Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37109
23.5.18 21:38
@Venetia píše:
Vždycky se sem. nasackuje někdo, kdo normální diskuzi zruší…Tak třeba zase nekdy

Omlouvám se, mám na tom podíl. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
23.5.18 21:45
@M_Vladim píše:
Omlouvám se, mám na tom podíl. :andel:

Co by to byla za hospoda, kdybychom si tu nemohli pořádně béknout. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
23.5.18 22:36
@mrav píše:
Co by to byla za hospoda, kdybychom si tu nemohli pořádně béknout. :pankac: :mavam:

Jen zpivejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
23.5.18 22:55

Proc muz zada o ruku zeny klecic pred ni na kolenou?
aby mluvil primo k veci, ktera ho opravdu na zene zajima
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.5.18 16:01
@Pesimistaa píše:
Proc muz zada o ruku zeny klecic pred ni na kolenou?
aby mluvil primo k veci, ktera ho opravdu na zene zajima :zed: :zed: :zed:

krasny, ale lidi, vynechte ty prechodniky, kdyz je neumite pouzivat, ztraci to to kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
24.5.18 16:30
@Do-not-touch píše:
krasny, ale lidi, vynechte ty prechodniky, kdyz je neumite pouzivat, ztraci to to kouzlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.5.18 16:48
@Chauvinist píše:

potrefeny houser? :lol:
kaslu na icka, na s/z, me/mne atd, ale kdyz chce nekdo delat dojem s prechodnikama nebo jenz :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
24.5.18 16:53
@Do-not-touch píše:
potrefeny houser? :lol:
kaslu na icka, na s/z, me/mne atd, ale kdyz chce nekdo delat dojem s prechodnikama nebo jenz :nevim: ;)

No jistě. S češtinou bojuju čím dál víc :P
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.5.18 16:55
@Chauvinist píše:
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo :P :)

s tim se dojem nedela, to neni vyssi divci. To je standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.5.18 08:21
@Pesimistaa píše:
cau cau, jakpak se vede, vitej ztracene dite :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

Ahoooj :mrgreen:
Ve(j)de se skvele, co vic si prat :mrgreen:
Furt nekde litam a po vecerech se oddavam kvalitnimu spanku, tak neni casu 8) co Ty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.5.18 08:22
@Pesimistaa píše:
Důvodem, proč ženy nikdy nebudou ty, které by žádaly o ruku, je ten, že jakmile si kleknou na kolena,
muž si začne rozepínat poklopec.
:jazyk: :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
27.5.18 11:05
@Chauvinist píše:
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo :P :)

Smutné. Prostě spousta lidí neměla tu kliku na vynikajícího kantora na češtinu, jako já. :( Neuvedl je do krás češtiny, její logiky a historie. :think: Čeština má dlohou historii a byla několikrát modernizovaná. Dnes už je tak trochu „demode“ vzpomínat buditele, ale oni vytvořili novou konstrukci s pevnou logikou a touhle cestou se stala čeština nejmodernějším jazykem.
Vzpomínám! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
27.5.18 13:52
@M_Vladim píše:
Smutné. Prostě spousta lidí neměla tu kliku na vynikajícího kantora na češtinu, jako já. :( Neuvedl je do krás češtiny, její logiky a historie. :think: Čeština má dlohou historii a byla několikrát modernizovaná. Dnes už je tak trochu „demode“ vzpomínat buditele, ale oni vytvořili novou konstrukci s pevnou logikou a touhle cestou se stala čeština nejmodernějším jazykem.
Vzpomínám! :srdce:

Naja. A czechistán byl taky moderní stát. Bohužel naposledy ve 14. století, od tý doby se časy trochu změnily :P Češtinu jako takovou jsem nikdy nemiloval a maximálně jsem si jí načetl. Ale bohužel, už v CZ toho moc nečtu, takže se to začíná projevovat na písemném projevu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
27.5.18 16:10
@Chauvinist píše:
Naja. A czechistán byl taky moderní stát. Bohužel naposledy ve 14. století, od tý doby se časy trochu změnily :P Češtinu jako takovou jsem nikdy nemiloval a maximálně jsem si jí načetl. Ale bohužel, už v CZ toho moc nečtu, takže se to začíná projevovat na písemném projevu :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle je národní sport, nadávat na vlastní hnízdo. :lol:
Tedy, ne, že by tu nebylo co zlepšit. :jazyk:
Ale když to vezmete celosvětově, tak to vypadá jinak. No, my se neporovnáváme se světem, ale se západní Evropou, což je špička - a o tom to je. :mrgreen: Číslo dvě: Obě okupační mocnosti měly, kromě jiného, pro své tajné služby i jeden tajný úkol: Udržet Čechy na uzdě mimo jiné i tím, že nás desetiletí utvrzovaly o naší bezmoci a malosti. Má to dodnes neozírné následky. :cert: :cert: :cert:
Je to jedna z těch věcí o kterých se mluví v souvislosti s morální devastací - a bohužel je to pravda. :zed: Na nás teď je, abychom se z toho vykopali. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
28.5.18 00:58
@M_Vladim píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle je národní sport, nadávat na vlastní hnízdo. :lol:
jasne, kdyby nadavali na jine, mohli by dostat pres usta, ze ano
@M_Vladim píše: No, my se neporovnáváme se světem, ale se západní Evropou, což je špička - a o tom to je. :mrgreen:
tak to si dovolim oponovat, nejak nevim v cem je spicka zapadni evropa, mozna v podvodech, korupci a machinacich
@M_Vladim píše: Číslo dvě: Obě okupační mocnosti měly, kromě jiného, pro své tajné služby i jeden tajný úkol: Udržet Čechy na uzdě mimo jiné i tím, že nás desetiletí utvrzovaly o naší bezmoci a malosti. Má to dodnes neozírné následky. :cert: :cert: :cert:
Je to jedna z těch věcí o kterých se mluví v souvislosti s morální devastací - a bohužel je to pravda. :zed: Na nás teď je, abychom se z toho vykopali. :pankac:

tak ta nase malost zacala nekde na Bile Hore, od te doby jsme nemeli vlastni panstvo, vzdy nejake cizince-vyzirky, z cechu se stali lokajove, bohuzel, nevetsi lokajove dnes vladnou v politice,
tenhle vyraz o lokajich pochazi z videnskeho parlamentu, kde se tak cesti poslanci predvadeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová