Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gingerka píše:
Tak mám i jiné přednostiPro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju, šlechtím plané jabloně, furt se hrabu v záhoně.
Vlastním ŘP, čili by mě můj nastávající nemusel nikam vozit, jablka mu nastrouhám i pocukruju a když bude hodnej, i ten štrůdl mu upeču.
Zakladatelko, jak jste na tom doma s nádobím? Mám si zabalit i plech na pečení?
@Terina89 píše:
Holky, nečetla jsem celou diskuzi.
Ale zakladatelko, děláš si srandu?Kdyby aspon polovinu z toho, za co ty se chceš s tím svým rozvést, dělal doma ten můj, tak ucvrkávám blahem.
![]()
A hlavně, kdybych čekala, že vyhodí plesnivé věci z lednice, tak bych se dřív dočkala toho, že ta plísen odejde i s tou lednici.
Tak to by u nás bylo stejné
.
A to chtěl dneska po mě malej upéct jablečnou bábovku, tak si říkám, že ji dělat nebudu, protože oloupat a nastrouhat jablka je opravdu namáhavá věc
.
Teda, chtěla jsem se taky přihlásit, ale vedle favoritky na 1. místo nemám šanci
ikdyž vedle zakladatelky…:-)
@nadus píše:![]()
olalaaa mame tu novou favoritku / 1. misto
Jelikož jsem se bez náhrady ušlého zisku vzdala prvního místa, přenechávám ho @Gingerka ![]()
@Kiky86 Přítel taky pomáhá, ale takhle fakt ne ![]()
@PetraPiranha Jasně
A já kráva ještě dneska tomu svýmu peču dort, když má narozky. Vykašlat jsem se na to měla, ať ho upeče sám a já vám sem potom dojdu napsat, jaká jsem chudinka
![]()
@nadus píše:
Podle mne uz to necte, ale vypisuje zadost o rozvod…![]()
A nebo strouhá jablka ![]()
@AngelLilly píše:
A nebo strouhá jablka
to me taky napadlo, mozna drti knizku z autoskoly ![]()
@Terina89
Přesně tak ![]()
Já si jen říkám, co zakladatelce vadí víc, jestli to že manžel má dobrou práci, nebo že jsou finančně zabezpečený, nebo to, že jí pomáhá a věnuje se dětem, nebo že není denně v hospodě atd.? ![]()
@PetraPiranha píše:
Tak to by u nás bylo stejne.A to chtěl dneska po mě malej upéct jablečnou bábovku, tak si říkám, že ji dělat nebudu, protože oloupat a nastrouhat jablka je opravdu namáhavá věc
![]()
.
A kdyz si ty jablka nakrajis na ctvrtky, tak je ani loupat nemusíš, u strouhání ti ta slupka zustane v ruce. ![]()
@Magnifique píše:
Moc hezky jste to tu rozjeli děvčata…![]()
![]()
![]()
… Udělali jste mi skvělou náladu po dnešních kilometrech na cestách…
Díky, jen tak dál…
![]()
![]()
Snad nechceš taky do pořadníku
Uvolnila jsem první pozici a zatím ji nikdo nevzal
![]()
@AngelLilly píše:
Snad nechceš taky do pořadníku![]()
Uvolnila jsem první pozici a zatím ji nikdo nevzal
![]()
No moment, první jsem já! ![]()
Je to moje první výhra v životě, celej den jsem nedočkavě přešlapovala u okna a těšila se na tu šťastnou chvíli, až budu manželovi vyprávět, jak jsem vyhrála ženicha. Pobalila jsem půlku domácnosti, včetně nové lopatky ke krbu. Manžel teda velkou radost neměl… Nevím proč
![]()