Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
21.5.18 20:13
@PetrBk píše:
To je zajímavý. Pokaždý když tady řešim ptáka, tak je to jinak. Najednou se najdu i ženský, kterým to nevadí 8o Kolik takových je? Jedna ze sta? Na to jsem si toho tady přečetl až až 8)Já jsem nechtěl, aby to takhle bylo pochopeno. Ale nenapsal jsem to úplně šťastně. Chlap co není spokojený se svým nářadíčkem (úplně jedno, co je to za velikost), by podle mě se do žádnýho sexu moc pouštět neměl, protože ta jeho nespokojenost se bude promítat do toho sexu a neužije si to ani jeden.

70 procent zen je povrchove vzrusivych nebo si potrpi na jine praktiky, penis nijak zvlast nepotrebuji… mel bys tedy zatracenou smulu, ze bys kapnul zrovna na tu vnitrne vzrusivou, kde jsou nejake ty cm podminkou k tomu, aby z toho I ona neco mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.5.18 20:18

Taky jsem znala jednoho, co byl takhle vysoký a pěkný kluk, ale měl malý péro a velký mindráky, což jsem nikdy nepochopila. Nejsi to ty? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
21.5.18 20:48
@radek hijack píše:
@Venetia takže se dá říct, že je šance být v suchu u dvou ze tří protějšků?;)

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.5.18 20:56
@aiwwa píše:
Nejhorší je chlap, který má mindrák bez ohledu na velikost. Jinak myslím, že většina žen hledá úplně jiné kvality.

Přesně tak. :potlesk: Ti zamindrákovaní jedinci už mě unavujou, a to jsem chlap a čtu to jen tady na fóru. Potkat to v reálu, tak ho pošlu někam a ještě snad vyprovodím nakopnutím do pozadí. Nebo snad chce někdo tvrdit, že by obdobně holka co má prsa velikosti A měla přestat hledat partnera a zabalit to? To snad nikoho ani nenapadne, natož pak tu holku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.5.18 20:58
@aiwwa píše:
Nejhorší je chlap, který má mindrák bez ohledu na velikost. Jinak myslím, že většina žen hledá úplně jiné kvality.

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.5.18 21:00
@Prof. Farnsworth píše:
Přesně tak. :potlesk: Ti zamindrákovaní jedinci už mě unavujou, a to jsem chlap a čtu to jen tady na fóru. Potkat to v reálu, tak ho pošlu někam a ještě snad vyprovodím nakopnutím do pozadí. Nebo snad chce někdo tvrdit, že by obdobně holka co má prsa velikosti A měla přestat hledat partnera a zabalit to? To snad nikoho ani nenapadne, natož pak tu holku… :roll:

Nesrovnávat s prsy. Ty se v případě nespokojenosti dají dneska v pohodě poladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.5.18 21:03
@PetrBk píše:
Nesrovnávat s prsy. Ty se v případě nespokojenosti dají dneska v pohodě poladit.

srovnání je trefné

umělý fakt nejsou vono..a když sme u toho já mám malý prsa a řezat bych si do nich nenechala a cpát tam nějakou umělotinu už vůůbec ne…na to se mám ráda..

prostě tím chci říct, že o velikosti to neni, jde o to zda to má člověk v hlavě srovnaný anebo nemá a co vlastně chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
21.5.18 21:09
@PetrBk píše:

a hlavne prsa nedelaji sex..je to jen esteticka zalezitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.5.18 21:17
@Venetia píše:

to je penis kolikrát taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
21.5.18 21:27
@Venetia píše: a hlavne prsa nedelaji sex..je to jen esteticka zalezitost

https://www.novinky.cz/…a-vlasu.html

„Větší prsa značí vyšší IQ Ženy s větším poprsím dosahují v inteligenčních testech v průměru o 10 bodů více než dámy s menšími ňadry.“

tak tady mas cerne na bilem, co je skutesne na zenach s velkymi prednostmi nejpritazlivejsi, prece ta vysoka intelligence
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
21.5.18 21:27
@brumdinka píše:
to je penis kolikrát taky :-D

esteticka, ale hlavne funkcni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
21.5.18 21:28
@Pesimistaa píše:
https://www.novinky.cz/…a-vlasu.html

„Větší prsa značí vyšší IQ Ženy s větším poprsím dosahují v inteligenčních testech v průměru o 10 bodů více než dámy s menšími ňadry.“

tak tady mas cerne na bilem, co je skutesne na zenach s velkymi prednostmi nejpritazlivejsi, prece ta vysoka intelligence :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

a co kdyz se jim ta velikost v prubehu zivota meni? nejaka blbost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.5.18 21:33
@Venetia píše:

Tahle žena mě opravdu chápe. Už jsem se tady o tom několikrát přesvědčil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.5.18 21:39
@Venetia píše:
a co kdyz se jim ta velikost v prubehu zivota meni? nejaka blbost ne?

jo to je teda blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
21.5.18 21:40
@PetrBk píše:
Tahle žena mě opravdu chápe. Už jsem se tady o tom několikrát přesvědčil :palec:

Tak teď nevím, jestli si že mne utahujes nebo co :think: kdybych byla mladší, tak bych se tě ujala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová