prostě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
19.1.14 18:50
@šudlinka píše:
Můj taky je raději s rodinou, ale chodíme ven spolu sami dva nebo každý zvlášť. Zakl. manžel nikam nechce. Ona by ráda šla, bavit se. Já jsem taky byla včera večer na firemním večírku a na diskotéce. Je mi 37 let. To nemá člověk právo se ani bavit? Připadá mi, že si ji chce uzpůsobit k obrazu svému. Prostě nevím :nevim:
Krucipísek, kde je ta zakladatelka, aby nám ujasnila ještě pár věcí.. :lol:

vždyť ten manžel chce chodit ven - chce jít do divadla, na tenis - to se nechce zakladatelce. Na firemní večírek mohla, nikdo jí to nezakázal - ale nedokázala si sehnat hlídání. Smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:51
@AngelLilly píše:
Njn ale nikdo ji nenutil, aby si ho brala a byla s ním. :think: A pokud se chce bavit, tak asi bude muset zapátrat v nižších ročnících :think:
Ti dva k sobě prostě nepatří.

To jo. To je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.1.14 18:51
@šudlinka píše:
Krucipísek, kde je ta zakladatelka, aby nám ujasnila ještě pár věcí.. :lol:

Jo asi by měla dorazit :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.14 18:53
@neumisa píše:
vždyť ten manžel chce chodit ven - chce jít do divadla, na tenis - to se nechce zakladatelce. Na firemní večírek mohla, nikdo jí to nezakázal - ale nedokázala si sehnat hlídání. Smůla.

Ale to je zase co chce on. Firemní večírek beru, to bych taky nejela bez zajištění hlídání. Ale šel by se bavit on s ní, kam by chtěla? Tenis taky nemusím, nejsem sportovní typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí