Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 píše: Tak mu třeba někdo pomůže dělat křovímožnosti je spousta
neco jako, ze by sis nasedla na ten brnesky na namesti a pak bych ti opravbdu mohl delat krovi
![]()
@Lima69 píše:
Už si na kolenou![]()
![]()
Na kolenou a zadek do polohy vítej
![]()
@Pesimista píše:
neco jako, ze by sis nasedla na ten brnesky na namesti a pak bych ti opravbdu mohl delat krovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mysliš to hyzdící monstrum na náměstí
tak to přenechám těm vyježděným s cervenými kabelkami ![]()
@Descent píše:
@Doctus Ty jsi všude![]()
![]()
Jsem BŮH. http://img3.wikia.nocookie.net/…_glowing.gif
@Heinich píše:
Já někde četl že průměr u nás je trošku víc. Nevím proč. Takže to nemusí platit.
Milimetr sem, milimetr tam. Pokud však narážíš na Světovou mapu penisů, kde si každý anonymně do internetového dotazníku mohl napsat, co chtěl, tak takový průzkum opravdu nepovažuji za bernou minci.
@Pesimista píše:
chces licitovat o milimeterech![]()
![]()
![]()
![]()
Tam nešlo o milimetry..
@Heinich
I kdyby to byly centrimetry, průměr je takový, a hotovo.
Nesmí se to ale měřit od řitního otvoru nebo odspoda se započtením hráze. ![]()
@Doctus píše:
@Heinich
I kdyby to byly centrimetry, průměr je takový, a hotovo.Nesmí se to ale měřit od řitního otvoru nebo odspoda se započtením hráze.
No vzhledem k tomu, že na emiminu jsou asi většinou Češky, to jedno není..
@Makronka222 píše:
Jako 15cmv pozoru a na sirku taky nic moc.. Kdyby clovek byl tlustej tak se tam ani nedostane ne?:D ne pardon to neni vtipny, jelikoz vztahy jak nefungujou v posteli, tak nefunguji vubec tak reseni bych mela jedno.. Najit si jineho..nebo co jit za doktorem a za par penez si ji nechat kvuli nemu stahnout? Pokud s nim fakt chces bytPříspěvek upraven 25.11.15 v 19:35
Rozhodne nechci jit ve 24 pod kudlu!
Tak samozrejme ze po par mesicich nevim, zda s nim chci zustat, byla to spise uvaha do budoucna u treba jinych muzu. Dekuji za rady vsech ostatnich. Kegelovi cviky znam a budu se je snazit cvici (dekuju Doctus) a jeste jak tu padla ta uvaha o prumerne velikosti. Myslim, ze je to jedno, zda 15 nebo 16. Ja mela v zivote 5 sexualnich partneru a az na toho jedoho tak se myslim vsichni pohybovali od 15 do 16cm. Rada bych ale vyslechla nekterou z Vas ktera ma s tim podobnym primou zkusenost. dekuji
Nejzajímavější zkušenost by asi byla opravdu od žen. Ale musí mít za sebou počet partnerů alespoň 10+ aby se z toho dalo něco málo vyvodit. Jinak asi je pravda, že některé typy žen přijdou do styku hlavně s větším průměrem, protože tito chlapi většinou zvládnou více ženských, věří si více a postelí některým z nich proto projde více dívek. Takže se pak může jevit jako „normální“ spíše něco většího. Ale možná se mohu mýlit.
Některým samcům s větším m projde postelí prostě více žen. Co z toho plyne? Pokřivení statistiky mezi dotyčnými ženami ![]()
@Janulina91 píše:
Rozhodne nechci jit ve 24 pod kudlu!Tak samozrejme ze po par mesicich nevim, zda s nim chci zustat, byla to spise uvaha do budoucna u treba jinych muzu. Dekuji za rady vsech ostatnich. Kegelovi cviky znam a budu se je snazit cvici (dekuju Doctus) a jeste jak tu padla ta uvaha o prumerne velikosti. Myslim, ze je to jedno, zda 15 nebo 16. Ja mela v zivote 5 sexualnich partneru a az na toho jedoho tak se myslim vsichni pohybovali od 15 do 16cm.Rada bych ale vyslechla nekterou z Vas ktera ma s tim podobnym primou zkusenost. dekuji
měla jsem za život dost mužů..ale co jako chceš vědět??¨
Jak jsem psala už dříve… jestliže po půl roce nesouložení necítíš " průměr" tak jsi velká ty…
jakou zkušenost chceš slyšet?.. Například…„Měla jsem kdysi obra…ani po půl roce jsem se nevrátila do své velikosti..“
Holka, jestli ti to vadí, tak moc, že zakládáš diskuzi, koukej hledat jiného chlapa
![]()
@WERISKA
Ne, žena nemá nikdy vjezd do pískovny, ani žádnou propast Macochu. Chlap má prostě malé péro a basta. Co je na tom, že jí tam hladce vrazí obě ruce a ještě si s nimi zatleská. ![]()
@Doctus píše:
@WERISKA
Ne, žena nemá nikdy vjezd do pískovny, ani žádnou propast Macochu. Chlap má prostě malé péro a basta. Co je na tom, že jí tam hladce vrazí obě ruce a ještě si s nimi zatleská.
to je hrozný
![]()
Ale ne, tak v 24 letech si stěžovat, že necítím…
![]()
ty jo, co bude dělat za 10 let ![]()