Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes jsem vzala vepřovou pečeni, pomazala olejem, osolila, opepřila, položila na alobal, obsypala nějakou zeleninou, zabalila a 2 hodiny pekla. Jako příloha brambory.
tak jsem si koupila kuskus a teď nevím co s ním ![]()
poraďte sím něco dobrého ![]()
dzarunka píše:
tak jsem si koupila kuskus a teď nevím co s ním
poraďte sím něco dobrého
Jé kuskus dělám často, jako příloha se hodí skoro ke všemu ![]()
Kuskus je moc dobrý, nejraději ho mám ráda,když si na pánvi osmahnu pórek a přidám tuňáka a smíchám dohromady ![]()
Nebo kuskus s cibulí a soja masem .. nebo s párkem a mrkví opravdu dobré ![]()
Nebo s taveným sýrm a česnekem. Je to rychlovka ![]()
vyndala jsem kuřecí paličky a zbyl mi tu porek tak to asi hodím společně do trouby
a k tomu asi rýži
Dostala jsem nový recept na ředkvičkovou omáčku a musím říct, že je dost dobrá ! ![]()
Takže dnes vepřová s ředkvičkovou omáčkou a šťouchané brambory ![]()
lumáťa píše:šup sem s receptem
Dostala jsem nový recept na ředkvičkovou omáčku a musím říct, že je dost dobrá !Takže dnes vepřová s ředkvičkovou omáčkou a šťouchané brambory
dzarunka píše:lumáťa píše:šup sem s receptem
Dostala jsem nový recept na ředkvičkovou omáčku a musím říct, že je dost dobrá !Takže dnes vepřová s ředkvičkovou omáčkou a šťouchané brambory
Jj, ráda. Momentík, musím to přepsat a teď „ruší“ prckové ![]()
lumáťa píše:dzarunka píše:Jj, ráda. Momentík, musím to přepsat a teď „ruší“ prckovélumáťa píše:šup sem s receptem
Taák, jeden prcek už spinká ![]()
Recept: Osolenou a opepřenou kotletu
opeču na pánvi z obou stran a vyjmu (pak dopeču v troubě). Na stejné pánvi od masa orestuju cibuli a česnek - dám na šťouchané brambory - mňam.
Omáčka: nakrájené ředkvičky restuju na másle cca 3minuty, pak přidám hl. mouku a udělám jíšku. Zaleju mlékem (na svazek ředkviček cca 250ml mléka) a zavařím. Ochutím solí, octem a cukrem. Na závěr přidám nasekanou petrželku. Mňam.
A je to docela rychlý jídlo ! ![]()
![]()
dnes pizza z mrazáku ![]()
Zítra rajská s masovýma kuličkama a těstovinama.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat