Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
jo to je teda blbost
No tak já měla většinu života sotva dvojky, teď ma čtyřky..že bych byla teď inteligentnejsi?
@Venetia píše:
No tak já měla většinu života sotva dvojky, teď ma čtyřky..že bych byla teď inteligentnejsi?
@Venetia píše:
Tak teď nevím, jestli si že mne utahujes nebo cokdybych byla mladší, tak bych se tě ujala
Vůbec žádný utahování. To myslim úplně vážně. Každopádně pokud jsem si dobře všiml, tak patříš v sexu k náročnějším uživatelkám. Takže bys posléze toho ujmutí asi litovala
![]()
@PetrBk píše:
Vůbec žádný utahování. To myslim úplně vážně. Každopádně pokud jsem si dobře všiml, tak patříš v sexu k náročnějším uživatelkám. Takže bys posléze toho ujmutí asi litovala![]()
Ale tak párkrát bych to vydržela
Jestli víš, co píšu, tak na tom taky nejsem nejlíp..Není to všechno, tak se to musí brát
@Venetia píše: a co kdyz se jim ta velikost v prubehu zivota meni? nejaka blbost ne?
meni se jako co, ta velikost indikatoru intelligence nebo velikost intelligence?
@brumdinka píše:
to je penis kolikrát taky
to myslis toho kokota, co si postavili v Brne na namesti,
to je opravdu esteticka zalezitost,
nevim, zda by byl funkcni
@Pesimistaa píše:
to myslis toho kokota, co si postavili v Brne na namesti,
to je opravdu esteticka zalezitost,
nevim, zda by byl funkcni
nevim co maj v Brně na náměstí
nikdy sem tam nebyla je to na druhý straně republiky, asi se budu muset zajet podívat ![]()
@Venetia píše: No tak já měla většinu života sotva dvojky, teď ma čtyřky..že bych byla teď inteligentnejsi?
I o inteligenci se obcas tvrsi, ze trenigem mozku ji lze take zvysit, treba jsi hodne trenovala mozek a ona ta indikace zenske intelligence to na tebe ted prozrazuje celemu svetu na prvni pohled
![]()
@brumdinka píše:
nevim co maj v Brně na náměstínikdy sem tam nebyla je to na druhý straně republiky, asi se budu muset zajet podívat
bylo to nekoplikrate v nejakych zpravach, ale uz je to asi zapomenute,
nevidel jsem nazivo, ale nejakae fotky byly na netu
@Pesimistaa píše:
meni se jako co, ta velikost indikatoru intelligence nebo velikost intelligence?
jestli v souvislosti se zvetsenim nader se zvetsuje i intelligence?
@Pesimistaa píše:
I o inteligenci se obcas tvrsi, ze trenigem mozku ji lze take zvysit, treba jsi hodne trenovala mozek a ona ta indikace zenske intelligence to na tebe ted prozrazuje celemu svetu na prvni pohled![]()
![]()
![]()
![]()
ty si fakt
![]()
@Pesimistaa píše:
bylo to nekoplikrate v nejakych zpravach, ale uz je to asi zapomenute,
nevidel jsem nazivo, ale nejakae fotky byly na netu
Já to chci vědět taky…
Brno je zlatá lod, za děvčaty z Brna chod, hm, jsou něžná, hm, jsou milá…
![]()
@Venetia píše:Že bych si nechal udělat prsa?
a co kdyz se jim ta velikost v prubehu zivota meni? nejaka blbost ne?
@M_Vladim píše: Že bych si nechal udělat prsa?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dej si tam dva balony. Pod košilí to nikdo nepozná.
![]()
@mrav píše:
Dej si tam dva balony. Pod košilí to nikdo nepozná.![]()
![]()
To taky zvýší IQ?
![]()
![]()