Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska píše:
A já bych zas potřebovala poradit co s kotletou. Řízky jsme měli nedávno, tak prosím o radu na nějakou mňamku.
@eshta jen se ještě zeptám. Když tam dám ten sýr, co to udělá? Nebude to v tom sosu moc rozblemcané? Já třeba nemám ráda sýr v masových závitkách, ale chutná mi zapečený.
@nikita066 Já je peču s kysaným zelím a kmínem na způsob kachny a k tomu br.knedlík, noky.
holky a já mám vyndanou kýtu a taky nějak nevím co z toho
řízky nechci-mohli by jste taky poradit ![]()
@Hromnice píše:
holky a já mám vyndanou kýtu a taky nějak nevím co z tohořízky nechci-mohli by jste taky poradit
Peču buď na česneku a k tomu špenát a brambor/noky/br.knedlík. A nebo pod plátky kýty hodím kysané zelí a k tomu dělám br.knedlík/noky.
My dneska budeme mít kuře na paprice a k tomu rýži. Udělám toho víc, at nám zbyde na zítra.
@Paoloska píše:
@eshta jen se ještě zeptám. Když tam dám ten sýr, co to udělá? Nebude to v tom sosu moc rozblemcané? Já třeba nemám ráda sýr v masových závitkách, ale chutná mi zapečený.
ten sýr zůstane na kotletě, do sosu se nedostane. Jestli jo nechceš tak ho tam prostě nedávej
já vždy pokladu jen trošku a jen tu kotletu, tohle jídlo se sice vrství, ale jen ta první vrstva cibule je všude a pak už jen vrstvíš na kotlety ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat