Váš život po materiální stránce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.8.16 09:43
@unuděná píše:
@quinsley Souhlas.Velka loga a okate vystavene znacky frci jen u lidi, co si na tom chteji pohonit ego. Skutecne zamozni lide nemusi nikomu nic dokazovat timto zpusobem.

frčí u buranů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
27.8.16 09:56

Tohle je po hodně dlouhý době diskuze kde se fakt bavím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
27.8.16 11:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
27.8.16 11:34

@ka2ka já též, jen jsem v první desítce, tak si šetřím příspěvky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
27.8.16 11:46
@Luxusní.manzelka píše:
Někdy se manželem udivujeme, jak na tom někteří lidé jsou po těchto stránkach, dost často se i na toto tema bavíme, ja si myslim, ze málo kdo ma, to co vidí manžel jako průměr. A tak me zajima, jak si žijete vy? Předpokládám, ze zde budou jen takrka anonymní, což je pochopitelně samozřejmé.
Kde a jak často nakupujete treba oblečeni? Jaké značky? Mate automobil, nebo i vice, jak průměrně staré? Kolik vám treba měsíčně zbývá penez, po zaplacení poplatku? Vlastníte neco jineho kromě nemovitosti?

A ty se ptáš jako proto, že ti ostatní připadají chudí, nebo proč? Pokud se o tom doma často bavíte ve stylu, no koukej, nic nemaj, to je, viď, no jak tak můžou žít, případně, no jo, nechtěj, nemaj…tak být tebou bych byla velmi opatrná. Někdy pak „čas“ s člověkem pořádně zamává. Ono bohatství není v tom, kolik má člověk v peněžence, jestli ti to neuniklo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
27.8.16 11:53
@Barinec píše:
A mne by zajimal vas zivot po duchovni strance. Verite v duchovno ci boha? Ctete poezii ci beletrii? Chodite do divadla ci vystavy? Dokazete se zabavit bez mobilu, televite? Cim obohacujete vasi dusi? Travite s detmi cas jen tak, proste spolu? Nebo je tahate do ruznych parku, kde je někdo zabavi. Tyto veci nikoho nezajimaji, ale co mame za plotem nasi rodinne vily zajima kazdeho.
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
27.8.16 11:56
@Luxusní.manzelka píše:
Někdy se manželem udivujeme, jak na tom někteří lidé jsou po těchto stránkach, dost často se i na toto tema bavíme, ja si myslim, ze málo kdo ma, to co vidí manžel jako průměr. A tak me zajima, jak si žijete vy? Předpokládám, ze zde budou jen takrka anonymní, což je pochopitelně samozřejmé.
Kde a jak často nakupujete treba oblečeni? Jaké značky? Mate automobil, nebo i vice, jak průměrně staré? Kolik vám treba měsíčně zbývá penez, po zaplacení poplatku? Vlastníte neco jineho kromě nemovitosti?

Málo kdo má to co vidí tvůj manžel jako průměr?? Zvláštní věta, co je tedy ten průměr dle tvého muže? Jinak my si žijeme dobře, oblečení kupujeme podle potřeby, střechu nad hlavou máme, hlady neumíráme takže si myslím že se máme fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.16 12:01

Tak holky, my jsme hodne nadstandart. Mame velky barak s krytym bazenem, dve luxusni auta, dve chalupy, dva bytove domy na pronajem, vsechno na co si jen clovek vzpomene, ale co… Pred dvema lety me potkala tak strasna nemoc, ktera nam obratila zivot vzhuru nohama. Bylo to takove utrpeni, ze jsem prosila boha, ze vse objetuji, jen at jsem zdrava. Clovek, pozna, ze stesti neni o bohatstvi. Ja uz dva roky nejsem stastna a stale hledam rovnovahu. Majetek, nemajetek. To opravdove bohatstvi si nosime v sobe… Jinak pres to vsechno, co mame, zijem docela skromne. Dovolena na chalupe, obleceni ve slevach. Za co utracime dost, je kvalitni jidlo…

• Citovat
  • Upravit
6453
27.8.16 12:03

A tak ono je to fajn se pochlubit. Ale opravdu bohati lide i kdyz se treba chodi to nedelaji, víš?!!

• bezpečnost, soukromí -
  • pokora -
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.8.16 12:15
@Mišmiš píše:
A tak ono je to fajn se pochlubit. Ale opravdu bohati lide i kdyz se treba chodi to nedelaji, víš?!!
  • bezpečnost, soukromí -
  • pokora -
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
27.8.16 12:46
@Anonymní píše:
Tak holky, my jsme hodne nadstandart. Mame velky barak s krytym bazenem, dve luxusni auta, dve chalupy, dva bytove domy na pronajem, vsechno na co si jen clovek vzpomene, ale co… Pred dvema lety me potkala tak strasna nemoc, ktera nam obratila zivot vzhuru nohama. Bylo to takove utrpeni, ze jsem prosila boha, ze vse objetuji, jen at jsem zdrava. Clovek, pozna, ze stesti neni o bohatstvi. Ja uz dva roky nejsem stastna a stale hledam rovnovahu. Majetek, nemajetek. To opravdove bohatstvi si nosime v sobe… Jinak pres to vsechno, co mame, zijem docela skromne. Dovolena na chalupe, obleceni ve slevach. Za co utracime dost, je kvalitni jidlo…

ano když člověk začne marodit tak by dal všechno co má za to aby byl zase zdravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
27.8.16 12:51
@Takyjedna píše:
Se k tomu musím vyjádřit. Jsem ti taky prolezla profil… Netušila jsem tedy doposud, že je to něco tak intimního, jak se tu naznačuje. Jsem se jenom musela přesvědčit, jestli to je TA Ronja, z jiného drbacího serveru, které se děti dlouho nedařily? (Nebo aspoň po nich dlouho toužila) Jsem tě kdysi čítávala. To pak chápu, že se oproti tomu luxus v podobě, co tu naznačuje Luxusní manželka může jít zahrabat. Teď mám z toho na tváři lehký úsměv, důkaz, že vesmír tak nějak funguje zhruba spravedlivě? :) Moc ti to přeju. :)

Děkuju, to budu já :) Nakonec mám dětí jako smetí a jsme šťastní jako blechy, i když taky pořádně utahaní! (Jinak já tu ohledně profilu nic neřešila, mě je šumák, jestli tam někdo chodí nebo ne, ani popravdě nevím, co tam mám, páč sem chodím jen externě a jen občas. Mám totiž celkem fofr, s dětičkama a prací a dalšíma aktivitama :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
27.8.16 14:29

Zaplať pánbůh, že je mi nějaký materiální nadstandard úplně ukradený. Máme kde bydlet, spoříme synovi místo toho, abychom mu kupovali sto zbytečných hraček. Syn má oblečení z druhé ruky a my nakupujeme pro sebe až když se to staré nedá nosit. Takže třeba já mám kabát na podzim už deset let, kabelku 12. Letos už to bude určitě jejich poslední sezona, protože vydaly veškerý svůj potenciál :-) Nepotřebuju troje boty na každou příležitost ani pět kabátů různých barev.
Mám známé, opravují rodinný domek jako my, ale jejich příjem je o polovinu větší, než ten náš. Jejich děti mají asi 4 auta na dálkové ovládání a fakt spoustu hraček, jezdí k moři nebo na drahé výlety (jakože třeba 3 000,– za jednodenní výlet), ale stejně je ta paní pořád nespokojená, že nemají dokončený ten dům a že jezdí jen do Chorvatska a ne třeba do Řecka. Takže její chlap bere fušky a přesčasy, aby teda víc vydělal a to se jí pak zase nelíbí, že je pořád pryč. Takže jsem šťastná, že jsme v podstatě nenároční a nemusíme se kvůli penězům a majetku hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.8.16 15:09
@Luxusní.manzelka píše:
@Anonymní píše:
Mame 3 auta, mame dum a pozemek na kterém je bazén a sklípek, nakupujeme 1× za 3 mesice ( Gant, Jerem, TH, Lacoste, Replay, ) a kdyz se nam neco libi tak nepravidelně ( LV, Hugo Boss, Versace, Prada… )

Ježiši, tak to tě lituju, to se moc dobře nemáte, já bych řekla že jste spíš trochu podprůměr :,( :,( hele, my máme několik nemovitostí, nejen v Čr ale i v zahraničí, na dovolenou jezdíme i 5 krátkrát ročně. Máme luxustí jachtu a soukromí ostrov v Karibiku. Já mám doma k dispozici služku a uklízečku. Už nevímeco s prachama, tak přemýšlím že si budeme utírat zadky pětilitrama. :think: :lol: :lol: :lol: no tak sis tu na všech namastila ego, tak jsem to ti ho trochu zchladila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.8.16 15:13
@Luxusní.manzelka píše:
Celým jménem Marc Jacobs

tak od Jacobse beru jenom kafe, ale zase docela často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová