Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista píše:
copak, coppak, to musle byt pekne „chlupaty“ ten nevhodny obsah![]()
Nee
jeden obrazek
uplne neskodnej ![]()
@Pajaxxx píše:
bohužel na velikosti tohle nezáležíSebevědomý muž s fazolí mezi nohama dosáhne všeho co chce a to i co se týče žen. A klidně může měřit metr šedesát. A proto neléčit velikost penisu, léčit hlavu. Ale to tady už zaznělo před půlrokem. Hm, koukám, že největší fňukny už tu nefňukají, asi nabalili kočeny z mimina
Tak samozřejmě. Ovšem ne všichni chlapi to takhle mají
![]()
@Pajaxxx píše:
bohužel na velikosti tohle nezáležíSebevědomý muž s fazolí mezi nohama dosáhne všeho co chce a to i co se týče žen. A klidně může měřit metr šedesát. A proto neléčit velikost penisu, léčit hlavu. Ale to tady už zaznělo před půlrokem. Hm, koukám, že největší fňukny už tu nefňukají, asi nabalili kočeny z mimina
Celkově souhlasím, ale chlap 160 cm, by mi sahal asi tak po prsa, a to fakt nedávám.
![]()
@Bellatrix Lestrange Tak občas by to mohlo být i zajímavý, ne?
Kdyz hopdnotite tu vajemnou vysku, neco bych napsal, vtipek, ale nejak nevim…
@Pesimista Napiš, ale většina chlapů větší ženu nevydejchává.
Vydali se dva opicaci na lov, ze si uziji, pak se sesli, jeden pekne vysmaty a ten druhy a sotva vlekl, zpoceny zniceny, a sveruji se, tan prvni, ulovil jsm elanku, krasa, paradne jsem si za…l, a co ty, jak to vypadas, ulovil jsme zirafu a to bylo pored, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu,…
@Petrolka píše: @Pesimista Napiš, ale většina chlapů větší ženu nevydejchává.
ale casto vidim parecky, chlap mansi nez zenska a jak se nese, ze ma krasnou zenskou, nezda se, ze by jim to nejak vadilo, alespon na prvni pohled
@Pesimista píše:
ale casto vidim parecky, chlap mansi nez zenska a jak se nese, ze ma krasnou zenskou, nezda se, ze by jim to nejak vadilo, alespon na prvni pohled
Tak v posteli se to srovna ![]()
@Pesimista píše:
Vydali se dva opicaci na lov, ze si uziji, pak se sesli, jeden pekne vysmaty a ten druhy a sotva vlekl, zpoceny zniceny, a sveruji se, tan prvni, ulovil jsm elanku, krasa, paradne jsem si za…l, a co ty, jak to vypadas, ulovil jsme zirafu a to bylo pored, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu, strc mi ho tam, dej mi pusu,…
isi11** píše: Tak v posteli se to srovna
samozrejme, u chlapu plati prece to zname, komu pan buh nedal na vzrustu, tomu pridal na chvostu, spokojenost na obou stranach ![]()
@Pesimista píše:
samozrejme, u chlapu plati prece to zname, komu pan buh nedal na vzrustu, tomu pridal na chvostu, spokojenost na obou stranach
@Pajaxxx píše:
tomu nevěřím