Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 píše:![]()
takze vysokyho
ale ja su prtava
![]()
snad ti neni patnact, ak uz neco jsi poznala v zivote, tak vis ![]()
@Pesimista píše:
ale casto vidim parecky, chlap mansi nez zenska a jak se nese, ze ma krasnou zenskou, nezda se, ze by jim to nejak vadilo, alespon na prvni pohled
myslím, že chlapům to opravdu vadí o dost měně
@Pesimista píše:
samozrejme, u chlapu plati prece to zname, komu pan buh nedal na vzrustu, tomu pridal na chvostu, spokojenost na obou stranach
to těžko ![]()
@Pesimista píše:
snad ti neni patnact, ak uz neco jsi poznala v zivote, tak vis
Si z toho delam (_,_)
![]()
@Venetia píše:
tomu nevěřím
na vlastní voči jsem to viděl. hodně výmluvný človíček, drsným přesně jak to ženy mají rády, přitom romantik a svůdník. Jeho partnerka je o hlavu vyšší a je fakt nádherná a jeho penis má pod 10 cm, k tomu se přiznal hodně nalitý
Takže lidičky co z toho mají depku, není to o penisu ale o všem ostatním. Já třeba penisem svoji pitomou povahu nikdy nevykompenzuji
![]()
Pekny vecer vsem, mozna uz to zde bylo (za to se omlouvam), ale vsech 320 stranek projit nedokazu. Mam takovy mensi/vetsi problem. Abych vysvetlila situaci… Dva roky jsem chodila s velmi „vyvinutym“ pritelem(+- 22/6). Ze zacatku to rozhodne nebylo jednoduche, ale byl s nim vcelku obratny a po kratke chvili jsem si sexualni hratky s nim zacala velmi uzivat. Po zhruba dvou letech jsme se rozesli a ja se pote nejakou dobu do zadne nove znamosti nehnala. Ted jsem konecne zacala znovu randit, novy pritel je moc super a jsem do nej pekne zakoukana, jen v jedne veci to trochu vazne. Je prumerne vyvinuty jako kazdej zdravej chlap (tak 15/4) ale ja ho i presto ze od posledniho sexu s byvalym ubehl prakticky pulrok moc necitim a nedokazu si to moc uzit. Muzete namitnout, ze sex neni to jedine ve vztahu, ale precijen… Nechci pusobit jako blbka s vytahanou… co resi prkotiny. Budu moc rada za Vase zkusenosti a rady.
Predem dekuji za odpovedi.
Jani
Jako 15cmv pozoru a na sirku taky nic moc.. Kdyby clovek byl tlustej tak se tam ani nedostane ne?:D ne pardon to neni vtipny, jelikoz vztahy jak nefungujou v posteli, tak nefunguji vubec tak reseni bych mela jedno.. Najit si jineho..nebo co jit za doktorem a za par penez si ji nechat kvuli nemu stahnout? Pokud s nim fakt chces byt
Příspěvek upraven 25.11.15 v 19:35
@Janulina91 píše:
Pekny vecer vsem, mozna uz to zde bylo (za to se omlouvam), ale vsech 320 stranek projit nedokazu. Mam takovy mensi/vetsi problem. Abych vysvetlila situaci… Dva roky jsem chodila s velmi „vyvinutym“ pritelem(+- 22/6). Ze zacatku to rozhodne nebylo jednoduche, ale byl s nim vcelku obratny a po kratke chvili jsem si sexualni hratky s nim zacala velmi uzivat. Po zhruba dvou letech jsme se rozesli a ja se pote nejakou dobu do zadne nove znamosti nehnala. Ted jsem konecne zacala znovu randit, novy pritel je moc super a jsem do nej pekne zakoukana, jen v jedne veci to trochu vazne. Je prumerne vyvinuty jako kazdej zdravej chlap (tak 15/4) ale ja ho i presto ze od posledniho sexu s byvalym ubehl prakticky pulrok moc necitim a nedokazu si to moc uzit. Muzete namitnout, ze sex neni to jedine ve vztahu, ale precijen… Nechci pusobit jako blbka s vytahanou… co resi prkotiny. Budu moc rada za Vase zkusenosti a rady.Predem dekuji za odpovedi.
Jani
pul roku jsi tedy s nikým nespala a moc necítíš ted ani, jak píšeš, průměr.. ![]()
No nevím…
![]()
třeba jsi na něj velká Ty
-
Já měla pár chlapů, každej jinej, rozhodně jsem se udělala vždy… Vždyť je nejcitlivější vchod a poštěvaček…takže velikost není duležitá…ale když se udělá po třech tazích a řekne sory…je hnus!!! Vydržela jsem to pár let a pak natvrdo bez ostychu!!! Řekla jsem, že má hubu…nekdy mu natáhnu gumu i přes předkožku…aby něco vydržel…
no už jsme spolu 20 let a někdy to stojí za ho.no a někdy je to boží
jinak 19…4.5 což není málo…ale co z toho, když 4 potahne a musi se čekat…než ho to přejde…a to udělá 5× a trvá to max 10 minut…z gumou je to o minimum delší.
Nechci pusobit jako blbka s vytahanou… co resi prkotiny.
tak to neřeš a užij si to 15/4 co by za to někdo dal ![]()
@WERISKA píše:
pul roku jsi tedy s nikým nespala a moc necítíš ted ani, jak píšeš, průměr..![]()
No nevím…
třeba jsi na něj velká Ty![]()
-
@Lima69 píše: @Janulina91 a jestli si nezvykneš tak musíš hledat dál
vlastni zkusenost?