Váš názor na časté hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
20.1.14 14:32
@Gingerka píše:
Tak mám i jiné přednosti :andel: Pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju, šlechtím plané jabloně, furt se hrabu v záhoně. :mrgreen:
Vlastním ŘP, čili by mě můj nastávající nemusel nikam vozit, jablka mu nastrouhám i pocukruju a když bude hodnej, i ten štrůdl mu upeču. :jazyk:
Zakladatelko, jak jste na tom doma s nádobím? Mám si zabalit i plech na pečení? :mrgreen:
:mrgreen: :pankac: olalaaa mame tu novou favoritku / 1. misto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.1.14 14:41
@Terina89 píše:
Holky, nečetla jsem celou diskuzi.
Ale zakladatelko, děláš si srandu? :mrgreen: Kdyby aspon polovinu z toho, za co ty se chceš s tím svým rozvést, dělal doma ten můj, tak ucvrkávám blahem. :zed: :zed: A hlavně, kdybych čekala, že vyhodí plesnivé věci z lednice, tak bych se dřív dočkala toho, že ta plísen odejde i s tou lednici. :mrgreen:

Tak to by u nás bylo stejné :lol: :lol:.

A to chtěl dneska po mě malej upéct jablečnou bábovku, tak si říkám, že ji dělat nebudu, protože oloupat a nastrouhat jablka je opravdu namáhavá věc :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
20.1.14 14:41

Teda, chtěla jsem se taky přihlásit, ale vedle favoritky na 1. místo nemám šanci :-) ikdyž vedle zakladatelky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 14:43
@nadus píše: :mrgreen: :pankac: olalaaa mame tu novou favoritku / 1. misto

Jelikož jsem se bez náhrady ušlého zisku vzdala prvního místa, přenechávám ho @Gingerka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.1.14 14:48

@Kiky86 Přítel taky pomáhá, ale takhle fakt ne :-D

@PetraPiranha Jasně :mrgreen: A já kráva ještě dneska tomu svýmu peču dort, když má narozky. Vykašlat jsem se na to měla, ať ho upeče sám a já vám sem potom dojdu napsat, jaká jsem chudinka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
20.1.14 15:21

:mrgreen: :potlesk: Teda holky vy jí dáváte pěknou čočku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 15:25

Podle mne uz to necte, ale vypisuje zadost o rozvod… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 15:30
@nadus píše:
Podle mne uz to necte, ale vypisuje zadost o rozvod… :mrgreen: :mrgreen:

A nebo strouhá jablka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 15:36
@AngelLilly píše:
A nebo strouhá jablka :mrgreen:

to me taky napadlo, mozna drti knizku z autoskoly  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.1.14 15:58

@Terina89 :lol: :lol: Přesně tak :mrgreen:
Já si jen říkám, co zakladatelce vadí víc, jestli to že manžel má dobrou práci, nebo že jsou finančně zabezpečený, nebo to, že jí pomáhá a věnuje se dětem, nebo že není denně v hospodě atd.? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.1.14 17:14
@PetraPiranha píše:
Tak to by u nás bylo stejne :lol:.A to chtěl dneska po mě malej upéct jablečnou bábovku, tak si říkám, že ji dělat nebudu, protože oloupat a nastrouhat jablka je opravdu namáhavá věc :lol: :lol:.

A kdyz si ty jablka nakrajis na ctvrtky, tak je ani loupat nemusíš, u strouhání ti ta slupka zustane v ruce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.1.14 18:07

@CokeLady Skvěle řečeno. K tomu už není co dodat :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.14 18:36

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 19:11
@Magnifique píše:
Moc hezky jste to tu rozjeli děvčata… :potlesk: :palec: :hug: :kytka:… Udělali jste mi skvělou náladu po dnešních kilometrech na cestách… :hug: Díky, jen tak dál… :hug: :D :potlesk:

Snad nechceš taky do pořadníku :roll: :mrgreen: Uvolnila jsem první pozici a zatím ji nikdo nevzal :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.1.14 19:22
@AngelLilly píše:
Snad nechceš taky do pořadníku :roll: :mrgreen: Uvolnila jsem první pozici a zatím ji nikdo nevzal :think: :mrgreen:

No moment, první jsem já! :P
Je to moje první výhra v životě, celej den jsem nedočkavě přešlapovala u okna a těšila se na tu šťastnou chvíli, až budu manželovi vyprávět, jak jsem vyhrála ženicha. Pobalila jsem půlku domácnosti, včetně nové lopatky ke krbu. Manžel teda velkou radost neměl… Nevím proč :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí