Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
1.11.15 19:13
@Pesimista píše:
copak, coppak, to musle byt pekne „chlupaty“ ten nevhodny obsah :D :zed:

Nee :mrgreen: jeden obrazek :P uplne neskodnej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 19:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
1.11.15 19:23
@Pajaxxx píše:
bohužel na velikosti tohle nezáleží :,( Sebevědomý muž s fazolí mezi nohama dosáhne všeho co chce a to i co se týče žen. A klidně může měřit metr šedesát. A proto neléčit velikost penisu, léčit hlavu. Ale to tady už zaznělo před půlrokem. Hm, koukám, že největší fňukny už tu nefňukají, asi nabalili kočeny z mimina :roll:

Tak samozřejmě. Ovšem ne všichni chlapi to takhle mají :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 20:44
@Pajaxxx píše:
bohužel na velikosti tohle nezáleží :,( Sebevědomý muž s fazolí mezi nohama dosáhne všeho co chce a to i co se týče žen. A klidně může měřit metr šedesát. A proto neléčit velikost penisu, léčit hlavu. Ale to tady už zaznělo před půlrokem. Hm, koukám, že největší fňukny už tu nefňukají, asi nabalili kočeny z mimina :roll:

Celkově souhlasím, ale chlap 160 cm, by mi sahal asi tak po prsa, a to fakt nedávám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.11.15 21:07

@Bellatrix Lestrange Tak občas by to mohlo být i zajímavý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.15 21:11

Kdyz hopdnotite tu vajemnou vysku, neco bych napsal, vtipek, ale nejak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.11.15 21:13

@Pesimista Napiš, ale většina chlapů větší ženu nevydejchává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.15 21:15

Vydali se dva opicaci na lov, ze si uziji, pak se sesli, jeden pekne vysmaty a ten druhy a sotva vlekl, zpoceny zniceny, a sveruji se, tan prvni, ulovil jsm elanku, krasa, paradne jsem si za…l, a co ty, jak to vypadas, ulovil jsme zirafu a to bylo pored, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.15 21:17
@Petrolka píše: @Pesimista Napiš, ale většina chlapů větší ženu nevydejchává.

ale casto vidim parecky, chlap mansi nez zenska a jak se nese, ze ma krasnou zenskou, nezda se, ze by jim to nejak vadilo, alespon na prvni pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.11.15 22:26
@Pesimista píše:
ale casto vidim parecky, chlap mansi nez zenska a jak se nese, ze ma krasnou zenskou, nezda se, ze by jim to nejak vadilo, alespon na prvni pohled

Tak v posteli se to srovna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.11.15 22:27
@Pesimista píše:
Vydali se dva opicaci na lov, ze si uziji, pak se sesli, jeden pekne vysmaty a ten druhy a sotva vlekl, zpoceny zniceny, a sveruji se, tan prvni, ulovil jsm elanku, krasa, paradne jsem si za…l, a co ty, jak to vypadas, ulovil jsme zirafu a to bylo pored, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu,…
:mrgreen: :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.15 22:29
isi11** píše: Tak v posteli se to srovna :mrgreen:

samozrejme, u chlapu plati prece to zname, komu pan buh nedal na vzrustu, tomu pridal na chvostu, spokojenost na obou stranach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.15 22:30
@misi11 píše: :mrgreen: :P :mrgreen:

perfekt, stridani :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.11.15 22:32
@Pesimista píše:
samozrejme, u chlapu plati prece to zname, komu pan buh nedal na vzrustu, tomu pridal na chvostu, spokojenost na obou stranach :think:
:think: :think: takze vysokyho 8) ale ja su prtava :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
1.11.15 23:54
@Pajaxxx píše:

tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová