Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8295
5.4.18 00:10
@jdukolem píše: :mrgreen: hezké
koukám nabrnknul sis i přítulku :lol:

a jak se sam sobe krasne podobam, jako zivy, to jsem ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.4.18 00:12
@Pesimistaa píše:
a jak se sam sobe krasne podobam, jako zivy, to jsem ja

prostě fotogenickej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.4.18 07:15
@Pesimistaa píše:
juuu, tak tehle nabidce se nada odolet, muj sen, tulim se tulim, jak jen mohu, :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
dobra zprava je, ze kdyz jsem ponizene stahl ocas mezi nohy, sklopil usi a nedal si nejakou aktualni fotecku sveho desioveho vzhledu, tak zde zatim nejako prezivam,
diky diky za podporu, moje lasko velika :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Sucharky to jsou. :cert: Ta fotka se mi moc líbila. Úplně vyjadřovala můj názor na toho pána. :mrgreen: Tulení musíme praktikovat častěji, to je ti tak příjemné. :mrgreen: Ty muj pesimisto nejpesimičtější. :srdce: :* :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.4.18 08:02
@Pesimistaa píše:

Sluší vám to. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
5.4.18 08:42
@Pesimistaa píše:
asi si dam tuhle, ale to by mi adminky uz asi neodpustily, ja tu mel takovou slusnou, kdysi, svoji, realnou, ale tu mi jiz drive take smaly, divenky jedny cudne, puritanske,
ale stejne je mam rad, jsou na me hodne, uz mi jedne profil smazly se vsim vsudy,
asi bych mel nekterou z nich otehotnet, aby na me dlouho vzpominaly v dobrem :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

To byl docela dobrej challenge. V nejakym PR článku tu jsem četl, že minimálně část z nich už je alespoň jednou otelena.
By se dala vypsat bounty v BTC pro toho, kdo jim vyfikne nemanželský dítě :think: :think: :think:
Minimálně u části z nich by IMO byť jen neúspěšnej pokus s úspěšnou penetrací mohl znamenat podstatné zklidnění přístupu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
5.4.18 23:43

@Chauvinist a coz takhle vzit adminku a pak jeji dceru, mohly by pak vedle sebe lezet a kojit v porodnici,
kojily by sestry, byla by tam dcera, sestra a vnucka soucasne, pak dcera, sestra a sestra napodruhe, zajimave by to bylo
:roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
5.4.18 23:46
@Pesimistaa píše:
@Chauvinist a coz takhle vzit adminku a pak jeji dceru, mohly by pak vedle sebe lezet a kojit v porodnici,
kojily by sestry, byla by tam dcera, sestra a vnucka soucasne, pak dcera, sestra a sestra napodruhe, zajimave by to bylo :roll: :roll: :roll: :roll:

Pokud jsem to pochopil, jsou to mladý holky, co mají děcka školkové. Asi by sis musel chvíli počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
5.4.18 23:58
@Chauvinist píše:
Pokud jsem to pochopil, jsou to mladý holky, co mají děcka školkové. Asi by sis musel chvíli počkat :mrgreen:

tak, jestli jsou mladicke, tak se da zapracovat na jeji mame a vyjde to nastejno, zustane to pekne v rodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
6.4.18 07:06
@Tinuvien píše: Sluší vám to. :mrgreen: :lol:

dobre rano, dite, tak kdy se budeme venovat tomu tuleni tulenu,
weekend zacimna, nejlepsi cas na tuleni tuleni :srdce:
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.4.18 18:27

To je čítanie. K téme, pokiaľ ide o rozmery, z vlastných skúseností si myslím, že do vagíny je najdôležitejšia hrúbka. Musí masírovať steny vagíny a nie slepo narážať na kŕčok. Keď ho má na šírku 5cm a dlhý tipnem 13cm, viac do vagíny nepotrebuje a bude to s ním super. Bude do nej výrazne lepší ako 18cm dlhý a tenký povedzme iba 3,5cm. Tenký a dlhý je zasa dobrý do zadku, hrubý a kratší do vagíny. Tenký a krátky na oral :lol:
Tie ktoré tu spomínali, že sa rozišli kvôli malému penisu si vymýšľajú, pretože rozchodom boli určite iné nezhody, za to dám aj ruku do ohňa, že to boli iné nezhody kvôli ktorým potom už nechodili ani do tej postele. Predsa, ak je penis malý, vždy existuje obrovská hromada pomôcok, ktorými sa to dá vynahradiť. Keď sa majú dvaja radi, vždy si k sebe cestu nájdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
13.4.18 19:13
@ivett33 píše:
To je čítanie. K téme, pokiaľ ide o rozmery, z vlastných skúseností si myslím, že do vagíny je najdôležitejšia hrúbka. Musí masírovať steny vagíny a nie slepo narážať na kŕčok. Keď ho má na šírku 5cm a dlhý tipnem 13cm, viac do vagíny nepotrebuje a bude to s ním super. Bude do nej výrazne lepší ako 18cm dlhý a tenký povedzme iba 3,5cm. Tenký a dlhý je zasa dobrý do zadku, hrubý a kratší do vagíny. Tenký a krátky na oral :lol:
Tie ktoré tu spomínali, že sa rozišli kvôli malému penisu si vymýšľajú, pretože rozchodom boli určite iné nezhody, za to dám aj ruku do ohňa, že to boli iné nezhody kvôli ktorým potom už nechodili ani do tej postele. Predsa, ak je penis malý, vždy existuje obrovská hromada pomôcok, ktorými sa to dá vynahradiť. Keď sa majú dvaja radi, vždy si k sebe cestu nájdu :srdce:

Jenže, když chce někdo klasiku, tak mu jsou nějaké pomůcky a náhradní aktivity u zadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
16.4.18 14:32

Presne, dokupovat si pomucky, to je jako kdyz si musite v protetice dokupovat nahradni nohu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.4.18 14:39
@Shreya píše:
Hm, tak to je smůla, protože ať si každý říká co chce, na velikosti záleží.
A dělat si to jenom růčo nebo orál, to tě nebude bavit věčně :think: .

Pokud to umí aspoň pusou, tak bych to možná pretrpela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
16.4.18 18:57
@Roker píše:
Presne, dokupovat si pomucky, to je jako kdyz si musite v protetice dokupovat nahradni nohu :))

aco silikony na zenskych hrudnicich, to j etake umelotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
16.4.18 21:40
@Roker píše:
Presne, dokupovat si pomucky, to je jako kdyz si musite v protetice dokupovat nahradni nohu :))

Nemusí to být „nakoupeno v protetice“. Už jsem popisoval… ;)
Trochu mám důvod lobovat a trochu by to ml být zájem i druhých poloviček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová