Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
25.10.15 20:55
@Venetia píše: tak aspon bys vedel na cem jsi, neni to lepsi nez kdyz si to dotycny /a/ mysli a pritom ti septa, jaka je to krasa :mrgreen: To mi prijde vetsi eklhaft

abych rek pravdu, tak zadnou nehezkou jsem nevidel, je pravdou, ze kazda je jina, ale vsechny krasne, a to mam rad jen krasne zenske s krasnym prislusenstvim :D :kytka: :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 20:58
@káťa píše: Souhlas. I když většina lidí (je jedno jestli chlap nebo ženská) si to spíše pomyslí v duchu a poté ze vztahu pod různými jinými záminkami (neb nechce protějšek ranit), vycouvá…

ono to vycouvani muze byt z jakychkoli duvodu, je zajimave, ze vetsina lidi nechce rici pravdu, treba, ze ma nekoho zajimavejsiho nez tebe a podobne, pak blekota nesmysly

takze troche jinak, nehledej chyby na sobe ani na nem, proste to nevyslo, zivot jde dal, jinak skoncis jako nas znamy Kratimira, ktery ma sice tabulkovy prumer, ale pored si namlouva, ze je to kvuli jeho tehle nedostecnosti, a nikdy nepochopi, ze si to dela treba jen temi hloupymi kecy okolo nebo, ze proste kolem prosel zajimavejsi frajer :D

Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 20:59
@Pesimista píše:
abych rek pravdu, tak zadnou nehezkou jsem nevidel, je pravdou, ze kazda je jina, ale vsechny krasne, a to mam rad jen krasne zenske s krasnym prislusenstvim :D :kytka: :kytka: :hug: :hug:

Tak já tvrdím, že jsem nehezké ba až ošklivé viděla. Sice jen na obrázcích, ale přece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 21:03
@Descent píše: Tak já tvrdím, že jsem nehezké ba až ošklivé viděla. Sice jen na obrázcích, ale přece :nevim:

ano, to ja na obrazcich take, ale v realu jich tech takto „fotogenickych“ je asi poskrovnu,

maminko mohu si s tim hrat, rika chlapecek a drzi mamincino prso, ano Pepicku, ale nechod mi s tim daleko :D a tak by se dalo I pokracovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 21:05
@Pesimista píše:
ano, to ja na obrazcich take, ale v realu jich tech takto „fotogenickych“ je asi poskrovnu,maminko mohu si s tim hrat, rika chlapecek a drzi mamincino prso, ano Pepicku, ale nechod mi s tim daleko :D a tak by se dalo I pokracovat :D
:lol: :lol: Hele já viděla jenom svojí, v reálu žádnou jinou, když nepočítám nějaké společné převlíkání, sprchy na bazénech atd :nevim: Takže takhle to porovnávat nemůžu, no :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 21:11
@Descent píše: :lol: :lol: H… :nevim: Takže takhle to porovnávat nemůžu, no :lol: :lol:

tak to ja mel stesti a mohl porovnavat, byt jsem vlastne neporovnaval, uzival jsem si tech daru od boha :think:

Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 21:12
@Pesimista píše:
tak to ja mel stesti a mohl porovnavat, byt jsem vlastne neporovnaval, uzival jsme si tech daru od boha :think:
:pankac: :pankac: Mě je porovnávání vagín k ničemu, já můžu porovnat pouze pánské chlouby, no :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 21:13
@Descent píše: :pankac: :pankac: Mě je porovnávání vagín k ničemu, já můžu porovnat pouze pánské chlouby, no :mrgreen: :mrgreen:

a porovnavas v realu,, nebo si toho co mas uzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 21:15
@Pesimista píše:
a porovnavas v realu,, nebo si toho co mas uzivas?

Užívám si to, co mám doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 21:16

Zajimave je, ze cim krasnejsi zenska, tim ma vetsi starost, jestli se bude libit, jestli ma vse tak spravne krasne a podobne starosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 21:17
@Descent píše:
Užívám si to, co mám doma ;)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 21:18
@Pesimista píše:
Zajimave je, ze cim krasnejsi zenska, tim ma vetsi starost, jestli se bude libit, jestli ma vse tak spravne krasne a podobne starosti :think:

Tyjo a to já si spíš myslím naopak :think: Čím hezčí ženská, tím víc je jí to fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
25.10.15 21:45

Jinak penis by měl být pevný :mrgreen: Volám @Doctus je na to nějaká měrka a ISO norma? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.10.15 22:04
@Descent píše: Tyjo a to já si spíš myslím naopak :think: Čím hezčí ženská, tím víc je jí to fuk :lol:

zajimave, ja nabyl dojmu, ze to skutecne resi ty, ktere to prave resit nemusi, protoze maji nadeleno od boha, mozna to je troche jinak, krasne zenske pritahuji sberatele, ti je pouziji a vymeni, tak mozna pak maji pocit, ze to je pro nejakou jejich nedostecnost, ze byly rychle vymeneny, kdyz si vybiraji dobrodruhy, nevim, ale tak s emi to jevi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.10.15 22:06

@Pesimista To bude asi kus od kusu si myslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie