Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Amelie30
A mně nepošleš nic?![]()
To nemůžu ukazovat každému na potkání. Jak by to vypadalo. ![]()
@Amelie30
Já nejsem každý.
A ostatní o tom vědět nemusí. Taky bych poslal.
![]()
@Venetia píše: a nemohl by Péta taky?
bereš tedy trojku, to jsem netušil, jaka dračice nám tu dělá choutky
![]()
![]()
![]()
@Venetia dobrou noc přeji, rozpustílá krásko, sladký spánek jako liška, jestli víš, jaký to je
![]()
![]()
Když takhle čtu 12cm nepřijde mi to tak málo. Otázka je jestli jste třeba zkoušeli polohy při kterých se dostane hlouběji
a taky co si budeme povídat záleží na kvalitě erekce. Jestli ho má dostatečně tvrdého… můj přítel má naštěstí dobré nádobíčko a někdy mě to i bolelo ale jindy jsem ho taky moc necítila když nebyl úplně tvrdý nebo ve špatné poloze. Podle mě je správná poloha to nejdůležitější ![]()
Já “rychlík” jsem si na mobilu nevšimla jak moc starý je ten původní příspěvek
no ale zajímavé téma… ![]()
@Doctus popřemýšlím. Vybavení má kolega velmi, velmi… Dobré. ![]()
@Pesimistaa píše:
@Venetia dobrou noc přeji, rozpustílá krásko, sladký spánek jako liška, jestli víš, jaký to je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrou noc. koukala jsem teď na psí poslání..Tak jsem úplně namekko ![]()
Terezina důvěrná přítelkyně z dětství: Češka nejméně jednou s Tárikem měla sexuální styk. V intimním poměru prý nechtěla pokračovat proto, že „tak malý penis nikdy neviděla“. Je to veselá kopa.
@PetrBk píše: Strašná klika ten charakter v dnešní době
http://extrastory.cz/…-penisy.html
"Malý penis tak byl v podstatě znak charakteru – čím menší, tím lepší charakter. "
mas pravdu, anse civilisace uz mele z posledniho, nastupuji zvirata a satyrove s mohutnymi kaldami,
zenske jsou po nich posedle, inteligence skoncila, nastupuje pedofilni Mohamed s Koranem
@ebroker777 píše:
Terezina důvěrná přítelkyně z dětství: Češka nejméně jednou s Tárikem měla sexuální styk. V intimním poměru prý nechtěla pokračovat proto, že „tak malý penis nikdy neviděla“. Je to veselá kopa.
kdo je to Tarik?
@Pesimistaa píše:
kdo je to Tarik?
Drogový boss, ten co Tereze nacpal drogy do kufru…
@D- račice píše:
Drogový boss, ten co Tereze nacpal drogy do kufru…
aha, ten pakistanec nebo co je to za odrudu z Asie
Hezký den,
chtěla bych Vás požádat o změnu profilové fotky. Vím, že diskutujete již déle, ale obrázek byl nahlášen a není pro užívání stránek vhodný. Prosím, pošlete nám náhradní profilovou fotku sem do soukromé zprávy a my Vám změnu zařídíme.
Děkujeme předem za pochopení, ![]()
odchazim se pohrbit na politicky hrbitov,
Babisovy paraty me dohnaly uz I tu,
loucim se s vami, moji mili oponenti, moji mili priznivci,
bylo tu na fajn, budiz mi zeme lehkou