Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dana112 píše:
@_.Emilyyy Ale moc tve dceri nezavidim, tak mala a tak hubena. Nemela nekdx problemy s výškou ve skole? Jako jestli se ji nekdo neposmival?
Ale zase se rika, ze kluci chteji male holky
Mam 150 cm a 45 kilo a jsem spokojena, nemenila bych. Manzel ma 185. Jedina nevyhoda je u regalu v obchode, obcas musim nekoho poprosit, at mi z vysky neco poda
chlapi se smeji
@Božislava píše:
Kolik važí přítel?
Nemam tušení
, svaly taky hodne vazi, pročpak?
Moje dcera se zase nestydí, vyvařuje si doma kalíšek a je schopna se kvůli tomu se mnou pohádat (je to nechutné a dělá si to v hrnci, ve kterém si já dělám jídlo, ale ona si odmítá koupit nový). Co já bych dala za to, aby se raději styděla.
@me57h píše:
Moje dcera se zase nestydí, vyvařuje si doma kalíšek a je schopna se kvůli tomu se mnou pohádat (je to nechutné a dělá si to v hrnci, ve kterém si já dělám jídlo, ale ona si odmítá koupit nový). Co já bych dala za to, aby se raději styděla.
Co se tyče tvých dcer, tak ti na nich vsechno vadi
![]()
Já teda musím říct k úvodnímu příspěvku zakladatelky, že když jsem to poprvé dostala, taky jsem to řekla mamce, s prosbou ať to nikomu neříká…
sotva jsem vyměnila první vložku, už to vědělo celé příbuzenstvo, od té doby se jí nesvěřuju s ničím…
takže prosbu dcery bych akceptovala..
@me57h píše:
A proc ji ho nekoupis ty? ![]()
@Anonymní píše:
A proc ji ho nekoupis ty?
radši se neptej, to je na samostatnou diskuzi ![]()
@smurfka píše:
radši se neptej, to je na samostatnou diskuzi
aha, ja ji neznam no ![]()
@Anonymní píše:
aha, ja ji neznam no
Bud rada, o nic si neprisla..
@Anonymní píše:
@vendulaaa Pokřivené je už jen to, že nazýváte ženy s jiným typem postavy hrošicemi. Takové jako vy pak vyplodí další podobného smýšlení a adeptka na šikanátora je na světě.
No holka, když se o někom říká, že je vyzáblý jako koza, tak je taky někdo tlustý jako prase. Já to nazvala jiným zvířetem, které mi přijde více faldíkovaté. To prase je přece jenom takové hladce kulaté.
Takže já si za tím svým příspěvkem, že mohou existovat ženy s typem postavy hrošice a je to zaviněno geny, naprosto neanonymně stojím.
A ano, plodím další hubené děti, které nemají po kom být tlusté, protože v rodině prostě nemáme…
@_.Emilyyy nenech se tu zbytečně zdeptat, holku máš v pořádku ![]()
To ucitel nemuze delat v dnesni dobe, stezovala bych si u reditele. a Muzi o tom nechteji slyset. ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@ivašot. Já v patnácti vážila 44 kg
měřila jsem 173 a taky všechno v pohodě. Učitelky měly občas tendenci to hrotit, ale i doktorka řekla, že jsem v pořádku
Nemocná jsem byla jednou do roka a jiné problémy jsem neměla. ![]()