Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista píše:
ono to vycouvani muze byt z jakychkoli duvodu, je zajimave, ze vetsina lidi nechce rici pravdu, treba, ze ma nekoho zajimavejsiho nez tebe a podobne, pak blekota nesmyslytakze troche jinak, nehledej chyby na sobe ani na nem, proste to nevyslo, zivot jde dal, jinak skoncis jako nas znamy Kratimira, ktery ma sice tabulkovy prumer, ale pored si namlouva, ze je to kvuli jeho tehle nedostecnosti, a nikdy nepochopi, ze si to dela treba jen temi hloupymi kecy okolo nebo, ze proste kolem prosel zajimavejsi frajer
Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:00
Můj případ to rozhodně není. Se mnou nikdo takto ze vztahu necouval. To jsem uvedla jen jako všeobecný příklad. ![]()
Ale vím, jak couvali ze vztahu kamarádky (koneckonců jednou i já), když jim chlap nevyhovoval v posteli. Jemu to naplno neřekly, neb vědí, že to je ta nejcitlivější oblast, kam lze muže ranit a nechávaly ty vztahy různě vyšumět, nebo nějaké ty záminky, alá že se vlastně na vztah necítí atd.
Samozřejmě, že lidé se rozchází z mnoha různých důvodů, nejen kvůli nevyhovujícímu sexu, to je samozřejmé ![]()
@káťa píše:
Souhlas.
I když většina lidí (je jedno jestli chlap nebo ženská) si to spíše pomyslí v duchu a poté ze vztahu pod různými jinými záminkami (neb nechce protějšek ranit), vycouvá…
no jasně, ale určitě protějšku neskládá komplimenty na něco co tak necítí, spíš se nevyjadřuje nebo to nějak obejde
@Pesimista píše:
abych rek pravdu, tak zadnou nehezkou jsem nevidel, je pravdou, ze kazda je jina, ale vsechny krasne, a to mam rad jen krasne zenske s krasnym prislusenstvim![]()
![]()
![]()
![]()
Tak si asi měl štěstí.. to já tedy o chlapech nemůžu říct ani náhodou ![]()
@Pesimista píše:
zajimave, ja nabyl dojmu, ze to skutecne resi ty, ktere to prave resit nemusi, protoze maji nadeleno od boha, mozna to je troche jinak, krasne zenske pritahuji sberatele, ti je pouziji a vymeni, tak mozna pak maji pocit, ze to je pro nejakou jejich nedostecnost, ze byly rychle vymeneny, kdyz si vybiraji dobrodruhy, nevim, ale tak s emi to jevi
na tom může být hodně pravdy… když nevíš proč se to stalo, hledáš chyby všude možně. a ten sex a věci s tím související tě určitě napadnou
@káťa píše:
Můj případ to rozhodně není. Se mnou nikdo takto ze vztahu necouval. To jsem uvedla jen jako všeobecný příklad.
Ale vím, jak couvali ze vztahu kamarádky (koneckonců jednou i já), když jim chlap nevyhovoval v posteli. Jemu to naplno neřekly, neb vědí, že to je ta nejcitlivější oblast, kam lze muže ranit a nechávaly ty vztahy různě vyšumět, nebo nějaké ty záminky, alá že se vlastně na vztah necítí atd.Samozřejmě, že lidé se rozchází z mnoha různých důvodů, nejen kvůli nevyhovujícímu sexu, to je samozřejmé
Ono to má asi určitou logiku. Navíc mužská sexualita lze i podstatně hůře ovlivnit vůlí a zdaleka né každý jedinec (včetně žen) přijme nepříjemnou realitu.
@Pesimista píše:
Zajimave je, ze cim krasnejsi zenska, tim ma vetsi starost, jestli se bude libit, jestli ma vse tak spravne krasne a podobne starosti
Tim chces rict, ze jsme vosklive?
![]()
@darma píše:
Ahoj. já už sem po třetí vdaná a je mi 30let. vzala sem si jako hale mladýho kluka jo, a jen proto že má velkýho ptáka. jinak totátlní nula a podvodníček. to neva že nemá prachy a jen mě podvádí a využívá.,to nejdůležitější je to nářadí, dokonce i děti jsou až na druhým místě. jak mám ten jeho kůl v zadku tak mě nic nezajímá. marie tomyho vávrová. sex sex sex
Pozná se to už na novorozeni jak bude vybavený v dospělosti?
já jen jestli podědil po mě nebo po manželce… ![]()
@Pajaxxx píše:
Pozná se to už na novorozeni jak bude vybavený v dospělosti?já jen jestli podědil po mě nebo po manželce…
Hele asi jo, můj synátor je obdařenej parádně
![]()
@darma píše:
Ahoj. já už sem po třetí vdaná a je mi 30let. vzala sem si jako hale mladýho kluka jo, a jen proto že má velkýho ptáka. jinak totátlní nula a podvodníček. to neva že nemá prachy a jen mě podvádí a využívá.,tonejdůležitější je to nářadí, dokonce i děti jsou až na druhým místě. jak mám ten jeho kůl v zadku tak mě nic nezajímá. marie tomyho vávrová. sex sex sex
supr priority ![]()
@Descent píše:
Hele asi jo, můj synátor je obdařenej parádně![]()
co jsem porovnával na přebalováku u doktora tak můj syn v 6ti týdnech měl dvakrát takového jak roční na vedlejším stole…
no čas ukáže ![]()