Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@WERISKA
Ne, žena nemá nikdy vjezd do pískovny, ani žádnou propast Macochu. Chlap má prostě malé péro a basta. Co je na tom, že jí tam hladce vrazí obě ruce a ještě si s nimi zatleská.
nikdy jsem o soucasnem nerekla, ze ma maleho. Ano je mozne, ze ji mam proste velkou a basta, mimochodem mam 165cm a vazim 48kg. Nebo jsem jen zmlsana. No a pul roku… pravdou je, ze jsme spolu s byvalym nekolikrat „porozchodove“ jeste spali. A „najdi jineho“ proste mi to prijde neskutecne prizemni se s nekym rozchazet jen kvuli nekompatibilite v teto oblasti…
@WERISKA píše:
to je hrozný![]()
![]()
![]()
Ale ne, tak v 24 letech si stěžovat, že necítím…
ty jo, co bude dělat za 10 let![]()
No, co, bude smilnit s koněm. ![]()
@Janulina91 píše:
nikdy jsem o soucasnem nerekla, ze ma maleho. Ano je mozne, ze ji mam proste velkou a basta, mimochodem mam 165cm a vazim 48kg. Nebo jsem jen zmlsana. No a pul roku… pravdou je, ze jsme spolu s byvalym nekolikrat „porozchodove“ jeste spali. A „najdi jineho“ proste mi to prijde neskutecne prizemni se s nekym rozchazet jen kvuli nekompatibilite v teto oblasti…
do 30 let jsem měla stále 48-49 kg..
to není o váze,..
třeba jen toužíš ( v hlavě) po tom velkém a srovnáváš.. Tak pak koukej jinde. ![]()
@WERISKA
Náhodou i takový tapír má pěkného, sice na mě nemá, že jo. ![]()
pro zájemce
@Doctus píše:
@WERISKA
Náhodou i takový tapír má pěkného, sice na mě nemá, že jo.![]()
pro zájemce
https://www.youtube.com/watch?…
ted mám cukání- podívat se - nepodívat se…
![]()
@Doctus píše:
@WERISKA
Náhodou i takový tapír má pěkného, sice na mě nemá, že jo.![]()
pro zájemce
https://www.youtube.com/watch?…
vtipálku
![]()
@WERISKA
To není možné, když kliknu na odkaz, tak se mi to video otevře.
@Doctus píše:
@WERISKA
To není možné, když kliknu na odkaz, tak se mi to video otevře.
ted nevím jak je na tom tapír - a neusnu
![]()
@WERISKA píše:![]()
![]()
mě ne
ted nevím jak je na tom tapír - a neusnu
![]()
![]()
![]()
Mě to přehrát jde a věř mi, bud ráda, bys asi stejně neusnula ![]()
@Jančakecalka píše:
Mě to přehrát jde a věř mi, bud ráda, bys asi stejně neusnula
Díky, ted jsem ještě více zvědavá
![]()
@Doctus píše:
Pro méně zručné surfaře přikládám screenshot!
on se chudák napíchl na nějaký klacek..
![]()
neke…
to není možný
![]()
@Janulina91 píše:
Pekny vecer vsem, mozna uz to zde bylo (za to se omlouvam), ale vsech 320 stranek projit nedokazu. Mam takovy mensi/vetsi problem. Abych vysvetlila situaci… Dva roky jsem chodila s velmi „vyvinutym“ pritelem(+- 22/6). Ze zacatku to rozhodne nebylo jednoduche, ale byl s nim vcelku obratny a po kratke chvili jsem si sexualni hratky s nim zacala velmi uzivat. Po zhruba dvou letech jsme se rozesli a ja se pote nejakou dobu do zadne nove znamosti nehnala. Ted jsem konecne zacala znovu randit, novy pritel je moc super a jsem do nej pekne zakoukana, jen v jedne veci to trochu vazne. Je prumerne vyvinuty jako kazdej zdravej chlap (tak 15/4) ale ja ho i presto ze od posledniho sexu s byvalym ubehl prakticky pulrok moc necitim a nedokazu si to moc uzit. Muzete namitnout, ze sex neni to jedine ve vztahu, ale precijen… Nechci pusobit jako blbka s vytahanou… co resi prkotiny. Budu moc rada za Vase zkusenosti a rady.Predem dekuji za odpovedi.
Jani
Mám ten samy problém, ale upřednostnil a jsem jiné kvality..na sex jsem tak nějak rezignovala
@WERISKA
Kdyby byl o trochu delší, tak by ho měl stejně dlouhého jako já.
![]()