Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale asi pochopíte, že nechci být bombardována SZ. Já měla jednoho partnera, který mi dokonce řekl, že prý ji mám krásnou, ne jako některé ženy. Tak to jsem třeba nepochopila, jak to mohl myslet… byla jsem po dvou dětech.No a musím říct, že asi díky tomu se vyžíval v orálním sexu.
![]()
Podle mně tohle říkají jen tak, moc bych tomu nevěřila…orální sex netuším, jestli je nějaký ukazatel..spíš na to někdo je víc a někdo méně
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale asi pochopíte, že nechci být bombardována SZ. Já měla jednoho partnera, který mi dokonce řekl, že prý ji mám krásnou, ne jako některé ženy. Tak to jsem třeba nepochopila, jak to mohl myslet… byla jsem po dvou dětech.No a musím říct, že asi díky tomu se vyžíval v orálním sexu.
![]()
no ja myslim ze to myslel ze ju nemate vytahanou tak jako jine, me to totiz uz taky jeden muz rekl ![]()
@martina82
Co vám řekl? Něco o vjezdu do pískovny, nebo pochvalu nad vysoce dobře udržovaným stavem? ![]()
@Doctus píše:
@martina82
Co vám řekl? Něco o vjezdu do pískovny, nebo pochvalu nad vysoce dobře udržovaným stavem?
ze mi nevisi pysky, nemam je vytahany ani vytahanou diru
takze v ni neplave jak v mori ![]()
Můj se taky pochvalně vyjadřuje o mojí, že je krásná, sladká, sexy ( větší malé pysky mu nevadí, naopak nemá rad broskvicky, přijde mu to infantilní), orální sex dělá rad a často a s chutí. Sedíme k sobě. Taky mám dvě děti ( a jeden nastrih, naštěstí není skoro vidět, kdo neví kde a co hledat, nevšimne si).
@Anonymní píše:
Můj se taky pochvalně vyjadřuje o mojí, že je krásná, sladká, sexy ( větší malé pysky mu nevadí, naopak nemá rad broskvicky, přijde mu to infantilní), orální sex dělá rad a často a s chutí. Sedíme k sobě. Taky mám dvě děti ( a jeden nastrih, naštěstí není skoro vidět, kdo neví kde a co hledat, nevšimne si).
no ja taky mluvila o takovych pyskachc co visi jak kule, par fotek sem videla na netu a bylo to
taky mam nastrih a jak rikate kdo nevi ani si nevsimne ![]()
@martina82 píše:
no ja taky mluvila o takovych pyskachc co visi jak kule, par fotek sem videla na netu a bylo totaky mam nastrih a jak rikate kdo nevi ani si nevsimne
No to musí být humáč. ![]()
@martina82
Pošli foto (toho humáče), když chceš, tak i něco hezčího na porovnání. ![]()
@martina82 píše:
no u me nastesti ne
No u mě taky ne, proto se divím ![]()
@Doctus píše:
@martina82
Pošli foto (toho humáče), když chceš, tak i něco hezčího na porovnání.
no videla sem to pred rokem na fb, jinak tady bych radej ani nedavala kdybych neco mela, nerada bych byla vyloucena
aby si nekdo nestezoval vime jak to tu chodi ![]()
@martina82
A nějakou hezčí variantu? Někdo má vlastní intimní fotečky. ![]()
@Doctus píše:
@martina82
A nějakou hezčí variantu? Někdo má vlastní intimní fotečky.
mam ale schovane
jen pro jedny oci ![]()