Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Vždycky se sem. nasackuje někdo, kdo normální diskuzi zruší…Tak třeba zase nekdy
Omlouvám se, mám na tom podíl. ![]()
@M_Vladim píše:
Omlouvám se, mám na tom podíl.
Co by to byla za hospoda, kdybychom si tu nemohli pořádně béknout.
![]()
@mrav píše:
Co by to byla za hospoda, kdybychom si tu nemohli pořádně béknout.![]()
Jen zpivejte
Proc muz zada o ruku zeny klecic pred ni na kolenou?
aby mluvil primo k veci, ktera ho opravdu na zene zajima
![]()
@Pesimistaa píše:
Proc muz zada o ruku zeny klecic pred ni na kolenou?
aby mluvil primo k veci, ktera ho opravdu na zene zajima![]()
![]()
krasny, ale lidi, vynechte ty prechodniky, kdyz je neumite pouzivat, ztraci to to kouzlo.
@Do-not-touch píše:
krasny, ale lidi, vynechte ty prechodniky, kdyz je neumite pouzivat, ztraci to to kouzlo.

@Chauvinist píše:
potrefeny houser? ![]()
kaslu na icka, na s/z, me/mne atd, ale kdyz chce nekdo delat dojem s prechodnikama nebo jenz
![]()
@Do-not-touch píše:
potrefeny houser?
kaslu na icka, na s/z, me/mne atd, ale kdyz chce nekdo delat dojem s prechodnikama nebo jenz![]()
No jistě. S češtinou bojuju čím dál víc ![]()
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo
![]()
@Chauvinist píše:
No jistě. S češtinou bojuju čím dál víc
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo![]()
s tim se dojem nedela, to neni vyssi divci. To je standard.
@Pesimistaa píše:
cau cau, jakpak se vede, vitej ztracene dite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoooj ![]()
Ve(j)de se skvele, co vic si prat ![]()
Furt nekde litam a po vecerech se oddavam kvalitnimu spanku, tak neni casu
co Ty ![]()
@Pesimistaa píše:
Důvodem, proč ženy nikdy nebudou ty, které by žádaly o ruku, je ten, že jakmile si kleknou na kolena,
muž si začne rozepínat poklopec.
@Chauvinist píše:
No jistě. S češtinou bojuju čím dál víc
Tak je to skoro tak hrozné, jako když chce někdo dělat dojem se shodou podmětu s přísudkem, že jo![]()
Smutné. Prostě spousta lidí neměla tu kliku na vynikajícího kantora na češtinu, jako já.
Neuvedl je do krás češtiny, její logiky a historie.
Čeština má dlohou historii a byla několikrát modernizovaná. Dnes už je tak trochu „demode“ vzpomínat buditele, ale oni vytvořili novou konstrukci s pevnou logikou a touhle cestou se stala čeština nejmodernějším jazykem.
Vzpomínám! ![]()
@M_Vladim píše:
Smutné. Prostě spousta lidí neměla tu kliku na vynikajícího kantora na češtinu, jako já.Neuvedl je do krás češtiny, její logiky a historie.
Čeština má dlohou historii a byla několikrát modernizovaná. Dnes už je tak trochu „demode“ vzpomínat buditele, ale oni vytvořili novou konstrukci s pevnou logikou a touhle cestou se stala čeština nejmodernějším jazykem.
Vzpomínám!
Naja. A czechistán byl taky moderní stát. Bohužel naposledy ve 14. století, od tý doby se časy trochu změnily
Češtinu jako takovou jsem nikdy nemiloval a maximálně jsem si jí načetl. Ale bohužel, už v CZ toho moc nečtu, takže se to začíná projevovat na písemném projevu ![]()
@Chauvinist píše:
Naja. A czechistán byl taky moderní stát. Bohužel naposledy ve 14. století, od tý doby se časy trochu změnilyČeštinu jako takovou jsem nikdy nemiloval a maximálně jsem si jí načetl. Ale bohužel, už v CZ toho moc nečtu, takže se to začíná projevovat na písemném projevu
@M_Vladim píše:jasne, kdyby nadavali na jine, mohli by dostat pres usta, ze ano![]()
![]()
Tohle je národní sport, nadávat na vlastní hnízdo.
@M_Vladim píše: No, my se neporovnáváme se světem, ale se západní Evropou, což je špička - a o tom to je.tak to si dovolim oponovat, nejak nevim v cem je spicka zapadni evropa, mozna v podvodech, korupci a machinacich
@M_Vladim píše: Číslo dvě: Obě okupační mocnosti měly, kromě jiného, pro své tajné služby i jeden tajný úkol: Udržet Čechy na uzdě mimo jiné i tím, že nás desetiletí utvrzovaly o naší bezmoci a malosti. Má to dodnes neozírné následky.![]()
![]()
Je to jedna z těch věcí o kterých se mluví v souvislosti s morální devastací - a bohužel je to pravda.Na nás teď je, abychom se z toho vykopali.
tak ta nase malost zacala nekde na Bile Hore, od te doby jsme nemeli vlastni panstvo, vzdy nejake cizince-vyzirky, z cechu se stali lokajove, bohuzel, nevetsi lokajove dnes vladnou v politice,
tenhle vyraz o lokajich pochazi z videnskeho parlamentu, kde se tak cesti poslanci predvadeli