Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eliška píše:
Prosím, at nemusím zakládat novou diskusi
mám listové těsto, mražené borůvky a rybíz, smetanu 30% 200 ml, napadá vás nějaký recept na koláč? Případně něco zítra dokoupím. Díky
tady byly nekde vedle ty buchty:D
Eliska
A mas vajicko? tu smetanu bych smichala se zloutky a vyslehanymi bilky,pridala cukr a to ovoce,naplnila listove testo a upekla bych smetanovej strudl.
Nemám ani vejce (všechny padly na chlebíčky na oslavu), ani tvaroh, ale tak zítra koupím. Původně jsem myslela něco k snídani, ale to asi nepůjde ![]()
tak tam dej jen to ovoce,posyp cukrem jestli je vanilkovej,jestli ne tak obyc, neboj suchy to nebude a kdyz to osladis tak to bude mit vybornou sladkokyselou chut.
Tchyne dela z listoveho testa takove obdelniky jen je upece posypane cukrem a pak je proklada ovocem a slahackou smichanou s kakaem nebo jen s cukrem,necha ztuhnout v lednicce,je to dobry.
Dobrej nápad, mám vlastně takovej ten ztužovač nebo i agar a díky rybízu to nebude mdlý. díky!
pudink jsem měla doma poslední a děti ho snědly k večeři
Jak U vyjedeného krámu, zítra se jede na velký nákup!
Monjie píše:
me napadlo plneny pundinkem a ovocem !mnam:D
Až jsem z toho teď chytla mlsnou ![]()
Eliska
ty plneny ctverecky jsou fakt dobry decka se po tym muzou utlouc a hlavne to dobre vypada, muzes treba udelat pulku te slahacky kakaove a pulku bile, a tak to prolozit mezi ty dva ctverce z listoveho testa takovej sladkej sandwich.
tak at vam chutna at uz upeces cokoli,
Já zítra vařit budu jen pro malou. Máme zelňačku
ze denška. To si raději ohřeji párek
bertík28 píše:
Já zítra vařit budu jen pro malou. Máme zelňačkuze denška. To si raději ohřeji párek
Mňam, tobě nechutná ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat