Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa76 Tak každé ženě vyhovuje něco jiného,co preferujete třeba vy,jestli to není tajný?
@PetrBk píše:
Každému nadělil pán Bůh podle svého uvážení, KelišováNo co no, už to tady nějak dožiju
Nezoufej, ale jméno ti dali luxusní, Petr - „skálopevný”, „pevný jako skála”, „tvrdý” ![]()
@Denisa76 píše:
Tak k čemu mi bylo půl metrové péro,když dotyčný by měl v hlavě odpadkový koš. Vždy to musí být v rovnováze jak chemií tak charismatem
asi ta velikost souvisí s inteligencí ..čím větší péro , tím větší blbec
@iriis píše:
Nezoufej, ale jméno ti dali luxusní, Petr - „skálopevný”, „pevný jako skála”, „tvrdý”
To je mi platný jak mrtvýmu zimník ![]()
@Venetia píše:
asi ta velikost souvisí s inteligencí ..čím větší péro , tím větší blbec
To je ono. Proto maji Asiati ty paratka.
@PetrBk píše:
To je mi platný jak mrtvýmu zimník
krásný jméno
@Emimin7 píše:
To je ono. Proto maji Asiati ty paratka.
no tady to tak vychazí …u velkého vybavení se tak nějak vždycky předpokládá , že to bude blbec,ale ti s tím menším to jsou super chlápci do života
Tak ještě jednou - pokud nemáš opravdu extremně malý penis, tak to ženám vadit nebude. To co jim vadí je, pokud někdo pořád řeší délku svého penisu. Asi znáte to, když žena neustále řeší, jestli není tlustá. A jak je to otravné. A teď si představte, že to bude řešit před sexem, a během sexu a zejména místo sexu. Nebude se chtít před vámi ukázat nahá. Bude odmítat sex, protože byste ji u toho viděli nahou… A přitom má úplně normální postavu, nebo třeba nějaké to kilo navíc ale pořád není tlustá. Asi tak odpudivě to působí, jako neustálý brekot nad údajně malým penisem.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ještě jednou - pokud nemáš opravdu extremně malý penis, tak to ženám vadit nebude…
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ještě jednou - pokud nemáš opravdu extremně malý penis, tak to ženám vadit nebude. To co jim vadí je, pokud někdo pořád řeší délku svého penisu. Asi znáte to, když žena neustále řeší, jestli není tlustá. A jak je to otravné. A teď si představte, že to bude řešit před sexem, a během sexu a zejména místo sexu. Nebude se chtít před vámi ukázat nahá. Bude odmítat sex, protože byste ji u toho viděli nahou… A přitom má úplně normální postavu, nebo třeba nějaké to kilo navíc ale pořád není tlustá. Asi tak odpudivě to působí, jako neustálý brekot nad údajně malým penisem.
To je pravda, svatá slova.
Mých 14 cm délky, 12 obvod je prostě
, ale žít se s tím dá. Moje poslední přítelkyně se mnou orgasmus dosahovala i při styku, nejen orálně. Od začátku jsem se choval, jako by můj penis byl dostatečný, žádný omluvy, žádný schovávání se po sexu hned do trenek atd. A měli jsme pak sex pořád a fungovalo to. Jen jednou asi po 3 měsících vztahu jsem ji přiznal, že z té velikosti mám trošku mindrák.
Sama mi řekla, že moje velikost je dostatečná, že nebude lhát, že měla samozřejmě větší, ale že i se mnou se ji sex líbí a užívá si ho. Že samozřejmě si při prvním sexu všimla, že není zrovna kláda, ale že můj přístup, kdy jsem se choval normálně, na to po chvíli nemyslela a sex si užila a nepřišlo ji to jako žádný problém, a že by ji ani nenapadlo, že uvnitř z toho mám vlastně mindrák.
S předchozí holkou to byla katastrofa… před prvním sexem jsem ji upozornil, že není velký, pak jsem se párkrát ptal, jestli se jí to i tak líbí, a vlastně to nějak řešil často. Nedivím se, že jí to vadilo, že se jí to nemohlo líbit a nechala mě.
Jak řekl kolega, je to v hlavě. Ano, možná vás některá nechá, protože jí to fakt bude vadit. Ale většina holek, pokud jde mezi vámi víc než o sex, tě kvůli tomu nikdy nenechá.
@Anonymní píše:
To je pravda, svatá slova.Mých 14 cm délky, 12 obvod je prostě
, ale žít se s tím dá. Moje poslední přítelkyně se mnou orgasmus dosahovala i při styku, nejen orálně. Od začátku jsem se choval, jako by můj penis byl dostatečný, žádný omluvy, žádný schovávání se po sexu hned do trenek atd. A měli jsme pak sex pořád a fungovalo to. Jen jednou asi po 3 měsících vztahu jsem ji přiznal, že z té velikosti mám trošku mindrák.
Sama mi řekla, že moje velikost je dostatečná, že nebude lhát, že měla samozřejmě větší, ale že i se mnou se ji sex líbí a užívá si ho. Že samozřejmě si při prvním sexu všimla, že není zrovna kláda, ale že můj přístup, kdy jsem se choval normálně, na to po chvíli nemyslela a sex si užila a nepřišlo ji to jako žádný problém, a že by ji ani nenapadlo, že uvnitř z toho mám vlastně mindrák.
S předchozí holkou to byla katastrofa… před prvním sexem jsem ji upozornil, že není velký, pak jsem se párkrát ptal, jestli se jí to i tak líbí, a vlastně to nějak řešil často. Nedivím se, že jí to vadilo, že se jí to nemohlo líbit a nechala mě.
Jak řekl kolega, je to v hlavě. Ano, možná vás některá nechá, protože jí to fakt bude vadit. Ale většina holek, pokud jde mezi vámi víc než o sex, tě kvůli tomu nikdy nenechá.
Kolik chlapů má nadprůměrnej penis? Málo. A kolik žen tedy zažilo nadprůměrnej penis. Málo. Takže pokud ji neupozorníš na to, že máš malej penis, tak si toho většina holek ani nevšimne, natož aby to řešila.
Pokud jim ale řekneš, nedej bože před první sexem, že máš malej penis, budou to porovnávat, řešit a budou na to myslet. A třeba zahraje roli i psychika a při sexu se jim bude zdát krátkej, úzkej a nedostatečnej.
A proč vám sakra radím - jsem sám proti sobě - kdybych neradil, zbyde víc nadrženejch holek na mě ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kolik chlapů má nadprůměrnej penis? Málo. A kolik žen tedy zažilo nadprůměrnej penis.
Asi tak 3/4 zdejších pisatelek?
@PetrBk píše:
Asi tak 3/4 zdejších pisatelek?
Ale ne. Těch co to zažily tady tolik není. A ty co to zažily jsou starší než cílová skupina těhle mladejch kluků (to už nejsou holky 15 - 20 let).