Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se máme fantasticky, dopřáli jsme si pět dětí, což je takový luxus, že se proti němu můžou nemovitosti v hlavních městech a nejdražší vozy jít zahrabat ![]()
@Blanka S píše:
Já i myslím, že mám víc než spousta žen tady na emiminu. Dvě báječné, šťastné a zdravé děti co mají co jíst, kde spát co na sebe a hlavně rodiče co jsou spolu a mají se rádi.To, že nemám barák, BMV, umělé kozy a luxusní hadry za statisíce mne netrápí.
@Burj Chalifa píše:
Věřím, čtu, technika, Fb atd. nezájem, na materiální věci si nepotrpím, jsem materiálně skromná. Mobil nechtějte viděl, tlačítka, pravěk. Zvoní, budí a posílá sms. Stačí.
jůů taky mám tlačítkáč:-), dokonce s prasklým displayem, přesto že bych si mohl za denní zisk koupit novýho apla:-)
nerad měním věci na které jsem zvyklý.
Příspěvek upraven 26.08.16 v 22:20
@Burj Chalifa píše:
Tyhle dotazy mi připadají vlezlé a slizké. Co je komu do toho, co mám a nemám, kolik mi zbyde po zaplacení poplatků? K čemu bude přehled mé materiální situace? Já se jí taky neptám. Co ji vede tahat z lidí takové osobní informace?
Me spis zajima, co vede lidi na tyto otazky odpovidat. To jako opravdu se nekdo chytne na jakkoli osobni vykopnutou otazku?
Ses přišla vytahovat na maminky s dětma? Mě by zajímala jiná věc? Nakolik ses o ten váš majetek zasadila ty? Nebo ti jen spadl do klína? A jestli je pro tebe životní prioritou majetek nebo máš v hodnotovém žebříčku i něco jiného než luxus, který svítí z tvého nicku? Nemyslím, že majetek je tou nejvyšší metou v životě. Pro mě má mnohem větší hodnotu pomoci druhému člověku a nenechat ho ve štychu.
@VitaminC píše:
Ja naprosto otevrene reknu, ze mam holou prdel.Pred par rokama jsem klepala na azylak a v kapse mela dva tisice, do porodu osm tydnu.
Dnes po ctyrech letech si pronajimam byt, ktery jsem si vybavila, byli jsme na dovolene, radost jsem si udelala novou telkou a notebookem.
Mam docela dobrou praci, zvysuju si kvalifikaci.
Zivot neni pericko. Ale jestli je fakt podstatne, do ceho oblikam syna, tak je to HM
Smesna diskuze..
Tak v mých očích jsi „větší“, jak kdokoliv tady…
@VitaminC píše:
Ja naprosto otevrene reknu, ze mam holou prdel.Pred par rokama jsem klepala na azylak a v kapse mela dva tisice, do porodu osm tydnu.
Dnes po ctyrech letech si pronajimam byt, ktery jsem si vybavila, byli jsme na dovolene, radost jsem si udelala novou telkou a notebookem.
Zivot neni pericko. Ale jestli je fakt podstatne, do ceho oblikam syna, tak je to HM
Smesna diskuze..
Gratuluji k odrazu ode dna a držím pěsti, at se daří ![]()
@Cuddy píše:
Me spis zajima, co vede lidi na tyto otazky odpovidat. To jako opravdu se nekdo chytne na jakkoli osobni vykopnutou otazku?
bohužel ano. Hned tu sypou údaje, částky, soupis majetku, závazků…Velmi naivní, tím spíše vzhledem k tomu, co vše za údaje se dá na internetu spárovat.
@PetraJ píše:
Mám se na hovno.
Jsem samoživitelka s podprůměrným platem a průměrnýma alimentama.
Ale klidně si na mě můžete pohonit ego.
@Ronja píše:
My se máme fantasticky, dopřáli jsme si pět dětí, což je takový luxus, že se proti němu můžou nemovitosti v hlavních městech a nejdražší vozy jít zahrabat
@Burj Chalifa píše:
Věřím, čtu, technika, Fb atd. nezájem, na materiální věci si nepotrpím, jsem materiálně skromná. Mobil nechtějte viděl, tlačítka, pravěk. Zvoní, budí a posílá sms. Stačí.
taky mám tlačítkáč…Přechytralý mobil bych nechtěla.
@VitaminC píše:
Smesna diskuze..
Velice Te obdivuji!! A moc ti přeji, aby se dařilo dal
a radost ze synka ![]()
Víte, co je sranda? Jak se zvýšila návštěvnost mého profilu hned poté, co jsem uvedla, že vše podstatné je na něm uvedeno. Mám tam, totiž, vážené zvědavé kolegyně zcela záměrně h..o a chytly jste se jak vosy na cukrovou vodu. ![]()
@Blanka S jednoznacne souhlas. Zakladatelka ma bud problem se svym zivotem a maskuje to nesmyslnou diskuzi. Nebo se v patek vecer proste nudi a troluje. No nic, jdu si docist Vergilia v originale. ![]()
@Barinec píše:
@Blanka S jednoznacne souhlas. Zakladatelka ma bud problem se svym zivotem a maskuje to nesmyslnou diskuzi. Nebo se v patek vecer proste nudi a troluje. No nic, jdu si docist Vergilia v originale.
ještě je tu varianta, že je to maskovaný čmuchal finančního úřadu ![]()