Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
@atominnka to je pekna hloupost…zadna takova umera neexistuje..
neříkám, že to musínbýt pravidlo. JEn říkám, že jsou to MOJE ZKUŠENOSTI ![]()
@radek hijack průzkum néééé, ježíííš, mto zní jako bych měla x desítek partnerů
![]()
@atominnka píše:
to zní jako bych měla x desítek partnerů![]()
![]()
Tak se za to nestyď - vedle ve fóru slečna řeší že měla jen dva a zda to má aktuálnímu příteli říct ![]()
@Prof. Farnsworth píše:Říkej mi, co toužím slyšet, říkej mi nahlas i tiše,
Tak se za to nestyď - vedle ve fóru slečna řeší že měla jen dva a zda to má aktuálnímu příteli říct
@PetrBk píše:
To je zajímavý. Pokaždý když tady řešim ptáka, tak je to jinak. Najednou se najdu i ženský, kterým to nevadíKolik takových je? Jedna ze sta? Na to jsem si toho tady přečetl až až
Já jsem nechtěl, aby to takhle bylo pochopeno. Ale nenapsal jsem to úplně šťastně. Chlap co není spokojený se svým nářadíčkem (úplně jedno, co je to za velikost), by podle mě se do žádnýho sexu moc pouštět neměl, protože ta jeho nespokojenost se bude promítat do toho sexu a neužije si to ani jeden.
Jako ma zustat netknutej aniz by zkusil ze to neni vubec marny a problem je jen v hlave?? To je jako kdyz mam male prsa, tam si nebudu hledat chlapa, proto
ze fsichni chcou kozate
![]()
Panove
vemte ten horni rozum do hrsti ![]()
@Pesimistaa píše:
https://www.novinky.cz/…a-vlasu.html„Větší prsa značí vyšší IQ Ženy s větším poprsím dosahují v inteligenčních testech v průměru o 10 bodů více než dámy s menšími ňadry.“
tak tady mas cerne na bilem, co je skutesne na zenach s velkymi prednostmi nejpritazlivejsi, prece ta vysoka intelligence![]()
![]()
![]()
![]()
Noooo jen jestli to nebude spis tak, ze chlap vidi kozatou a neumi ani do 5 napocitat, to pak hned zveda IQ dotycne
![]()
@misi11 píše:
Jako ma zustat netknutej aniz by zkusil ze to neni vubec marny a problem je jen v hlave?? To je jako kdyz mam male prsa, tam si nebudu hledat chlapa, proto
ze fsichni chcou kozate![]()
Panovevemte ten horni rozum do hrsti
Tak jemu se to do hrsti vejde, nám ostatním naštěstí ne
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak se za to nestyď - vedle ve fóru slečna řeší že měla jen dva a zda to má aktuálnímu příteli říct
já měla donedávna jen jednoho, celých 12let. Tedy… do podzimu. Pak jsme se začali rozvádět a já začala zkoušet.
@atominnka píše:
já měla donedávna jen jednoho, celých 12let. Tedy… do podzimu. Pak jsme se začali rozvádět a já začala zkoušet.
Hodně štěstí
Mladý maminky jsou sexy.
@atominnka píše: @Prof. Farnsworth já už nejsem mladá, mně už je 30![]()
![]()
![]()
probuh, dite, 30, nejlepsi leta
Důvodem, proč ženy nikdy nebudou ty, které by žádaly o ruku, je ten, že jakmile si kleknou na kolena,
muž si začne rozepínat poklopec.
@misi11 píše: Noooo jen jestli to nebude spis tak, ze chlap vidi kozatou a neumi ani do 5 napocitat, to pak hned zveda IQ dotycne![]()
cau cau, jakpak se vede, vitej ztracene dite
![]()
![]()
![]()
@Pesimistaa píše:
Důvodem, proč ženy nikdy nebudou ty, které by žádaly o ruku, je ten, že jakmile si kleknou na kolena,
@Pesimistaa píše: