Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
4.7.18 19:37

Černocha řešit nemusíte, černá prcka mě vážně neláká, ale zdá se tu být docela dost chytrolinů, což jsem na těchto stránkách nečekal. Je tady vůbec někdo, kdo dokáže dát dohromady kloudnou větu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.7.18 19:58

No a co ti vnuklo myšlenku, že se zeptáš na babskym webu na velikost svého nádobíčka? Nějaká negativní zkušenost?

Hodnotit to nebudu, protože snad každej pták je větší než ten můj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 20:02

Hodnocení penisu na fotce:

délka není ohromující, bude to tak těch průměrných 13 cm cca co? ale na bod G v pohodě dosáhne, možná nebudou vhodný všechny pozice, ale na zezadu nebo na koníčka úplně v pohodě… navíc mi přijde že je dobře tvarovanej, hlavně na ty zmiňované pozice bude dráždění dobré :palec:

horší je „tloušťka“, neboli obvod… vypadá jako tenčí, max. 3,5 cm ne? takových 11 cm obvod… to by mohlo být horší pocitově pro některé, že je tak nevyplníš… tam už bude záležet na tom, jak je partnerka úzká :D

ale na dosáhnutí vaginálního orgasmu všechno v pohodě, asi by si tě holka nevybrala jen kvůli nezapomenutelnému sexu aby si jen užila, ale pokud tě bude mít ráda, tak ji tvůj průměrný penis vadit nebude :hug:

• Citovat
  • Upravit
19
4.7.18 20:03

Noo jen mě zajímá názor ostatních, odpovědi typu(máš ho jak asiat)nepotrebuji slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
4.7.18 20:08

@Martas192
Jak jsem psal průměrné hodnoty 13,15 cm BPEL (délka); 11,66 cm (obvod). Pokud se to pohybuje okolo těchto hodnot, tak je to v pohodě, jestli nad zmiňovanými hodnotami, není třeba obav. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.7.18 20:11

Pro upřesnění, zkoušel jsem měřit a jednou 14,2 a další pokus 15,4.obvod 12,2 cm 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:25

nedalo mě to a mrknul jsem na to a nic moc vážení, taková průměrovka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
4.7.18 20:35

@opozice
Ukaž svoje, draku! :P A ohodnotíme, ty průměrovko. :mrgreen:

@Martas192
A měříš bone-pressed metodou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.7.18 20:35

Ale

Prumerovka má být jako v pohodě nebo v háji? :lol: když si vzpomenu na vtip,jak máma říká synovi (když ti holka řekne, že ho máš malého,tak ji go strč do zadku) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:37
@Doctus píše:
@opozice
Ukaž svoje, draku! :P A ohodnotíme, ty průměrovko. :mrgreen:@Martas192
A měříš bone-pressed metodou? :think:

jak to je, to neznám, já jen, že moje ex když o tom s babama mluvila, tak říkala, že ho vezme do obou rukou a nahoře ještě kouká palice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:41
@Martas192 píše:
Prumerovka má být jako v pohodě nebo v háji? :lol: když si vzpomenu na vtip,jak máma říká synovi (když ti holka řekne, že ho máš malého,tak ji go strč do zadku) :lol: :lol:

to je dobrý, hoď to do diskuze s vtipy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
4.7.18 20:42

@opozice
Bone-pressed method… najdi na netu. Měřidlo zarazíš ke stydké kosti.

No bóže, tak tvoje ex měla malé pacičky. :lol: Foto s pravítkem rules! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.7.18 20:43

Noo tak dobře na tom asi nebudu ale mám třeba obřízku a kamosce se to moc líbí, větší výdrž při sexu a prý je to hygieničtější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:51
@Doctus píše:
@opozice
Bone-pressed method… najdi na netu. Měřidlo zarazíš ke stydké kosti.No bóže, tak tvoje ex měla malé pacičky. :lol: Foto s pravítkem rules! :mrgreen:

zase jsem o něco chytřejší. Jenže měřidlo, není jako měřidlo, třeba šuplera zajede až na kost a pravítko zůstane na kůži a je to o něco málo zkreslené. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
4.7.18 20:55

@opozice
Tak když na kost, tak nůž! :mrgreen: Však pravítko zarazíš taky, ne? :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...